Kourtney en Kim Kardashian's vete verklaard

Inhoudsopgave:

Kourtney en Kim Kardashian's vete verklaard
Kourtney en Kim Kardashian's vete verklaard
Anonim

41-jarige Kourtney Kardashian en 39-jarige Kim Kardashian zijn de oudste Kardashian-zussen. Omdat ze eerst met z'n tweeën waren, hadden Kourtney en Kim een hechte relatie toen ze opgroeiden. De zussen delen meer jeugdherinneringen met elkaar dan met hun andere zussen.

De Kardashian reality-tv-show, Keeping Up With The Kardashians, die het leven van de Kar-Jenners volgt, ging in première in 2007. Het succes van de eerste seizoenen leidde tot verschillende spin-offs van de show, een van hen zijnde Kourtney en Khloe Neem Miami. Door samen een show te doen, kwamen Kourtney en Khloe dichter bij elkaar. Dit is het moment waarop ze ook Kim begonnen uit te sluiten en tegen haar in opstand kwamen.

De rollen zijn onlangs omgedraaid toen Kourtney haar leven opnieuw begon te evalueren en afstand nam van haar zussen, waardoor Kim en Khloe uiteindelijk dichter bij elkaar kwamen. Kourtney heeft verschillende ruzies gekregen met haar zus Kim over fotoshoots, feestjes en de laatste tijd haar arbeidsethos. Of deze vetes nu echt zijn of een list om meer kijkers te trekken, hier zijn enkele harde feiten.

13 Kourtney geeft prioriteit aan haar familie

Een van de belangrijkste redenen waarom Kim boos is op Kourtney, is dat ze minder content heeft opgenomen voor hun realityshow. Kourtney verdedigt haar acties door te zeggen dat de reden dat ze niet vaak in de show kan verschijnen, is dat ze het grootste deel van haar tijd met haar kinderen doorbrengt. Ze is ook gescheiden van de kinderen van haar vader, hoewel ze co-ouderschap hebben.

12 Kim probeert werk en gezin in evenwicht te brengen

Kim heeft één kind meer dan Kourtney en haar kinderen zijn veel jonger dan die van Kourtney. Hoewel ze meer kinderen heeft, maakt ze ook tijd voor haar werk. Kim was vooral boos op Kourtney toen ze afbladderde op een fotoshoot voor een kerstkaart waarvoor ze niet bij haar kinderen weg hoefde te zijn.

11 Ze kregen ruzie over de snacks van hun dochters

Het raarste is dat Kim's dochter, North, en Kourtney's dochter, Penelope, beste vrienden zijn. Hoewel hun verjaardagen in verschillende maanden vallen, juni en juli, vieren de meisjes hun verjaardagen samen. Helaas kregen hun moeders tijdens hun laatste verjaardag ruzie over welke snacks ze op het feest zouden serveren. Ze overwogen zelfs om twee aparte feesten te houden.

10 Kim kan Kourtney niet ontslaan van KUWTK

Kourtney, Kim en Khloe hebben gelijke contracten voor hun verschijning op KUWTK, wat betekent dat geen van beide superieur is aan de andere op het gebied van besluitvorming. Ze hebben echter allemaal gelijke verantwoordelijkheden, en wanneer een persoon besluit minder scènes te filmen, worden de andere twee gedwongen om meer te filmen om de ander te compenseren.

9 Kim kan Kourtney niet dwingen aanwezig te zijn Meer

Kim heeft veel invloed in de Kardashian-familie, maar helaas kan ze Kortney niet vragen de Kardashian-familie te verlaten of haar plek in de show aan iemand anders af te staan. Ze ging echter door met een voorstel voor haar op facetime over wat ze van plan was te doen, namelijk haar zus uit de show ontslaan.

8 Khloe is in het midden van de vechtpartij geweest

Khloe wordt getroffen door de vechtpartij tussen haar oudere zussen. Afgezien van het feit dat ze letterlijk altijd in het midden zit en probeert in te grijpen in de gevechten, hebben de acties van Kourtney ook invloed op haar. De oudste Kardashian heeft Khloe er ook van beschuldigd haar in de steek te hebben gelaten en de krachten te bundelen met hun ‘er was eens’ gemeenschappelijke vijand.

7 Kim en Khloe hebben Kourtney meerdere keren bedreigd, maar het kan haar niets schelen

Hoewel Kim en Khloe niet blij zijn dat Kourtney haar eigen schema regisseert, kunnen ze niets doen om haar te veranderen. De twee hebben bedreigingen geuit en Kourtney geconfronteerd, maar ze blijft ongemoeid. Het lijkt erop dat ze zullen moeten erkennen dat ze verschillende levens en prioriteiten hebben.

6 Kourtney kan de show verlaten als ze dat wil

De waarheid is dat Kourtney de show kan verlaten als ze dat wil. De enige uitdaging met die beslissing is dat ze haar inkomsten uit de show dreigt te verliezen. De zussen hebben duidelijk gemaakt dat ze haar niet gaan betalen omdat ze geen werk doet. Het verlaten van de show betekent ook dat Kourtney ook haar bekendheid zal opgeven.

5 Er is altijd een woordenstrijd tussen de twee geweest

Sinds medio 2018 zijn er altijd mondelinge uitwisselingen geweest tussen de twee zussen. Op een keer vertelde Kim haar zus dat ze het minst interessante ding was om naar te kijken. Kourtney schoot terug door te zeggen dat Kim een boosaardig, radeloos mens was. Na deze uitwisseling besloot Kourtney om Kim's babyshower niet bij te wonen, wat Kim van streek maakte.

4 De vete werd uiteindelijk fysiek

Het gevecht tussen Kourtney en Kim speelt zich af in hun realityshow en op hun Twitter-accounts. De spanning tussen de Kardashians brak uiteindelijk uit in een gevecht in het laatste seizoen van hun realityshow. In eerste instantie leek het erop dat dit een nieuwe woordenwisseling zou zijn, maar de twee escaleerden tot stompen, krabben en schoppen.

3 Kourtney verliet de show

Kourtney heeft haar zussen gedreigd dat ze de show zal verlaten. Ze besloot uiteindelijk haar woorden in daden om te zetten en vertrok. Ze bevestigde deze beslissing tijdens een interview met haar zussen die naast haar zaten. De moeder van drie neemt de tijd om zich te concentreren op het moederschap, wat een even uitdagende taak is, en andere dingen die haar gelukkig maken.

2 De twee zussen hebben een even groot nest om voor te zorgen

Behalve Kendall Jenner zijn de rest van de Karjenners moeders. Kourtney was lange tijd de enige met kinderen. Ze heeft momenteel drie kinderen. Haar oudste is geboren in 2009 en haar jongste is geboren in 2014. Kim heeft daarentegen vier kinderen die tussen 2013 en 2019 zijn geboren. Haar laatste twee zijn echter via draagmoederschap geboren.

1 Kourtney keert terug naar de show

Kris heeft bevestigd dat Kourtney weer aan het filmen is na een korte pauze. De zaken zijn nu echter op haar voorwaarden. Kourtney zegt dat ze de camera's alleen laat filmen wat ze wil. Ze is nog steeds hoopvol dat ze op een dag in staat zal zijn om afstand te nemen van de show en van de aardbodem te verdwijnen.

Aanbevolen: