90 dagen verloofde ster Alex Brovarnik redt het leven van een drenkeling

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde ster Alex Brovarnik redt het leven van een drenkeling
90 dagen verloofde ster Alex Brovarnik redt het leven van een drenkeling
Anonim

Tijdens een vakantie in de Bahama's met zijn vrouw Loren, werd 90 dagen verloofde-ster Alex Brovarnik een echte superheld toen hij een dronken man van verdrinking redde.

Een moment om te onthouden

Afbeelding
Afbeelding

TMZ meldt dat de voormalige reality-tv-ster die in seizoen 3 van de show verscheen, in actie kwam toen hij een dronken jongeman onder water zag gaan.

Brovarnik trok het slappe lichaam van de man uit het water en terug naar de kust, waardoor hij weer bij bewustzijn kwam terwijl een menigte om hen heen cirkelde.

Er was natuurlijk iemand aanwezig om het incident vast te leggen. Volgens zijn vrouw, Loren, stonden de vrienden van de man gewoon toe te kijken, niet eens de moeite om te helpen.

In Lorens woorden

Afbeelding
Afbeelding

"Mijn man keek naar een man die meer dan dronken was, die met zijn 'vrienden' was die daar gewoon stonden en toekeken!" Loren zei over het incident. "De man ging het water in en verdronk zo'n beetje!"

Ze voegde eraan toe: Het is de bedoeling dat we met een reden op tijd op een plek zijn! Het was de bedoeling dat Alex en zijn vriend Sean op dit strand zouden zijn, precies op dit moment, want zo niet, wie weet wat er had kunnen gebeuren!”

Loren en Alex waren een van de weinige koppels uit de show die veel verder gingen dan de 90 dagen, meldt Daily Mail. Ze zijn getrouwd en verwachten momenteel hun eerste kind samen. En na al die jaren kreeg Alex eindelijk het staatsburgerschap.

“Het laat zien dat je misschien denkt dat je vrienden je vrienden zijn, maar God verhoede dat er iets ergs gebeurt, zouden ze je helpen of gewoon daar staan en kijken hoe je v alt?!”

Aanbevolen: