Hier is hoe Ice-T en Coco Austin erin geslaagd zijn om hun huwelijk te laten duren

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Ice-T en Coco Austin erin geslaagd zijn om hun huwelijk te laten duren
Hier is hoe Ice-T en Coco Austin erin geslaagd zijn om hun huwelijk te laten duren
Anonim

Het is geen geheim dat huwelijken met beroemdheden niet vaak standhouden. Er zijn echter enkele Hollywood-huwelijken die de tand des tijds hebben doorstaan.

Een zo'n stel is Law and Order: SVU-ster Ice-T en zijn vrouw Coco. In 2021 vierden de tortelduifjes 21 jaar huwelijk. Dit schokte sommige van hun fans, die zich niet realiseerden hoe lang ze al samen waren.

Hoewel ze een onwaarschijnlijk paar zijn, zijn Ice en Coco er al meer dan twintig jaar in geslaagd om hun relatie te laten werken.

Het koppel trok media-aandacht met hun realityshow Ice Loves Coco, die fans een kijkje gaf in hun huiselijke leven en relatie.

Tegenwoordig hebben ze hun relatie een beetje privé gehouden, waardoor veel mensen zich afvragen wat er echt aan de hand is met Ice-T en Coco?

De tortelduifjes zijn erin geslaagd om hun relatie te laten duren door geweldige communicatie en teamwork.

Wat is het geheim van hun huwelijk?

Coco was niet beroemd voordat ze met Ice-T trouwde, hoewel ze badmode modelleerde en zelfs op de cover van Swimwear Illustrated verscheen. Het tweetal ontmoette elkaar in 2001 op de set van een videoclip en zijn sindsdien samen.

Twee maanden nadat ze elkaar ontmoetten, stapten Ice en Coco in het huwelijksbootje. Hun relatie heeft in de loop der jaren veel kritiek gekregen. Van hun leeftijdsverschil van 21 jaar tot hun opvoedingsstijl. Het paar heeft altijd een verenigd front gepresenteerd en besteedt geen aandacht aan de critici.

In 2021 vierden ze hun 21e verjaardag en fans waren geschokt toen ze hoorden hoe lang Ice en Coco al samen zijn. In een sector waar huwelijken geen stand lijken te houden, lijken de twee de formule te hebben gevonden om hun huwelijk te laten overleven.

Tijdens een interview met Celebuzz onthulde Ice-T het geheim van de levensduur van hun huwelijk.

"We gaan niet uit elkaar. Het maakt geen deel uit van het plan. We praten veel, we hebben geweldige communicatie en ik denk dat je in hetzelfde team moet blijven. Ik denk veel tijd, het leven van beroemdheden, beide mensen hebben een carrière en ze creëren een soort twee teams die mogelijk tegen elkaar werken, je moet in hetzelfde team blijven."

Ice en Coco hebben ook een gezond intiem leven, waar de Law and Order: SVU-ster vaak over heeft gesproken. Tijdens een optreden op Watch What Happens Live onthulde Coco ook dat ze het heerlijk vindt om zich aan haar man te onderwerpen.

Coco werd beschuldigd van ontrouw

Ondanks dat ze al tientallen jaren samen zijn, hebben berichten en geruchten over ontrouw en echtscheiding hun huwelijk op zijn kop gezet. In 2012 doken foto's op van rapper AP.9 die Coco's nek snuffelde en haar gezicht kuste.

Destijds was het model in Las Vegas en trad op in een burleske Peepshow. Fans bekritiseerden Coco's acties en beschuldigden haar van het bedriegen van haar man.

In sindsdien verwijderde tweets ging Ice-T naar Twitter om zijn ongenoegen te uiten over de acties van zijn vrouw.

De tweet luidde: "Begrijp het niet verdraaid, ik ben niet blij met deze st. De meeste [de foto's zijn] respectloos en in slechte smaak. Ze heeft me eruit laten zien en voelen als st t. Ik zeg dit op Twitter omdat er geen manier is om het duidelijke wangedrag van een getrouwd stel te vermijden."

Coco verontschuldigde zich publiekelijk en erkende dat haar gedrag onaanvaardbaar was. Ze ontkende echter vals spelen op Ice. Aan de andere kant beweerde AP.9 naaktfoto's van Coco te hebben, wat impliceert dat er meer tussen hen had kunnen gebeuren.

Dat is niet het laatste, foto's van het model met een andere man werden ook online gedeeld. Ze werd afgebeeld met een man genaamd Moose Diesel, die haar achterste leek te betasten.

In 2020 deden echtscheidingsgeruchten de ronde toen fans merkten dat Ice afwezig was op Coco's Instagram-foto's. De laatste zette de zaak recht en legde uit dat haar man het niet leuk vond om foto's te maken.

Wat nu voor ijs en kokos?

Het v alt niet te ontkennen dat veel mensen aannamen dat het huwelijk van Ice en Coco geen stand zou houden. Ze hebben de kansen getrotseerd en bewezen dat nee-zeggers ongelijk hadden. Het duo verwelkomde een meisje in 2015, Chanel Nicole, die een evenbeeld is van haar vader en de oogappel van het paar is.

Chanel is het derde kind van Ice-T, aangezien de acteur twee volwassen kinderen heeft uit eerdere relaties. Het duo is niet van plan om nog meer kinderen te krijgen. Volgens Life and Style Mag onthulde Coco dat ze maar één kind wilde.

"Ik denk dat dit mijn enige echte is. Ik wilde maar één kind. Het feit dat we zoveel reizen, het is al moeilijk met één kind en een hond, dus ik ben goed voor nu. Ik zou heb liever veel honden! Ze vullen mijn hart."

Zowel Ice-T als Coco delen schattige foto's van Chanel op hun respectievelijke Instagram-accounts. Ze delen ook schattige familiefoto's op sociale media. Hun reality-tv-dagen liggen nu ver achter hen, maar fans kunnen ze nog steeds bijbenen.

Hun realityshow, Ice Loves Coco, liep drie seizoenen voordat het stel de stekker eruit trok. Het is onduidelijk wat het plan van het paar voor de toekomst is, hoewel het onwaarschijnlijk is dat ze terugkeren naar reality-tv.

Aanbevolen: