Bruce Willis Bags Exclusieve categorie in Razzies Nominaties voor 8 slechte optredens

Inhoudsopgave:

Bruce Willis Bags Exclusieve categorie in Razzies Nominaties voor 8 slechte optredens
Bruce Willis Bags Exclusieve categorie in Razzies Nominaties voor 8 slechte optredens
Anonim

De Razzie Awards-nominaties die de slechtste "cp-streaming, -stralen en -stomen van onze verschillende schermen en apparaten" van 2021 erkennen, zijn aangekondigd, met LeBron James, Diana: The Musical en Amy Adams die de nominaties leiden. Met Oscar-nominaties die dinsdagochtend uitkomen, vieren de Golden Raspberry Awards (beter bekend als de Razzies) de slechtste films van het jaar.

"Hier is een blik op wat we hebben gezien", luidde de verklaring naast de nominatie in een persbericht. “De ondraaglijke musicals, sensatievrije thriller-rip-offs, een film over productplaatsing van bijna 2 uur en meer Bruce Willis dan welke uitgehongerde kijker dan ook zou kunnen verdragen. Met andere woorden, 2021 heeft de Razzies niet in de steek gelaten!”

Bruce Willis was de grootste winnaar (of verliezer) omdat ze vonden dat hij zo slecht was dat ze hem dit jaar zijn eigen categorie hebben. Onder de gebruikelijke categorieën voegden ze Worst Performance van Bruce Willis toe in een film uit 2021, waarin 8 van zijn filmprojecten werden gevierd.

Van SAG Award-genomineerde Razzie-genomineerde

Met Bruce Willis die zijn eigen categorie genoot voor zijn rollen in films als American Siege, Deadlock en Survive The Game, liet het de nominaties open voor andere acteurs. Veel fans hebben zich afgevraagd of Willis nog steeds dezelfde passie voor acteren heeft nadat hij in veel B-films verscheen en in zijn uitvoeringen telefoneerde.

Jared Leto, die samen met Lady Gaga, Adam Driver en de hele cast van House of Gucci een nominatie voor de SAG-awards verdiende, maakt nu kans op twee Razzie-awards voor dezelfde controversiële rol.

Leto verdiende Razzie-nominaties voor slechtste mannelijke bijrol en slechtste koppel - de laatste nominatie in combinatie met zijn "belachelijke" Italiaanse accent of zijn "17-pond latexgezicht". Zijn veelbesproken optreden als Paolo Gucci heeft tot kritiek geleid dankzij de voor de hand liggende protheses en het aanstootgevende Italiaanse accent.

Ben Affleck is ook genoemd als een van de slechtste bijrollen voor zijn rol als de Franse baron graaf Pierre d'Alençon in The Last Duel. Hij wordt beschouwd als een kanshebber voor zijn rol in George Clooney's Tender Bar.

Diana Musical verdient de meeste nominaties

Netflix's Diana: The Musical voert de nominaties aan met negen knikken, waaronder voor Slechtste Film, Slechtste Acteur, Slechtste Actrice en Slechtste Regisseur. Zowel de Broadway-show als de film waren niet geliefd bij critici en de toneelproductie duurde slechts 33 optredens voordat ze werd gesloten.

Thrillers Karen en The Woman in the Window voegden zich bij de koninklijke musical op de shortlist van Worst Picture naast Space Jam: A New Legacy en Infinite die ook op de lijst stonden.

De Razzie Awards vinden plaats op 26 maart in het traditionele slot op de dag voor de Academy Awards.

Aanbevolen: