Zal er ooit een 'King Of Queens'-reboot komen?

Inhoudsopgave:

Zal er ooit een 'King Of Queens'-reboot komen?
Zal er ooit een 'King Of Queens'-reboot komen?
Anonim

The King of Queen, met komiek Kevin James in de hoofdrol, was een van CBS's meest populaire sitcoms tijdens de negen seizoenen die het uitzond, de tweede alleen voor Everybody Loves Raymond. Hoewel er geruchten de ronde doen dat de show werd geannuleerd vanwege een loonconflict met Kevin James, weerlegt Leah Remini, de vrouwelijke hoofdrol in de show, dat en zegt James dat de show gewoon op een hoog niveau zou eindigen en geen annulering riskeerde. Fans waren opgetogen toen de overgebleven castleden in maart 2021 herenigd werden voor een tafellezing van een script ter ere van wijlen Jerry Stiller, een hoofdpersonage in de show die stierf in 2020.

Sinds de reünie en te midden van de lange lijst van klassieke tv-shows die nu opnieuw worden opgestart, zoals Fuller House en Saved By The Bell om er maar een paar te noemen, vragen fans zich af of en of wanneer ze een koning zullen krijgen van Queens opnieuw opstarten. Voor een antwoord op deze vraag moet men kijken naar de sterren en het netwerk van het programma en zien waar ze staan in hun loopbaan. Als er een reboot moet plaatsvinden, zal het op hun schouders zijn om het te laten gebeuren, net zoals hoe het de cast van Friends zoveel jaren kostte om eindelijk het initiatief te nemen om de wereld de reünie te geven die speciale fans al bijna een decennium eisen.

7 Kevin James' carrière sinds 'King Of Queens'

Toen de show in 2007 eindigde, ging James weer stand-up doen en begon hij een filmcarrière met films als Paul Blart Mall Cop. De film bracht bijna $ 200 miljoen op en bracht een vervolg voort, dat iets meer dan $ 100 miljoen opleverde. Sindsdien heeft hij een handvol stand-upspecials en tv-shows gedaan, waaronder zijn nieuwe sitcom genaamd Kevin Can Wait, die na twee seizoenen door CBS werd geannuleerd. Met een nettowaarde van $ 100 miljoen vandaag, heeft Kevin James niet echt de carrièreboost nodig die zou komen van een reboot.

6 Hoe zit het met Leah Remini?

Remini werkte nooit zo consistent als ze deed nadat King of Queens was geëindigd. Hoewel ze een aantal belangrijke filmrollen kreeg, zoals in Will Ferrell's Old School of Second Act met Jennifer Lopez in de hoofdrol, zijn haar IMDb-credits na 2007 schaars. Ook kwamen Remini en James wat controverse tegen tijdens de productie van Kevin Can Wait toen de hoofdrolspeelster Erin Hayes werd vermoord en vervangen door Remini. Als een herstart in de maak is, kan Remini het werk zeker gebruiken.

5 Victor Williams heeft geen interesse getoond in een reboot

Williams, die Doug Heffernans beste vriend Deacon Palmer speelde, heeft zowel voor als na het einde van de show gestaag gewerkt voor televisie en film. Onder zijn kredietlijst sinds King of Queens bevinden zich twee afleveringen van de HBO-serie Flight of The Conchords, The Blacklist met James Spader in de hoofdrol, het veelgeprezen drama The Affair en de geanimeerde Justice League-serie. Er is geen verslag van Williams die enige interesse in een reboot aangeeft.

4 Nicole Sullivan nam deel aan de tafel Lees

Nicole Sullivan, die vijf seizoenen Holly Shumpert speelde en die fans zich misschien ook nog herinneren van Mad TV, werkt gestaag als voice-over en is sinds haar tijd in de sitcom te zien. Credits op haar naam zijn onder meer regelmatige optredens in Seth Macfarlane's Family Guy en Disney's Meet The Robinsons en Kim Possible. Hoewel ze niet heeft aangegeven dat ze zal deelnemen aan een reboot, is Sullivan te zien in de reünietabel.

3 Patton Osw alt's carrière is geëxplodeerd sinds 'King Of Queens'

Ongetwijfeld de meest succesvolle alumni van de show naast Kevin James, is de carrière van Osw alt sinds de serie geëxplodeerd. Een ongelooflijk populaire stand-upcomic, hij sprak ook de nu iconische Remi de Rat uit in Ratatouille van Disney Pixar en hij heeft verschillende grote films en televisieshows gedaan. Momenteel filmt hij zijn spots voor de reboot van Mystery Science Theater 3000. Hij blijft stand-up optreden en is nu $ 10 miljoen waard. Wanneer hem wordt gevraagd naar de mogelijkheid van een reboot, heeft Osw alt de neiging om de vraag te ontwijken of respectvol zijn schouders op te halen.

2 Jerry Stiller overleed in 2020

Jerry Stiller, de iconische komiek die het publiek zich ook zal herinneren als de vader van George Costanza in Seinfeld, stierf in 2020 een natuurlijke dood volgens zijn zoon, Ben Stiller. Om zijn leven te eren kwam de cast, zoals eerder vermeld, weer bij elkaar voor een speciale table read-reünie via Zoom. Als een reboot in de maak is, zal het onvermijdelijk zijn zonder Stiller, die Arthur Spooner speelde, de excentrieke en vervelend irritante schoonvader van Heffernan.

1 CBS wil opnieuw opstarten

Terwijl geruchten nog steeds online circuleren, heeft CBS naar verluidt stappen ondernomen om King of Queens opnieuw op te starten en de show te distribueren op Paramount Plus, de streamingdienst die eigendom is van het moederbedrijf van het netwerk. De show zal losjes gebaseerd zijn op het origineel, maar zal geen Kevin James in de hoofdrol hebben en zal daarom ook niet het grootste deel van de originele cast bevatten. Volgens sommige fanwiki's zal de show acteur Jay Ryan in de rol van James spelen. Hoewel de productie naar verluidt tot stilstand was gekomen door de COVID-19-pandemie, zitten fans nog steeds op het puntje van hun stoel te wachten op nieuws over een releasedatum, als de reboot nog in de maak is. Dus het antwoord op de ultieme vraag: "komt er een King of Queens-reboot?" lijkt een nadrukkelijk "misschien" te zijn. Maar hoe dan ook, de kans dat de originele cast terugkeert is ongelooflijk laag.

Aanbevolen: