Zal 'Victorious' ooit een reboot krijgen zoals 'iCarly'?

Inhoudsopgave:

Zal 'Victorious' ooit een reboot krijgen zoals 'iCarly'?
Zal 'Victorious' ooit een reboot krijgen zoals 'iCarly'?
Anonim

Fans waren opgetogen toen de 'iCarly'-reboot werd aangekondigd, maar het zette hen ook aan het denken. Andere Nick-shows, waaronder 'All That', hebben reboots verdiend - dus waarom niet allemaal? Of in ieder geval 'Zegevierend'?

Het gerommel van een 'Zoe 101'-reboot heeft fans enthousiast gemaakt, en tal van andere voormalige kindsterren hebben verklaard dat ze graag weer zouden deelnemen aan de shows die hen beroemd hebben gemaakt. Maar krijgt 'Victorious' ooit een remake?

Zou Victoria Justice een 'victorious' reboot doen?

De belangrijkste vraag over een mogelijke 'Victorious' reboot is of Victoria Justice er klaar voor is. Hoewel ze na haar vertrek van de middelbare school voor podiumkunsten op Nick met muziek begon te ploeteren, bereikte ze de hitlijsten niet zo hoog of zo snel als Ariana Grande.

En toch heeft Victoria het niet slecht voor zichzelf gedaan! Ze heeft tal van andere rollen in tv en films gehad en ze blijft om de zoveel tijd nieuwe muziek uitbrengen.

Plus, begin 2021 onthulde Victoria dat ze maar al te graag samen met haar voormalige castmates zou zijn voor een heropleving van hun muzikale show. Hoewel ze voorzichtig was met het aanwakkeren van de passie van fans over een mogelijke reboot, gutste Justice over haar tijd in de show.

Bovendien merkte ze op: "Er is niets in de maak, maar ik weet het niet. We houden allemaal van elkaar, en het was zo'n leuke tijd. Dus wie weet?"

Justice heeft zelfs enkele ideeën over wat haar personage, Tori Vega, vandaag zou doen. De actrice suggereert dat Tori liedjes zou schrijven en een "Julia Michaels-vibe" over haar zou hebben. Oké, Nickelodeon, ga ervoor!

Staat Ariana Grande open voor een 'victorious' reboot?

De volgende vraag is of Ariana Grande ook maar in de verste verte geïnteresseerd zou zijn in het opnieuw opnemen van haar 'Victorious'-rol.

Ze is tenslotte al opgekomen sinds haar Nickelodeon-dagen, en ze heeft het nu druk genoeg. Trouwens, er is ook het gerucht van een ruzie tussen de voormalige co-sterren. Sommigen zeggen zelfs dat het paar al jaren niet meer met elkaar gesproken heeft.

Maar volgens Victoria's opmerkingen aan journalisten hebben zij en Ari vandaag een goede verstandhouding. Ari heeft haar zelfs een sms gestuurd om haar recente release van het nummer te vieren.

Bovendien is Ariana nog steeds close met Elizabeth Gillies, die al die jaren een van haar BFF's is geweest. Ze heeft ook samengewerkt met Leon Thomas III (hij is nu een songwriter!) aan enkele van haar hits.

Het is duidelijk dat Ariana zich niet schaamt voor haar Nickelodeon-verleden, maar het is onduidelijk of ze in haar drukke schema tijd zou hebben om zich fulltime bij de cast te voegen als er ooit een represaille van 'Victorious' zou zijn.

Toch, aangezien de cast allemaal op goede voet lijkt te staan -- en velen nog steeds carrièrepaden in Hollywood nastreven -- kunnen fans blijven hopen dat er op een dag een reboot komt!

Aanbevolen: