Zal seizoen 18 van 'Grey's Anatomy' plaatsvinden?

Inhoudsopgave:

Zal seizoen 18 van 'Grey's Anatomy' plaatsvinden?
Zal seizoen 18 van 'Grey's Anatomy' plaatsvinden?
Anonim

Bij bepaalde tv-programma's denken fans dat het geweldig zou zijn als ze nooit zouden eindigen. Het verhaal en de personages voelen altijd fris en onderhoudend aan. In andere gevallen voelt een show na ongeveer vijf seizoenen stabiel aan en voelt het als tijd om het los te laten. Het kan moeilijk zijn om naar een favoriete show te blijven kijken en te weten dat de kwaliteit niet meer hetzelfde is als vroeger.

Er zijn zeker veel mensen die wensen dat Grey's Anatomy voor altijd zou blijven bestaan. Met de focus van het huidige seizoen op de COVID-19-pandemie en de terugkeer van Derek Shepherd, heeft de show mensen nog meer aan het praten gekregen.

Er was ooit veel spanning achter de schermen van de serie, maar tegenwoordig ligt de focus absoluut op de show zelf.

Komt Grey's Anatomy terug voor seizoen 18? Laten we eens kijken naar wat we weten.

Nog een seizoen?

Het is interessant om te zien hoe het salaris van Ellen Pompeo is gestegen sinds ze 17 seizoenen Meredith Gray vertolkt. Het is ongelooflijk om terug te gaan en na te denken over al het drama dat Meredith heeft doorstaan. Ze heeft zoveel bereikt als dokter in haar ziekenhuis, maar ze heeft ook vrienden en de liefde van haar leven verloren. Ze is herenigd met familie, maar heeft ook enkele familieleden verloren met wie ze nooit de kans heeft gekregen om echt dichtbij te komen.

Het lijkt erop dat Pompeo zou willen dat de show doorgaat. Het bleek dat de actrice in oktober 2020 al zei dat Grey's Anatomy mogelijk na seizoen 17 uit de lucht zou zijn.

Volgens TV Line zei Pompeo tegen Variety: "We weten nog niet wanneer de show echt eindigt. Maar de waarheid is dat dit jaar het zou kunnen zijn. Ik bedoel, dit is het laatste jaar van mijn contract op dit moment. Ik weet niet of dit het laatste jaar is? Maar het zou heel goed kunnen zijn."

In juni 2020 zei Karey Burke, entertainmentpresident van ABC, "we zijn nu in gesprek met de producenten" en kon niet meer zeggen. Burke vervolgde: "Ik kan verder geen commentaar geven. Ik heb goede hoop dat Grey's Anatomy een onderdeel van ons schema blijft. Ze weten zeker dat we graag willen dat het deel uitmaakt van ons schema zolang ze geïnteresseerd zijn in het maken van meer afleveringen."

Ellen Pompeo's Take

ellen pompeo als meredith grey on grey's anatomy
ellen pompeo als meredith grey on grey's anatomy

Aangezien Ellen Pompeo de hoofdpersoon speelt, zou het logisch zijn als ze op enig moment had besloten te vertrekken. In een interview met Variety in 2020 vermeldde de publicatie dat toen Krista Vernoff de showrunner werd, ze een "romantische komedie" toon bracht.

Pompeo zei: "In de richting waarin de show ging voordat hij begon, overwoog ik serieus dat dit het einde was. Ik was niet geïnspireerd. Ik had geen plezier. Ik vond het verhaal niet bijzonder interessant. Het was niet iets waar ik nog langer mee wilde doorgaan."

Pompeo legde uit dat Shonda Rhimes haar had verteld dat ze Vernoff kon inhuren om de show te leiden en het anders te maken. Ze zei over seizoen 17: "En het wordt waarschijnlijk een van onze beste seizoenen ooit. En ik weet dat dat gek klinkt om te zeggen, maar het is echt waar."

De actrice zei ook dat afscheid nemen van Grey's Anatomy een groot probleem zou zijn en dat de show een grote cast en crew heeft. Ze legde Variety uit: "Ik neem de beslissing echter niet lichtvaardig. En we hebben veel mensen in dienst, en we hebben een enorm platform, en ik ben er erg dankbaar voor. Ik heb veel nagedacht over deze beslissingen, omdat het grote zijn."

Wat zegt Krista Vernoff?

Het klinkt alsof het contract van Pompeo binnenkort afloopt, fans zullen moeten afwachten wat er gebeurt met seizoen 18.

Showrunner Krista Vernoff deelde dat wanneer de contracten van acteurs aflopen, dat betekent dat je moet nadenken of er nog een seizoen komt. Ze vertelde The LA Times: "Elke keer dat contracten aflopen, ben ik van plan dat het het laatste seizoen is, en ik ben van plan dat dat niet het geval is. Dat is de enige manier om gezond te blijven. Je moet voor beide echt haalbare opties hebben. En dat heb ik. Daar zijn heel vaak geweest toen we echt niet wisten wat het zou worden, en het gaat diep in het seizoen door - en het voelt niet anders dan andere keren."

Het is interessant om op te merken dat Vernoff de hoofdschrijver van de show was en toen afscheid nam in het 11e seizoen, maar nu is ze al een aantal seizoenen terug.

Hoewel het moeilijk zal zijn om afscheid te nemen van Grey's Anatomy, is het waar dat het ooit zal gebeuren. Fans hopen dat de show op zijn minst terugkomt voor seizoen 18, en het zal interessant zijn om te zien wat er gebeurt met dit populaire medische drama.

Aanbevolen: