Is 'The Royal Treatment'-ster Laura Marano single?

Inhoudsopgave:

Is 'The Royal Treatment'-ster Laura Marano single?
Is 'The Royal Treatment'-ster Laura Marano single?
Anonim

2022 is al een zeer productief jaar geweest voor Netflix. Van mysteriedrama's zoals Stay Close van Harlan Coben tot documentaires zoals The Tinder Swindler, het publiek is verwend met een keuze aan goede inhoud. Zelfs een oude show als Manifest heeft nieuw leven gevonden in deze nieuwjaarsgolf.

Een andere productie die fans echt aanspreekt, is The Royal Treatment, een romantische dramafilm van Rick Jacobson. De ster op de foto is multi-getalenteerde actrice Laura Marano, die een kapper uit Manhattan speelt die de kans krijgt om op een koninklijk huwelijk te werken.

The Royal Treatment is een belangrijke mijlpaal in de carrière van Marano, die een indrukwekkende - zij het enigszins ingetogen - carrière heeft gehad. De actrice is de jongere zus van Ghost Whisperer-ster Vanessa Marano, een van een aantal beroemdheden die uitbrak in het bovennatuurlijke CBS-drama. Laura maakte ook een keer een cameo in de show.

In The Royal Treatment wordt ze geflankeerd door Aladdin-ster Mena Massoud, die een prins uit het fictieve land Lavania speelt. Hun chemie in de film heeft geleid tot wat gefluister van een affaire tussen de twee. Maar wat is nu precies de waarheid over Marano's huidige datingstatus?

Heeft Laura Marano een affaire met Mena Massoud?

Fans waren sterk onder de indruk van de optredens van Marano en Massoud tegenover elkaar in de film. ' The Royal Treatment is een heerlijke verrassing, gewapend met een lief verhaal en een aantal charmante uitvoeringen van zijn twee jonge hoofdrolspelers', leest een fanrecensie op Rotten Tomatoes.

Deze soepele chemie heeft geleid tot veel geruchten dat de twee waarschijnlijk een item zouden kunnen zijn. De waarheid is echter totaal anders. Marano en Massoud ontmoetten elkaar voor het eerst op de set tijdens het filmen van de rom-com in februari 2021. Ze vormden een goede samenwerking, maar dat is de omvang van hun relatie.

Massoud heeft zelfs een langdurige relatie gehad met Emily Shah, een Indiaas-Amerikaanse actrice die in 2014 de kroon van Miss New Jersey droeg. De twee reizen vaak samen en Shah plaatst vaak schattige foto's van ze samen op haar Instagram-pagina.

Marano deelt soms foto's van haar en Massoud die achter de schermen en buiten de set aan het dollen zijn. De beelden hebben misschien de geruchten en speculaties over hun romantische betrokkenheid aangewakkerd, maar het enige wat ze laten zien is dat de twee sterren plezier hebben op het werk.

Met wie is Laura Marano nu aan het daten?

Het lijkt erop dat Marano zoveel mogelijk probeert om haar persoonlijke leven buiten de publieke controle te houden. Dit is niet verwonderlijk, aangezien het gebruikelijk is voor beroemdheden om details van hun liefdesleven geheim te houden.

Afgaande op de informatie over Marano die beschikbaar is in het publieke domein, wijzen alle tekenen erop dat de actrice momenteel vrijgezel is. Haar meest recente, algemeen bekende relatie was met R'n'B-muzikant Thomas Macken. De twee begonnen naar verluidt met daten in 2018 en bleven een periode bij elkaar tijdens de wereldwijde COVID-lockdown.

Marano - die zelf ook een artiest is - ging vaak naar Instagram om enkele van hun dagelijkse routines te delen. Die relatie leek echter ergens in 2020 te verwateren, hoewel de redenen voor een eventuele breuk onduidelijk blijven.

Macken's werkportfolio is niet al te sjofel. Hij heeft aan een paar filmsoundtracks gewerkt, waaronder voor de musical Pitch Perfect.

Zelfs na hun breuk bleven Marano en Macken samenwerken, ze speelde hem in de remix van haar nummer Run en nodigde hem ook uit om met haar samen te werken aan haar EP, You.

Wie heeft Laura Marano in het verleden gedate?

Voor haar tijd met Macken had Marano twee bekende relaties gehad. Ze zou een korte date hebben gehad met een man genaamd Andrew Gorin. Het paar begon in 2014 te daten, maar ging korte tijd daarna uit elkaar. Er is heel weinig informatie bekend over wie Gorin is, inclusief de redenen voor hun breuk.

Tussen 2010 en 2011 was Marano betrokken bij een andere muzikant - popster Ross Lynch. De in Colorado geboren kunstenaar heeft dezelfde interesses als Marano, aangezien hij ook acteur is. De twee maakten contact terwijl ze respectievelijk Austin Moon en Ally Dawson speelden in de Disney-komedieserie Austin & Ally.

De show gaf Lynch effectief zijn baanbrekende rol als acteur, wat resulteerde in vier Teen Choice Awards tussen 2014 en 2016. In de muziek was hij de leadzanger van de pop-rockband R5. Momenteel staat hij aan het hoofd van een andere band - de Driver Era (TDE) - samen met zijn broer, Rocky Lynch.

Zoals het geval was met Gorin en Macken, blijven de redenen voor Marano's breuk met Lynch onduidelijk. Het is ook niet bekend of het paar door de jaren heen contact heeft gehouden of niet.

Aanbevolen: