Is Julia Stiles nog steeds getrouwd met haar man?

Inhoudsopgave:

Is Julia Stiles nog steeds getrouwd met haar man?
Is Julia Stiles nog steeds getrouwd met haar man?
Anonim

Julia O'Hara Stiles is een acteur uit de Verenigde Staten die op elfjarige leeftijd begon te werken. Ze begon haar carrière in het theater en voor de camera en kreeg al snel belangrijke rollen in klassieke tienerfilms. 'La MaMa Theatre Company' was waar ze haar debuut had. Daarna speelde ze in verschillende andere theatrale producties, waaronder The Vagina Monologists, Twelfth Night en Oleanna.

Stiles is inderdaad een zeer gereserveerd persoon, ondanks dat ze een beroemdheid is. Zij en haar man trouwden in 2017 nadat ze hun relatie een aantal jaren verborgen hadden gehouden. Stiles-volgers speculeren vaak of ze nog steeds getrouwd is met haar man vanwege de geheimhouding rond haar persoonlijke leven. Maar daarvoor is er nog een essentiële vraag: wie is de echtgenoot van Julia Stiles?

Wie is de echtgenoot van Julia Stiles?

Preston Cook is de echtgenoot van Stiles en ze trouwden in 2017. Hij staat bekend om zijn werk als bemanningslid van de cinematografie en de elektrische divisie voor verschillende films en televisieseries, waar hij meestal de assistent-cameraman was.

Hij heeft aan talloze films gewerkt, waaronder War for the Planet of the Apes, Deadpool, Jason Bourne, The Revenant en Cold Pursuit. Preston is ook verschenen in een aantal films en tv-showsegmenten. In 2003 verscheen hij in een aflevering van The Twilight Zone en in 2006 verscheen hij in een aflevering van Smallville. Hij was ook te zien in tv-shows zoals Love It or List It Vancouver en Riviera.

Preston J Cook's meest bekende rol was die van James in het langlopende Showtime-drama The L Word, waarin hij in ongeveer 20 afleveringen verscheen. Hij maakte ook een niet-gecrediteerde verschijning als de Antigen Doctor in Underworld: Awakening uit 2012.

Preston lijkt sociale media te mijden, in tegenstelling tot zijn vrouw Julia, die een aanzienlijke schare fans heeft op Instagram. Fans kunnen hem echter zien in verschillende van Julia's Instagram-berichten.

Waar en hoe ontmoetten Stiles en Cook elkaar?

Na elkaar te hebben ontmoet tijdens de opnames van Stiles' film Go With Me in 2015, begonnen de twee te daten. Cook werkte als tweede camera-assistent aan de productie. Stiles bevestigde de verloving van het paar in januari 2016 nadat ze zijn aanzoek op kerstavond had geaccepteerd in Isla Grande, Colombia. Ze plaatste een Instagram-opname van hen hand in hand terwijl ze met haar ring flitste, met als onderschrift de afbeelding "Beste kerst ooit!"

De ster zei in een gesprek met Today dat de verloving uit de lucht kwam vallen, hoewel ze weinig verwachtingen had.

"Tijdens Kerstmis en Nieuwjaar gingen we op een grote reis met zijn hele familie", vertelde ze Hoda Kotb en Kathie Lee Gifford. "'Verpest een prima vakantie niet door hoop te koesteren', zei ik tegen mezelf, zoals elke dag. Haal de gedachte gewoon uit je gedachten."

Stiles en Cook genoten ervan om samen tijd door te brengen aan de Franse Côte d'Azur na hun verloving tijdens het fotograferen van Riviera. Stiles vertelde Marie Claire UK: "We waren erg blij om samen te werken / Het werd uiteindelijk het meest romantische evenement dat ik ooit heb gehad."

Hun bruiloft was ook een verrassing voor fans, maar hun verloving ook!

Wanneer trouwde Julia Stiles?

Terwijl Stiles en Cook snel verloofd waren, trouwden ze pas bijna twee jaar later, toen Stiles hun eerste baby verwachtte.

Julia Stiles trouwde in september 2017 met Preston Cook. "Wie houdt er niet van een jachtgeweerhuwelijk?" Stiles schreef destijds met een knipogende emoticon op een Instagram-foto, waarmee hij de aankondiging van hun huwelijk bevestigde.

Stiles vertegenwoordiger onthulde later aan PEOPLE in een release dat het paar een Labor Day-weekend aan de kust in Seattle kreeg met twee vrienden.

Stiles en Cook maakten publiekelijk bekend dat hun eerste baby in november 2017 is geboren, een maand nadat hun zoon was geboren. Ze riep op Instagram uit: "Strummer Newcomb Cook, geboren op 20 oktober 2017."

Zijn Julia Stiles en Preston Cook nog steeds getrouwd?

Julia Stiles en Preston Cook zijn nog steeds erg verliefd en samen na meer dan vier jaar huwelijk.

Om hun derde huwelijksverjaardag in 2020 te herdenken, plaatste Julia Stiles een prachtige momentopname met Cook. "We hebben elkaar al drie jaar niet vermoord, vijf landen en twee quarantaines", grapte ze. "Gefeliciteerd met je verjaardag, Luv."

In november 2021 onthulde de publicist van Stiles aan Ons dat ze haar tweede baby verwachtte. "Welkom op de wereld, Baby Arlo!" zei de ster van The Bourne Identity op Instagram in januari 2022. Het nieuwste lid van onze familie, die me herinnert aan de eindeloze liefde die bestaat."

Cook lijkt na 2019 ook een pauze in zijn beroep te hebben genomen om een thuisblijvende vader voor zijn kinderen te worden, waardoor ze de tijd en aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Julia Stiles deinsde niet terug toen ze werd ondervraagd over haar man en uitte haar bewondering voor hem. Ondanks het feit dat Cook niet op sociale media zit, heeft Stiles' aanwezigheid op sociale media de realiteit over haar echtgenoot en de vader van haar kinderen onthuld.

Cook heeft de liefde en zorg geboden die zij en hun twee kinderen nodig hebben. Hij is bemoedigend en enthousiast over de inspanningen van Stiles.

Fans zijn vaak nieuwsgierig naar het huwelijk en de echtgenoot van Julia Stile, deels omdat ze hun relatie zo stil houden, afgezien van het stromen op sociale media. Maar het lijkt erop dat alles goed gaat met de twee, ondanks dat Julia schijnbaar uit Hollywood is verdwenen. Als ze blij is, dan zijn de fans blij!

Aanbevolen: