Hier is waarom Blake Lively zich gecompromitteerd voelde door 'Gossip Girl

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Blake Lively zich gecompromitteerd voelde door 'Gossip Girl
Hier is waarom Blake Lively zich gecompromitteerd voelde door 'Gossip Girl
Anonim

In deze tijd heeft de overgrote meerderheid van de sterren besloten dat een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat hun fans loyaal aan hen blijven, is om ze veel toegang te verlenen. Hoewel er veel manieren zijn om fans in hun wereld te betrekken, waaronder 'reality'-shows en podcasts, hebben veel beroemdheden jaren besteed aan het beëindigen van het posten van details van hun privéleven op sociale media.

Natuurlijk hebben sommige beroemdheden duidelijk een veel betere greep op wat fans willen zien op sociale media dan andere. Mensen als Anna Kendrick, James Blunt en Kristen Bell hebben bijvoorbeeld schijnbaar de kunst van Twitter onder de knie. Bovenop die mensen zijn veel fans dol op het volgen van Blake Lively en Ryan Reynolds op sociale media, vooral omdat hun relatie zo schattig en vermakelijk is van veraf.

Hoewel het voor vrijwel iedereen duidelijk is dat de fans van Blake Lively haar tegenwoordig hoog in het vaandel hebben staan, was er een tijd waarin de acteur zich zorgen maakte over de perceptie van het publiek over haar. Op een gegeven moment maakte Lively zelfs heel duidelijk dat ze zich zorgen maakte over wat haar fans over haar dachten vanwege haar beroemdste rol op dat moment.

Een opvallende acteur

Blake Lively is duidelijk een van de meest aantrekkelijke mensen in Hollywood en werkt hard aan haar uiterlijk, waardoor ze al heel vroeg in haar carrière opviel. Nadat Lively echter een van de hoofdrollen in The Sisterhood of the Traveling Pants had gekregen, leek het heel duidelijk dat ze erg getalenteerd is en klaar leek voor hele grote dingen in het bedrijf.

Na zijn verschijning in de film Accepted, kreeg Blake Lively de hoofdrol als Serena van der Woodsen van Gossip Girl. Verbazingwekkend genoeg wees Blake aanvankelijk de rol af totdat producenten haar overtuigden om zich bij de show aan te melden en de rest is televisiegeschiedenis.

Naast Blake Lively's jaren met in de hoofdrol in Gossip Girl, verscheen ze in verschillende grote films. In het begin van de jaren 2010 verscheen Lively bijvoorbeeld op het grote scherm in films als The Town, Green Lantern en Savages. In de afgelopen jaren kan gemakkelijk worden beweerd dat Lively haar beste werk doet, want ze was geweldig in films als The Shallows en A Simple Favor.

De zakenwereld stormenderhand veroveren

In het verleden concentreerden acteurs zich meestal alleen op hun carrière voor de camera's. Tegenwoordig hebben veel acteurs echter bewezen dat dezelfde drive die hen tot sterren heeft gemaakt, hen ook naar de top van de zakenwereld kan brengen. In 2015 werd Blake Lively bijvoorbeeld een ondernemer toen ze Preserve lanceerde, haar 'lifestyle-site en e-boutique met ambachtelijk gemaakte stijl, schoonheid, eten en inrichting'.

Naast het runnen van haar eigen bedrijf, heeft Blake Lively bewezen zeer bedreven te zijn in het sluiten van lucratieve deals met een lange lijst van grote bedrijven. In het verleden was ze bijvoorbeeld de ambassadeur van Chanel, vertegenwoordigde ze de kledinglijn van Stella McCartney, steunde ze een Gucci-parfum, was ze het gezicht van L'Oréal en nog veel meer. Lively heeft ook een liefdadigheidskant toen ze een smaak ontwikkelde die Sprinkles Cupcakes verkocht om geld in te zamelen voor Oxfam en ze werkte samen met Baby2Baby, een organisatie die kinderen in nood helpt.

Ongelukkige gevoelens

Net als vrijwel alle beroemdheden heeft Blake Lively urenlang geïnterviewd door een of ander verkooppunt. Verbazingwekkend genoeg lijkt ze bijna altijd oprecht blij te zijn om vragen te beantwoorden, ook al hebben veel sterren toegegeven dat de mediatrein vermoeiend kan zijn. Gezien haar schijnbaar vrolijke karakter, hadden sommige waarnemers misschien verwacht dat Lively een zeer positieve kijk zou hebben op haar Gossip Girl-rol. Hoewel ze erg dankbaar lijkt te zijn voor de kansen die de show haar bood, is Lively openhartig geweest over de minpunten die gepaard gingen met het spelen van Serena van der Woodsen.

Tijdens een interview met Allure onthulde Blake Lively dat ze soms zin had om in Gossip Girl te spelen, een slechte weerspiegeling van haar was en fans de verkeerde indruk van haar gaf. "Het is raar als mensen het gevoel hebben dat ze je heel goed kennen, en dat doen ze niet," zei Lively. "Ik zou niet trots zijn om de persoon te zijn die iemand de cocaïne gaf waardoor ze een overdosis kregen en vervolgens iemand neerschoot en met het vriendje van iemand anders sliep."

"Mensen vonden het geweldig, maar het voelde altijd een beetje persoonlijk compromitterend - je wilt een betere boodschap naar buiten brengen," zei ze. "De lijnen vervagen… Het helpt niet als iedereen dateert met wie ze daten in de show, en je zegt ook tegen de kostuumontwerper: 'Hé, mag ik dat mee naar huis nemen?'"

Aanbevolen: