Wie zijn de rijkste gaststerren uit 'Grace And Frankie'?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de rijkste gaststerren uit 'Grace And Frankie'?
Wie zijn de rijkste gaststerren uit 'Grace And Frankie'?
Anonim

Jane Fonda en Lily Tomlin bundelden hun krachten in 2015 als de sterren van de hitserie Grace en Frankie. Hun karakters, die aanvankelijk heel verschillend zijn, worden uiteindelijk beste vrienden, nadat ze erachter komen dat hun echtgenoten hen voor elkaar in de steek laten. Het onwaarschijnlijke duo zorgt voor een perfecte serie en het is vermakelijk voor hun kijkers. De coming-out van twee oudere mannen weerspiegelt de realiteit van de samenleving in de jaren 2020. Nu over de hele wereld wordt gevochten voor LGBTQ+-rechten, leiden babyboomers eindelijk hun authentieke leven.

De show is snel een hitshow geworden voor fans die dol zijn op de vriendschap tussen Grace en Frankie. Hun personages waren geen directe vrienden, maar de dames zijn in het echte leven al vrienden sinds de jaren tachtig. Het contrast tussen een hippie, luchtige vrouw en een verfijnde, koppige vrouw zorgt voor een hilarische vriendschap waar fans geobsedeerd door zijn geraakt. Gedurende zeven seizoenen hebben ze veel grote namen in Hollywood opgenomen als gaststerren op Grace en Frankie.

10 Ed Asner

Fans vonden het geweldig om de geliefde Ed Asner te zien verschijnen in Grace en Frankie, als Frankie's oude vriend die haar helpt geld wit te wassen. Ook al speelt hij een levenslange crimineel die geld witwast, in het echte leven verzamelde hij een nettowaarde van $ 10 miljoen, voordat hij in 2021 slaagde.

9 Marsha Mason

Marsha Mason speelt de oude vriend van Grace en doet zeven afleveringen mee aan de show. Haar karakter helpt de twee dames om hun Vybrant-seksspeelgoedlijn te promoten bij haar religieuze vriendengroepen. Zo nonchalant over dit taboe-onderwerp spreken, zorgt voor een geweldige toevoeging aan de cast. Deze ster komt ook overeen met het vermogen van Ed Asner op $ 10 miljoen.

8 Michael McKean

Michael McKean, die in slechts vijf afleveringen van Grace en Frankie te zien is, speelt de rol van een hippie met een ingewikkeld achtergrondverhaal waarbij Sol en Robert betrokken zijn. Zijn karakter speelt een rol bij het tonen van het medelevende en vriendelijke hart van Frankie, waarbij zij hem ervan overtuigt om verder te gaan en Sol en Robert te vergeven voor hun daden in het verleden. Met een nettowaarde van $ 12 miljoen was deze Laverne & Shirley-ster een behoorlijke hit.

7 Sam Elliott

Sam Elliot op The Ranch
Sam Elliot op The Ranch

Sam Elliott verschijnt voor slechts een paar afleveringen van seizoen 2 van Grace and Frankie, als een oude minnaar van Grace. Fans vonden het geweldig om een andere kant van zijn acteercapaciteiten te zien en een grote rol te spelen in Grace's liefdesleven. Hij heeft tijdens zijn succesvolle carrière een vermogen van $ 20 miljoen opgebouwd.

6 Talia Shire

Frankie's vervreemde jongere zus wordt gespeeld door niemand minder dan Talia Shire. Nadat ze Frankie veertig jaar eerder heeft proberen te overtuigen om niet met Sol te trouwen, keert ze terug om het goed te maken met haar zus. Met slechts een korte tijd in de show, maakt haar personage een blijvende indruk op fans en geeft het inzicht in het gezinsleven van Frankie. Deze Oscar-genomineerde ster heeft een vermogen van $ 40 miljoen verzameld.

5 Nicole Richie

Nicole Richie speelt een kleine rol in Grace en Frankie en speelt Kareena G. Deze wereldberoemde popster koopt het strandhuis en veroorzaakt problemen tussen de vorige en huidige eigenaren. Nicole Richie heeft een nettowaarde van $ 40 miljoen gecreëerd.

4 Craig T. Nelson

Na haar scheiding wordt Grace's eerste liefdesbelang gespeeld door Craig T. Nelson. Na aan populariteit te hebben gewonnen in de hitserie Coach, was Craig T. Nelson een hit als gast op Grace en Frankie. Als een van de rijkste gaststerren van de show, is Craig T. Nelson heeft een nettowaarde van $ 50 miljoen.

3 RuPaul

De eerste twee afleveringen van seizoen 5 van Grace and Frankie beginnen met de ster van RuPaul's Drag Race: RuPaul zelf. RuPaul speelt de assistent van het personage van Nicole Richie, Kareena G, en maakt een gedenkwaardig optreden in deze hitshow. Met zijn enorme succes in zijn show, samen met al zijn optredens in de industrie, heeft RuPaul een nettowaarde van $ 60 miljoen gevormd.

2 Mary Steenburgen

Mary Steenburgen speelt de ex-vrouw van Grace's nieuwe vriend en doet slechts twee afleveringen mee aan de hitshow. Ze maakt indruk op de fans, met haar nonchalante seksuele opmerkingen en door ondanks de omstandigheden vriendelijk te blijven tegen Grace. Met haar enorme succes heeft ze een nettowaarde van $ 80 miljoen opgebouwd.

1 Lisa Kudrow

Aan de top van de rijkste gaststerren op Grace en Frankie staat Lisa Kudrow. Deze beroemde Friends-ster Joins kreeg maar een paar afleveringen in seizoen 4. De drie vormen een vriendschap, voordat het personage van Lisa Kudrow de show verlaat. Met enorm succes in de industrie, heeft Lisa Kudrow een nettowaarde van $ 90 miljoen.

Aanbevolen: