Wat is er met het vermogen van Tony Danza gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er met het vermogen van Tony Danza gebeurd?
Wat is er met het vermogen van Tony Danza gebeurd?
Anonim

Uitgezonden op ABC tijdens de late jaren '70, veranderde 'Taxi' in een favoriete sitcom van fans. Niet alleen dat, het lanceerde ook een aantal carrières, waaronder die van Danny DeVito en Tony Danza.

DeVito had tijdens zijn carrière zoveel iconische rollen na de sitcom, waaronder zijn werk aan 'It's Always Sunny In Philadelphia'. Dankzij zijn succes en talrijke rollen kon Danny een nettowaarde van $ 80 miljoen verzamelen.

Wat Tony Danza betreft, hij deed het ook niet slecht voor zichzelf. We zullen kijken hoe de acteur floreerde op zowel tv als film. We zullen ook zijn investeringen onderzoeken buiten acteren die hebben bijgedragen aan het vergroten van het vermogen. Hoewel hij een aantal situaties had die zijn bankrekening teruggedraaid zouden kunnen hebben.

Laten we eens kijken naar zijn carrière en waar zijn vermogen momenteel staat.

Tony Danza's acteercarrière werd bijna afgebroken in de jaren '90

Tony Danza onderging een belangrijke carrière-upgrade aan het eind van de jaren '70 toen hij werd gecast in 'Taxi' en de rol van Tony Banta speelde. Halverwege de jaren '80 genoot hij meer succes dankzij een andere tv-serie, deze over 'Who's the Boss?' die duurde tot '92.

Tijdens de jaren '90 kreeg Danza's persoonlijke leven echter een zware wending, omdat niet alleen zijn moeder stierf, maar hij ook te maken kreeg met enorme verwondingen nadat hij betrokken was geraakt bij een levensbedreigend ski-ongeluk. Eentje die bijna zijn acteercarrière beëindigde.

De acteur raakte met hoge snelheid een boom en werd een hele maand in kritieke toestand achtergelaten. Hij liep een paar gebroken ribben, twee verbrijzelde wervels en een doorboorde long op.

De blessure vormde niet alleen een bedreiging voor zijn carrière, maar zoals hij samen met Dr. Oz onthulde, was het ook emotioneel stressvol achter de schermen.

"De reden dat ik viel… is omdat ik mijn moeder [had] verloren in juni, het was de eerste kerst en ik had haar in mijn gedachten. Elke kerst ga je door dit ding waar je de mensen mist die het is er niet meer… het spijt me mensen, het was niet mijn bedoeling dat dit zou gebeuren. Ik ben gewoon een huilebalk."

Hoewel Danza de plaats wilde verkopen en het skiën wilde opgeven, zou hij de moed verzamelen om het gebied van de blessure opnieuw te bezoeken, terwijl hij zijn passie voor skiën weer aanwakkerde. Gelukkig kwam het allemaal goed en kon zijn carrière doorgaan.

Acteren en onroerend goed hielpen het vermogen van Tony Danza omhoogschieten

Voordat hij acteerde, had Danza al een behoorlijk cv en ging hij naar de universiteit dankzij een worstelbeurs. Later zou hij ook korte tijd boksen.

Natuurlijk, volgens Celebrity Net Worth, kwam een groot deel van zijn inkomen onderweg uit zijn lange acteercarrière, met credits in zowel tv als film. '

Taxi' heeft zijn carrière echt veranderd en het kwam allemaal tot stand toen hij aan het trainen was in een boksschool. Zijn auditie was een succes en dat zou zijn carrière lanceren, met 'Who's the Boss? ' en wordt zijn volgende grote rol. Het vermogen van Danza zal naar verwachting alleen maar verder omhoogschieten, met de reboot van 'Who's the Boss' die momenteel in de maak is. Alyssa Milano zal naast Danza verschijnen.

Danza's relatie was waarschijnlijk de enige keer dat zijn vermogen een deuk kreeg, toen hij in 1974 scheidde van zijn eerste vrouw, Rhonda Yeoman. Zijn relatie met Tracy Robinson was een langdurige die begon in 1986, maar bijna drie decennia later, in 2013, zouden de twee er ook mee stoppen.

In termen van winst zou Danza wat extra geld verdienen dankzij onroerend goed. In 2014 werd gemeld dat hij zijn prachtige strandhuis in Malibu had verkocht, nadat het drie jaar op de markt had gestaan. Danza maakte een enorme winst door de plaats te verkopen voor $ 8 miljoen, dit na de aankoop van het onroerend goed voor iets meer dan $ 1 miljoen in 1987, toen zijn carrière echt van de grond kwam.

Met al dit succes, zowel binnen als buiten acteren, is het geen wonder dat zijn waarde extreem hoog blijft.

Tony Danza is $40 miljoen waard in 2022

Tony Danza wordt in april 71 en doet het tegenwoordig prima, met een geweldig vermogen van $40 miljoen.

Hij heeft niet alleen een reboot in de nabije toekomst, maar hij heeft de afgelopen jaren ook andere credits gekregen, waaronder de stem van Siggy in 'Rumble' in 2021, samen met het spelen van de rol van Jay in de Tv-serie 'Overtroffen.'

Een pluim voor de acteur om na al die jaren bezig te blijven en toch een sterk vermogen te behouden, dankzij werk in en buiten acteren.

Aanbevolen: