Wat is er met het vermogen van Brad Pitt gebeurd na zijn scheiding van Jennifer Aniston?

Inhoudsopgave:

Wat is er met het vermogen van Brad Pitt gebeurd na zijn scheiding van Jennifer Aniston?
Wat is er met het vermogen van Brad Pitt gebeurd na zijn scheiding van Jennifer Aniston?
Anonim

Brad Pitt is misschien wel de meest interessante man in Hollywood… nou ja, zo ziet Hollywood het tenminste, want zijn leven is altijd in de media.

Vraag het Brad en hij zal het er absoluut niet mee eens zijn, hij leeft thuis een relaxte levensstijl en doet zijn best om weg te blijven van de roddelbladen… hoewel we inmiddels allemaal weten dat dat verdomd onmogelijk is.

Zijn relatieleven lijkt altijd een interessant onderwerp te zijn. Wie kan zijn huwelijk met Jennifer Aniston vergeten, een huwelijk waarover tot op de dag van vandaag nog steeds in de media wordt gesproken.

Het was een scheiding die veel fans overrompelde en het bleek dat het een rol speelde bij het verlagen van het vermogen van Brad Pitt, vergelijkbaar met zijn echtscheidingsconvenant dat plaatsvond naast Angelina Jolie.

We kijken terug op Brads scheiding van Jen en wat hij moest opgeven. Daarnaast bekijken we zijn huidige status tegenwoordig.

De scheiding van Brad Pitt en Jennifer Aniston verraste iedereen

Ze kregen een relatie tijdens een Sting-concert in 1999. Ze waren het 'it'-koppel van Hollywood. Echter, na slechts vijf jaar huwelijk, besloten de twee in 2005 uit elkaar te gaan. De beslissing was geen favoriet bij de fans en tot op de dag van vandaag willen fans het paar samen zien. Desalniettemin besprak Pitt samen met Us Magazine de splitsing en beweerde hij dat hij niet zichzelf was tijdens het huwelijk.

"Ik bracht de jaren '90 door met proberen me te verstoppen, proberend de volledige kakofonie van beroemdheden te ontduiken. Ik begon het zat te worden om op een bank te zitten, een joint vast te houden, me te verstoppen. Het begon zielig aan te voelen. Het was me heel duidelijk dat ik van plan was om een film te vinden over een interessant leven, maar dat ik zelf geen interessant leven leidde”, vertelde de Fury-acteur aan Parade in september 2011."Ik denk dat mijn huwelijk [met actrice Jennifer Aniston] er iets mee te maken had. Proberen te doen alsof het huwelijk iets was wat het niet was.”

Wat Aniston betreft, de scheiding was schokkend, vooral omdat ze dacht dat Pitt "de ware" was na hun eerste date. Ze onderging vele stadia van rouw na de scheiding en in werkelijkheid gaf Aniston toe dat de media de dingen op dat moment niet hielpen.

Wat daarna volgde was de echtscheidingsconvenant, aangezien het paar geen huwelijkse voorwaarden kreeg, werd Pitt gedwongen te betalen.

Brad Pitt's nettowaarde kreeg een hit toen Jennifer Aniston geld binnenhaalde met verschillende activa

Aangezien er geen huwelijkscontract bestond, kreeg Brad Pitts vermogen destijds een deuk, aangezien hij meer geld op de bank had staan. Onder de activa moest Pitt opgeven, inclusief het prachtige huis in Beverly Hills van het paar, ter waarde van $ 29 miljoen. Daarnaast kreeg Aniston ook kleine belangen in Brad's productiebedrijf, 'Plan B Productions'.

Misschien het belangrijkste deel van de schikking, en wat Pitts vermogen het meest schaadde, was dat Aniston 50% van zijn inkomsten afnam tijdens hun tijd samen. Gezien hoeveel geld Pitt in de vroege jaren 2000 verdiende dankzij een hele reeks films, had dat zeker tot op zekere hoogte een negatieve invloed op zijn bankrekening.

Het is inmiddels duidelijk dat Pitt uiteindelijk in orde was, zelfs met nog een scheiding die volgde met Angelina Jolie. Tegenwoordig lijkt zijn vermogen zich te stabiliseren.

Brad Pitt's nettowaarde doet het tegenwoordig prima, met een waarde van $300 miljoen

Brad Pitts carrière werd niet geraakt na zijn scheiding van Jen Aniston, de rollen en verdiensten bleven binnenstromen alsof er nooit iets was gebeurd. Hij heeft nog steeds een enorme waarde van $ 300 miljoen, maar als de echtscheidingsconvenant er niet was geweest, nemen we aan dat er misschien $ 100 miljoen extra op de bank zou staan.

Wat betreft zijn relatieleven, waarover vaak wordt geroddeld, heeft Pitt interesse getoond om weer deel te nemen aan het datingspel. Hij onthulde echter dat hij een hekel heeft aan het proces van roddelen in de kranten.

Hij was ooit gekoppeld aan Andra Day, de actrice zou op ET onthullen dat de twee elkaar om te beginnen nog nooit hadden ontmoet. “We daten niet. We kennen elkaar niet eens. Het is hilarisch. Het was ijle lucht. Iemand verveelde zich die dag.” Ze voegde er ook aan toe: "Hij is geweldig, maar super getalenteerd, geweldig."

Wie weet echt wat de toekomst voor Brad in petto heeft, hij verdient op zijn minst nog steeds behoorlijk wat, hoewel zijn relatieleven een hot topic blijft, een deel van zijn leven waarvan we aannemen dat het zal winnen' niet snel veranderen.

Aanbevolen: