Wat is er met het vermogen van Chet Hanks gebeurd sinds Tom hem afsneed?

Inhoudsopgave:

Wat is er met het vermogen van Chet Hanks gebeurd sinds Tom hem afsneed?
Wat is er met het vermogen van Chet Hanks gebeurd sinds Tom hem afsneed?
Anonim

Tom Hanks wordt door veel fans en critici genoemd als een van de grootste acteurs aller tijden. Elke rol die hij krijgt, zelfs als de film geen lovende recensies heeft, is hij erin geslaagd uit te blinken met zijn charismatische aanpak. In zijn eerste huwelijk met wijlen Samantha Lewes heeft hij twee kinderen, waarbij Colin acteert na zijn vader. Toen hij trouwde met zijn huidige vrouw Rita Wilson, verwelkomden ze twee zonen op de wereld, waaronder zijn zoon Chester "Chet" Marlon Hanks. Chet ging ook acteren, maar concentreerde zich als muzikant en bracht in 2021 zijn virale video "White Boy Summer" uit als een toneelstuk op "Hot Girl Summer" van Megan Thee Stallion.

Chet is een beetje het zwarte schaap in zijn familie geworden, vanwege de controverses waarmee hij werd geassocieerd, terwijl zijn vader de uitdrukking "Amerika's vader" heeft vanwege zijn schone en aardige persoonlijkheid. Hoewel het goed is voor Chet om naam te maken, is het zeker niet echt een positieve ervaring geweest. Wat voor invloed heeft dit op hem, nu Chet financieel is afgesneden van zijn ouders?

Hoe Chet over zijn ouders denkt

Een van de vragen die Chet veel van zijn volgelingen kreeg, is simpelweg: "Hoe is het om de zoon van Tom Hanks te zijn?" Deze vraag bleef hem bij sinds hij 14 was en naar het Witte Huis ging terwijl George W. Bush president was. De 43e president vroeg de jonge Chet: "Hé Chester, hoe is het om op te groeien als zoon van een beroemde vader?" De toenmalige 14-jarige, overrompeld, antwoordde: "Nou meneer de president, er zijn veel voordelen, maar soms kan het behoorlijk raar zijn." Als reactie grinnikte Bush terug met "Dat is een goed antwoord. Ik denk dat ik daar iets van weet." Dit gaf Chet en Bush een algemeen gevoel van beroemd zijn om datgene waarvoor hun vader werd erkend.

Chet gaat verder met te zeggen dat voor de kansen die hij had, hij gezegend was omdat hij ze had en ook van zijn ouders hield. Volgens Chet is roem de krachtigste drug voor de mensheid en de meest destructieve. Voor erkenning zou hij krijgen alleen al omdat hij de zoon van Tom Hanks was, het gaf minachting en deed mensen aannemen dat hij rot verwend is, maar hij beweert dat hij bevoorrecht is, niet verwend. Als hij geld wilde hebben, kreeg hij het niet zomaar, maar in plaats daarvan zei zijn vader dat hij eenvoudige klusjes moest doen en dat hij hem ervoor zou betalen, waarmee hij het geld verdiende.

Nasleep van Tom die Chet financieel afsneed

Vanaf 2022, gerapporteerd door Idol Net Worth, heeft Chet Hanks een geschat vermogen van ongeveer drie miljoen dollar. Voor iemand die er alleen voor staat, ondanks de achternaam van een beroemde acteur, is het niet helemaal de slechtste uitkomst voor iemand zoals hij. Hij lijkt het goed te doen, zelfs als hij veel ontberingen doormaakt, waaronder zijn worsteling met middelenmisbruik en zijn gecompliceerde geschiedenis met zijn ex-vriendin Kiana Parker, die de moeder is van zijn dochter Micaiah.

Zelfs als Chet niet onder de naam van zijn ouders staat in de financiële wereld, heeft hij duidelijk gemaakt dat hij van zijn ouders houdt en dat hij dankbaar is om op te groeien als iemand die alles had kunnen krijgen wat hij wilde met de roem en het fortuin, maar hij heeft geleerd nederig te zijn met wat hij heeft gekregen en zelf dingen te bereiken.

Wat doet Chet nu?

Vandaag is Chet tevreden met wat hij momenteel doet. Terwijl hij heeft doorstaan wat andere mensen achter zijn rug hebben gezegd of misbruik van hem maakten omdat hij de zoon van Tom was, overwon de 31-jarige de woede en de onzekerheid die hij voelde toen hij opgroeide als een bevoorrechte, maar meestal normale kind opgroeien. Door zijn YouTube-kanaal te maken, gebruikt Chet het om open en eerlijk over zichzelf te zijn en zichzelf in de schijnwerpers te zetten die niets te maken hebben met hoe hij is gekomen waar hij is. In plaats daarvan geeft hij prioriteit aan zijn best doen om een betere versie van zichzelf te zijn.

Chet's persoonlijke leven lijkt stabiel, aangezien hij een vriendin heeft die Melissa Mays heet, die ook een artiest is. Ze hebben liefdevolle eerbetuigingen op Valentijnsdag geplaatst, waarmee ze hun toewijding en liefde voor elkaar versterken. Zijn website Hanxfit is waar hij zijn fitnessprogramma host en is een van de manieren waarop hij aan zijn inkomen komt. Zelfs met enkele twijfelachtige uitspraken die hij in het verleden deed en de controverses waarin hij verkeerde, is Chet meer dan alleen een zoon van een beroemde acteur. Met zijn bereidheid om fysiek en emotioneel te verbeteren, zet hij zichzelf op een stabiel pad dat tot nu toe gunstig voor hem is geweest.

Aanbevolen: