Bridgerton': de nettowaarde van de sterren in seizoen 1 vs. nutsvoorzieningen

Inhoudsopgave:

Bridgerton': de nettowaarde van de sterren in seizoen 1 vs. nutsvoorzieningen
Bridgerton': de nettowaarde van de sterren in seizoen 1 vs. nutsvoorzieningen
Anonim

Bridgerton heeft de wereld de afgelopen jaren stormenderhand veroverd, met seizoen één dat in 2020 debuteert en seizoen twee eerder dit jaar verschijnt. De serie speelt zich af in het 19e-eeuwse Engeland en volgt het verhaal van Lords and Ladies, liefde en drama. Dit Netflix origineel is geproduceerd door Shonda Rhimes, en fans kijken nu al reikhalzend uit naar seizoen drie.

Een van de redenen waarom fans van de cast houden, is dat hoewel ze allemaal getalenteerd zijn, de sterren meestal onbekend zijn. Vanwege hun status voorafgaand aan seizoen één, bereikten velen een grote groei in hun vermogen tussen de releases van elk seizoen. Hier is hoe het vermogen van de Bridgerton-sterren veranderde van 2020 tot 2022.

8 Simone Ashley's netto waarde verhoogd met meer dan $2 miljoen

Simone Ashley voegde zich bij de Bridgerton-set voor seizoen twee en speelde het personage 'Kate Sharma'. Hoewel ze voor seizoen één geen deel uitmaakte van de cast, werd Simone in 2020 vooral bekend door de Netflix-serie Sex Education. Haar vermogen bedroeg op dat moment ongeveer $ 200.000, aangezien ze sinds 2016 slechts veertien keer was gecast. De meest recente update laat zien dat haar vermogen nu tussen de $ 2-3 miljoen ligt.

7 Nicola Coughlan verdubbelde haar nettowaarde van $ 700, 000

Terwijl de Ierse actrice Nicola Coughlan 'Penelope Featherington' speelt in de show, was de rol die haar naar het sterrendom stimuleerde via de tv-serie Derry Girls. Ze is tot nu toe in vijftien werken gegoten, waaronder een film die nog steeds wordt opgenomen, en veel van die rollen zijn in televisieshows geweest. Haar nettowaarde voor seizoen één van Bridgerton was ongeveer $ 700.000, maar steeg tot $ 2 miljoen na de release van seizoen twee.

6 Claudia Jessie heeft een sprong van meerdere miljoenen gemaakt sinds seizoen 2

Claudia Jessie speelt de jonge "Eloise Bridgerton", die zich in 2020 bij de cast voegde. Voor deze baan had ze aan 25 andere titels gewerkt, zoals de shows Vanity Fair, Dixi, en ze verscheen zelfs in één aflevering van Doctor Wie. Haar vermogen om in de show te komen was ongeveer $ 900.000 dankzij haar betrokkenheid bij deze producties in het afgelopen decennium. Haar vermogen is nu $ 5 miljoen en ze heeft momenteel drie titels in de maak.

5 Jonathan Bailey heeft een half miljoen toegevoegd aan zijn vermogen van $ 1 miljoen

Het was misschien geen monumentale stijging, maar Jonathan Bailey verhoogde zijn vermogen van ongeveer $ 1 miljoen in seizoen één tot $ 1,5 miljoen aan het einde van seizoen twee. Bailey portretteerde "Lord Anthony Bridgerton", een van de sterren van de serie, en kwam naar de show met een indrukwekkend cv. Jonathan speelde in Sony's Alice Through the Looking Glass uit 1985, de Netflix-film Sam en een aflevering van Doctor Who. Hij werkt momenteel aan het inspreken van een videogame met de titel Squadron 42.

4 Luke Thompson verdubbelde zijn nettowaarde van $1 miljoen

Luke Thompson werd ingehuurd om 'Benedict Bridgerton' te spelen en kwam naar de serie met slechts tien titels op zijn cv. Voorafgaand aan seizoen één had Thompson een nettowaarde van $ 1 miljoen dankzij zijn betrokkenheid bij de film Dunkirk en de Shakespeare-re-enactments van Shakespeare's Globe: A Midsummer Night's Dream, The Complete Walk: Romeo and Juliet en de productie van Hamlet in 2018. In de afgelopen twee jaar was Bridgerton het enige project waaraan hij heeft gewerkt, waardoor zijn nettowaarde op $ 2 miljoen kwam.

3 Polly Walker heeft haar nettowaarde van $1,5 miljoen meer dan verdrievoudigd

Polly Walker begon in 1989 met acteren en voegde in de loop der jaren grote producties zoals Clash of the Titans en Emma (met Gwenyth P altrow in de hoofdrol) toe aan haar cv. Ze werd gecast als "Lady Portia Featherington" in Bridgerton en had een nettowaarde van $ 1,5 miljoen toen seizoen één in première ging. Sindsdien heeft Walker geacteerd in nog twee tv-shows getiteld Cursed and Pennyworth, waarmee haar vermogen begin dit jaar opliep tot een indrukwekkende $ 5 miljoen.

2 Julie Andrews verloor $ 15 miljoen sinds de release van seizoen 1

Julie Andrews is ongetwijfeld de meest talentvolle persoon die is aangenomen voor deze hitserie. Hoewel ze nooit wordt gezien, werd ze gecast als 'Lady Whistledown', de verteller van de show. Ze is de meest bekende van de cast, hoewel ze sinds het begin van haar carrière in 1949 slechts in 46 producties heeft gespeeld. Enkele van haar beroemdste titels zijn The Sound of Music en de Disneyproducties van The Princess Diaries en Marry Poppins. Haar vermogen daalde echter van $ 45 miljoen in seizoen één naar $ 30 miljoen dit jaar.

1 Golda Rosheuvel had de grootste netto waardegroei

De meest indrukwekkende groei van het vermogen gaat naar Golda Rosheuvel, die 'Koningin Charlotte' speelt. In het begin van seizoen één kwam Golda in de serie met een nettowaarde van $ 2 miljoen na twee decennia acteren. Toen seizoen twee in première ging, bedroeg haar nettowaarde $ 15 miljoen dankzij niet alleen haar werk in Bridgerton, maar ook de populariteit van de film Dune. Ze filmt momenteel ook een miniserie met Shonda Rhimes waarin ze zal blijven optreden als "Koningin Charlotte" in een verhaal gebaseerd op haar karakter.

Aanbevolen: