Bridgerton'-sterren verdedigen intieme scènes voorafgaand aan seizoen 2

Inhoudsopgave:

Bridgerton'-sterren verdedigen intieme scènes voorafgaand aan seizoen 2
Bridgerton'-sterren verdedigen intieme scènes voorafgaand aan seizoen 2
Anonim

Met een tweede seizoen van 'Bridgerton' over nog geen twee maanden, hebben de sterren van de Netflix-show teruggekeken op de impact ervan, vooral als het gaat om het portretteren van vrouwelijk plezier op scherm.

Het eerste seizoen van de door Shonda Rhimes geproduceerde Regency-hitserie - een bewerking van de romanreeks van Julia Quinn - richt zich op de stomende romance tussen Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en Simon Basset, Duke of Hastings (Regé -Jean-pagina). In de eerste reeks van tien afleveringen draait de show het script effectief om naar historische dramaconventies dankzij een raciaal inclusieve cast en seks-positieve intieme scènes die door de vrouwelijke blik worden gefilterd.

Jonathan Bailey, die Daphne's oudste broer Anthony speelt in de show, heeft in een interview met 'Entertainment Weekly' nagedacht over het belang van deze scènes.

'Bridgerton'-ster Jonathan Bailey en Nicola Coughlan verdedigen de seksscènes van de serie

"Er zijn zoveel mensen die zeggen: 'Oh ja, 'Bonkerton'", zei hij over degenen die de show afwijzen vanwege zijn thema's.

"Maar de vrouwelijke blik is zo belangrijk omdat er veel manieren zijn waarop mensen communiceren via seks, en wat seks betekent, en wat je lichaam voor iemand anders betekent. Het is belangrijk dat er een omkering van seksualiteit is en hoe mensen worden uitgebuit in het vertellen van seks, " vervolgde hij.

De Ierse actrice Nicola Coughlan, die het favoriete personage Penelope Featherington speelt, herhaalde Bailey's gevoelens en zei dat de show teruggaat in de tijd om zich te concentreren op het leven en de verlangens van deze vrouwen.

"Het waren niet deze eendimensionale mensen die gewoon handwerk deden. Ze hadden echte levens en wensen en behoeften en gevoelens," zei ze.

'Sex Education'-ster Simone Ashley voegt zich bij 'Briderton' als Kate Sharma

'Sex Education'-ster Simone Ashley voegt zich bij de cast van 'Bridgerton' in seizoen twee. De nieuwste toevoeging aan de ton zal de langverwachte rol van Kate Sharma spelen en een rotsachtige romance beginnen met Anthony.

In het interview gaf de actrice fans inzicht in haar personage Kate, die zich, in tegenstelling tot de relatief onervaren Daphne, veel meer bewust is van haar verlangens.

"Er is altijd een vertrouwdheid geweest met wat Kate wil," zei Ashley.

"Dat is wat ik zo leuk vind aan shows als 'Bridgerton' en 'Sex Education': ze raken misschien iets taboe-onderwerpen aan, maar deze personages weten wat ze willen," voegde ze eraan toe.

Met zo'n uitgangspunt kunnen we gerust stellen dat de vele fans van de show graag willen zien wat er gaat gebeuren en wat de niet langer anonieme Lady Whistledown erover te zeggen heeft.

'Bridgerton' seizoen twee gaat op 25 maart in première op Netflix.

Aanbevolen: