Dit is het leven van Willa Holland na 'The O.C.

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Willa Holland na 'The O.C.
Dit is het leven van Willa Holland na 'The O.C.
Anonim

Gedurende twee seizoenen tussen 2006 en 2007 was Willa Holland een sensationeel castlid van de tienerdramaserie The O. C. De show, die in 2003 in première ging, brak onmiddellijk de banken en werd een grote hit op tv-uitzendingen, en dat gold ook voor de populariteit van de acteurs.

Holland bracht de rol van Kaitlin Cooper tot leven in The O. C., waar ze Shailene Woodley verving. Aanvankelijk werd ze gecast als een terugkerend personage in seizoen 3, maar later werd ze een vaste waarde in seizoen 4. Holland was nog maar een tiener toen ze de rol op The O. C. voor seizoen 3, en sindsdien is er veel veranderd voor de actrice. Hoewel ze fysiek en qua carrière is gegroeid als acteur, is Nederland altijd mooi geweest met unieke looks en rockt ze nu met kort haar.

Sinds haar tijd op The O. C., is Willa Holland te zien geweest in meer dan tien films en series, zelfs in stemmen in videogames. Haar grootste rollen zijn onder meer rollen in de CW-dramaserie, Gossip Girl, in de Kingdom Hearts-videogame, en de meest bekende, Arrow, waar ze Thea Queen speelt, ook bekend als Speedy. Nu 15 jaar sinds de laatste aflevering van The O. C werd uitgezonden, is dit wat het leven van Willa Holland is geworden.

8 Willa Holland stemt Aqua in 'Kingdom Hearts'

Sinds de laatste aflevering van The O. C heeft Willa Holland haar stem geleend aan de Kingdom Hearts-videogame en dat doet ze al meer dan tien jaar. In 2006 was Hollands debuut in de wereld van games enorm toen ze haar stem leende aan Scarface: The World Is Yours, videogame. Ze was zo succesvol dat ze haar stem hernam als Aqua, een fictief personage dat in alle Kingdom Hearts-spellen voorkomt. Aqua is een terugkerend personage geweest van "Kingdom Hearts: Birth By Sleep" in 2010 tot "Kingdom Hearts: Melody of Memory" in 2020.

7 Willa Holland debuteert in populaire serie 'Gossip Girl'

Gemaakt door de makers van The O. C, speelde Holland tussen 2008 en 2012 in vijf terugkerende afleveringen van Gossip Girl. Ze portretteerde een model genaamd Agnes Andrews. In de CW-tienerdramaserie is Agnes een gestoord model dat in de problemen komt met Jenny Humphrey. In de vijf afleveringen waren fans getuige van de impact die haar personage snel opdeed.

6 Willa Hollands eerste grote filmrol, 'Legion'

2010 was best een goed jaar voor Willa Holland, want drie films waarin ze speelde, gingen in première, waaronder Legion. Dit was haar eerste grote studiofilm en het was een groot succes voor haar.

In de actie-horrorfilm bracht Holland de rol van Audrey Anderson tot leven, een fictief personage dat een brutale tiener was. In hetzelfde jaar speelde Holland zichzelf in de documentaire Humanity's Last Line of Defense. Ook in 2010 kwam Chasing 3000 in de ether, waar ze een kleine rol speelde als Jamie.

5 Willa Holland speelde in 'Arrow'

Willa Holland voegde zich in februari 2010 bij de cast van Arrow. De serie is gebaseerd op de stripboeken Green Arrow. Holland speelt het personage Thea Queen, ook bekend als Speedy, de zus van Olivia Queen.

Ze bleef zes seizoenen bij de crew tot 2018. Als de zus van het hoofdpersonage in de show, wordt Thea een van de belangrijkste personages. Hoewel ze het hele seizoen 7 miste, verscheen ze later in twee afleveringen van het achtste en laatste seizoen. Willa's contract liep af na het zesde seizoen, en ze had ook meer persoonlijke tijd nodig, vandaar de vermindering van optredens.

4 Willa Holland nam een hoofdrol in 'Tiger Eyes'

Na een succesvol 2010 herkenden veel filmregisseurs en producenten het acteerwerk van Willa Holland. Dit leidde tot een verbintenis tussen Holland en Lawrence Blume, de directeur van Tiger Eyes.

In Tiger Eyes speelde ze de rol van Davey Wexler, gebaseerd op de roman van Judy Blume. Een jongvolwassene probeert de plotselinge dood van haar vader het hoofd te bieden, en terwijl ze met de situatie omgaat, verliest ze zichzelf. Het karakter van Willa Holland kan niet meer in de samenleving passen omdat de basisaspecten van het leven, zoals vriendschap, er niet meer toe doen voor haar.

3 Will Holland won in 2012 een Boston International Film Festival Award voor beste actrice

Na haar uitstekende optredens in haar eerste hoofdrol in de film, Tiger Eyes, werd Willa Holland genomineerd als een van de beste actrices van het jaar. In deze categorie werd ze gekroond tot Beste Actrice van het Boston International Film Festival.

Dit was een groot moment in haar carrière, aangezien het Boston International Film Festival in Boston jaarlijks bijna honderd films vertoont.

2 Willa Holland speelt in 'Blood In The Water'

Willa Holland werkte samen met Alex Russel en Miguel Gomez als hoofdrolspelers in de productie van Blood in the Water-film in 2016. In het misdaad- en mysteriedrama werd Willa Holland gecast als Veronica, die verloofd is met Percy. Het jonge stel bevindt zich in een liefdesdriehoek die vreselijk verkeerd afloopt.

Onder andere films die Holland heeft gemaakt, zijn Middle of Nowhere, Garden Party, Genova, Straw Dogs, evenals een gastrol in The Flash voor twee afleveringen.

1 Het vermogen van Willa Holland is aanzienlijk gegroeid sinds 'The O. C.'

Volgens Celebrity Net Worth heeft Willa Holland momenteel een geschat vermogen van $ 5 miljoen, dankzij haar torenhoge acteercarrière. Voor haar doorbraak in acteren had Holland zich gevestigd als fotomodel in Los Angeles.

Ze begon op jonge leeftijd met acteren, en nu ze 30 is, is ze te zien geweest in tal van films en tv-shows zoals Ordinary Madness, Legion, The O. C., Gossip Girl en vooral Arrow.

Aanbevolen: