Hoeveel verdient Julia Garner op 'Ozark'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Julia Garner op 'Ozark'?
Hoeveel verdient Julia Garner op 'Ozark'?
Anonim

De allerlaatste afleveringen van Netflix' populaire misdaaddrama Ozark werden op 29 april beschikbaar gesteld om te streamen. De door Jason Bateman en Laura Linney geleide serie is in wezen uitgestorven op dezelfde manier als bijna vijf jaar geleden. De lovende kritieken voor het vierde en laatste seizoen zijn wijdverbreid, met verschillende recensies die het beschrijven als 'intens, kil en opwindend'.

Misschien zelfs nog productiever dan het leidende koppel, is Julia Garner, wiens optreden in seizoen 4 haar heeft laten zien dat ze werd aangeprezen voor de grootste prijzen. De 28-jarige heeft haar angst om Ozark los te laten niet verborgen, aangezien ze onlangs werd geciteerd en zei dat ze 'de show zou kunnen filmen tot ze 70 is'.'

Toch lijkt het erop dat haar carrière het prima gaat doen na Ozark, als je bedenkt hoe ze ook de bal uit het park sloeg met een nieuwe ster in de miniserie van Shonda Rhimes, Inventing Anna eerder dit jaar. Tot nu toe heeft Garner al twee Primetime Emmy Awards gewonnen en is hij eenmaal genomineerd voor een Golden Globe.

Naast dit succes op het scherm is de actrice er ook in geslaagd een fortuin te verdienen tijdens haar verblijf op Ozark.

Welke rol speelt Julia Garner in 'Ozark'?

Julia Garner werd officieel toegevoegd aan de Ozark-selectie in oktober 2016, samen met Laura Linney en Jason Bateman die al in de show waren gecast. Toen ze alleen een terugkerende rol speelde in het spionagedrama van FX, The Americans, werd ze aan boord gehaald om het personage Ruth Langmore te spelen in de show, die in december van dat jaar zou beginnen met filmen.

Volgens een online samenvatting volgt Ozark 'Marty Byrde, een financieel adviseur die verwikkeld is in een witwasplan. Als het plan misgaat, verhuist Marty zijn gezin van Chicago naar Missouri, waar hij moet werken om het goed te maken met een Mexicaans drugskartel en een grotere operatie op te zetten in de Ozarks.'

Bateman speelt de rol van Marty, met Linney naast hem als Wendy Byrde, zijn vrouw. Wanneer hun familie in de Ozarks aankomt, kruisen ze voor het eerst het pad van Ruth Langmore. Garners personage maakt deel uit van een lokale misdaadfamilie.

Ruth wordt beschreven als 'slim en ambitieus', en 'bereid om alles te doen om vooruit te komen'.

Hoeveel wordt Julia Garner betaald voor haar rol in 'Ozark'?

In 2017 onthulde een rapport over Variety de salarissen van enkele van de grootste sterren op televisie. Het rapport ging over presentatoren van talkshows en realityshows zoals Ellen DeGeneres en Judith Sheindlin, tot comedysterren in programma's als Modern Family en The Big Bang Theory, evenals tv-dramasterren in Game of Thrones, Yellowstone en anderen.

Volgens de vrijgegeven cijfers waren Jason Bateman en Laura Linney de grote verdieners van Ozark, met een salaris van ongeveer $ 300.000 per aflevering. Dit zou een maatstaf zijn geweest voor seizoen 1, dat op 21 juli 2017 werd uitgebracht.

In die vroege dagen begon Julia Garner haar potentieel al te laten zien in de schoenen van Ruth, maar niet op de explosieve niveaus die ze in de laatste seizoenen zou bereiken. Bateman werd genomineerd voor een Emmy en Golden Globe, terwijl Linney voor dat eerste seizoen een Screen Guild Actors Award won.

Er werd gemeld dat Garner's seizoen 1-pakket ongeveer in dezelfde categorie viel als dat van haar twee belangrijkste co-sterren.

Wat is de nettowaarde van Julia Garner vandaag?

Er waren niet veel updates over de salarissen van de Ozark-sterren in de volgende drie seizoenen. Het zou echter logisch zijn om aan te nemen dat, gezien het succes van de show, de beloningspakketten met de tijd verbeterden. In het slechtste geval zouden de acteurs op hun oorspronkelijke salaris zijn gebleven, wat zich nog steeds zou vertalen in zeven cijfers voor elk seizoen - zij het vóór belastingen.

Tegen het einde van de show zijn er velen die geloven dat Julia Garner met kop en schouders boven al haar andere Ozark-collega's uitstak met haar uitstekende vertolking van Ruth. Uit haar werk aan de serie, en met haar vroegere portfolio, wordt de in New York geboren ster momenteel geschat op ongeveer $ 3 miljoen.

Ze woont nog steeds in de stad, samen met haar man Mark Foster, sinds twee jaar. Het paar liep in december 2019 door het gangpad nadat ze bijna zeven jaar eerder voor het eerst contact hadden op een Sundance Film Festival-evenement. Foster is een muzikant en de zanger van de indiepopband, Foster the People.

Aanbevolen: