Hoeveel verdient Jason Bateman voor 'Ozark'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Jason Bateman voor 'Ozark'?
Hoeveel verdient Jason Bateman voor 'Ozark'?
Anonim

Weinig acteurs in de televisiegeschiedenis zijn in de buurt gekomen van het succes dat Jason Bateman tijdens zijn carrière op het kleine scherm heeft gevonden. Het is al moeilijk genoeg om succes te hebben op een enkele show, maar om het meerdere keren te laten gebeuren is bijna onmogelijk. Ondanks de kansen heeft Bateman dit met succes voor elkaar gekregen.

Ozark is de meest recente televisiehit van de acteur, na zijn periode bij Arrested Development. Door het succes van de show vragen mensen zich af hoeveel de acteur elke aflevering maakt, wat ongetwijfeld een aanzienlijk bedrag is.

Laten we eens nader bekijken hoeveel Jason Bateman bankiert vanuit Ozark en de weg die hij nam om daar te komen.

Bateman werd een televisiester in de jaren 80

Jason Bateman Hogan Family
Jason Bateman Hogan Family

Dankzij het feit dat Ozark een succes is op het kleine scherm, lijkt het vrij duidelijk dat Jason Bateman een mooi salaris voor de serie mee naar huis zou nemen, maar er is hier veel meer dan op het eerste gezicht lijkt. Een van de belangrijkste redenen waarom Bateman veel geld verdient met Ozark is dat hij al tientallen jaren een gevestigde waarde op televisie is.

Een veel jongere en groenere Bateman begon eigenlijk al in de jaren 80 op televisie, en het was zijn werk in de jaren 80 dat hem tot een televisiester maakte. Nadat hij in 21 afleveringen van Little House on the Prairie te zien was, zou Bateman al snel in 21 afleveringen van Silver Spoons terechtkomen. Beide waren populaire shows die de jonge ster een hoop mainstream exposure bezorgden. Dit maakte al snel plaats voor 18 afleveringen van It’s Your Move, wat weer leidde tot een nieuwe grote hitserie.

The Hogan Family, die liep van 1986-1991, speelde Bateman in alle 6 seizoenen en 121 afleveringen, en dit was een belangrijk keerpunt voor de acteur. Na jarenlang een terugkerend personage te hebben gespeeld, was hij nu een bewezen televisiester dankzij The Hogan Family, en dit hielp hem klaar te stomen voor wat hem te wachten stond.

Bateman zou in de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 film- en televisiewerk in evenwicht brengen, en het zou slechts een kwestie van tijd zijn voordat hij opnieuw goud zou scoren op televisie.

‘Arrested Development’ leverde hem $ 125.000 per aflevering op

Jason Bateman gearresteerd ontwikkeling
Jason Bateman gearresteerd ontwikkeling

In 2003 bereikte Arrested Development overal televisieschermen, en de show zou lovende kritieken en een loyale aanhang krijgen die de show naar succes hielpen voortstuwen. Na jaren van andere projecten floreerde Bateman plotseling weer op televisie in een hoofdrol.

Arrested Development is een zeldzaam voorbeeld van een show die werd geannuleerd en jaren later weer werd teruggebracht. Het oorspronkelijke einde kwam in 2006 en de serie zou in 2013 terugkeren op Netflix. Na nog een langere pauze zou de serie meer afleveringen krijgen in 2018 en in 2019, wat hielp om zijn erfenis voort te zetten. Het was een ongebruikelijk pad, maar de serie was opnieuw een hit voor Bateman.

Volgens The Hollywood Reporter verdiende Bateman in 2013 tot $ 125.000 voor afleveringen van Arrested Development. van een tv-show is nog steeds een goede deal voor elke acteur.

Al zijn eerdere televisiesucces hielp Bateman aan de leiding in Ozark, en in combinatie met het daaropvolgende succes van de show bereikte zijn salaris een ongelooflijk niveau.

Hij verzilverde $ 300.000 per aflevering van 'Ozark'

Jason Bateman Ozark
Jason Bateman Ozark

Volgens rapporten verdient Jason Bateman momenteel $ 300.000 per aflevering van Ozark, wat aanzienlijk meer is dan hij verdiende voor Arrested Development in 2013. Dit was een enorme overwinning voor de acteur, die opnieuw deel te nemen aan een populaire televisieserie waar het publiek van kan genieten.

Ozark debuteerde in 2017 en wist in een mum van tijd een groot publiek en behoorlijk wat lovende kritieken te vinden. Bateman is geen onbekende voor succes, maar dit moet geweldig hebben gevoeld voor de acteur. In de loop van de tijd is de serie genomineerd voor een aantal werkelijk indrukwekkende prijzen, en Bateman zelf heeft zelfs een Primetime Emmy gewonnen voor Outstanding Directing voor zijn werk aan een aflevering van Ozark. Wat meer is, is dat Bateman ook een Emmy-nominatie ontving voor zijn acteerwerk in de serie.

De show wordt afgesloten na het vierde seizoen, en hoewel dit bitterzoet is voor de fans, geeft het Bateman wel de kans om in de toekomst een rol te spelen in een andere hitshow. Als hij dat met succes voor elkaar krijgt, zal hij zeker de geschiedenis ingaan als een van de meest succesvolle acteurs in de televisiegeschiedenis.

Aanbevolen: