Waarom de ouders van deze 'Full House'-ster naar de gevangenis gingen

Inhoudsopgave:

Waarom de ouders van deze 'Full House'-ster naar de gevangenis gingen
Waarom de ouders van deze 'Full House'-ster naar de gevangenis gingen
Anonim

Full House was een van de meest gezinsvriendelijke, zoetsappige en zelfs melige sitcoms van eind jaren 80 tot begin jaren 90. Ondanks het opnemen tegen de meer gegronde, op realiteit gebaseerde shows zoals Married With Children en Rosanne, was de gezonde formule van de serie een succes. De show liet ons kennismaken met klassieke personages, leuke afleveringen en lanceerde de carrières van wijlen Bob Saget, John Stamos en Jodie Sweetin.

Sweetin werd gedurende alle 8 seizoenen een van Amerika's favoriete tv-broers en zussen. Achter de schermen was het leven van de actrice echter nauwelijks dat van een gezonde, gemiddelde familie-sitcom. Een voorbeeld van het drama dat het leven van Sweetin teisterde, was de opsluiting van haar ouders. Deze lijst zal de reden onderzoeken waarom Sweetins ouders naar de gevangenis gingen, samen met een korte blik op haar leven, carrière en de show die haar tot een ster maakte.

7 Wat was ‘Full House’?

Full House was een van de vele sitcoms die eind jaren 80 en begin jaren 90 overal op tv-schermen te zien waren. Met al zijn goede karakter en oubollige presentatie heeft de "G-rated disfunctionele familie" (zoals Joey Gladstone zelf, Dave Coulier in het verleden heeft verklaard) een niche voor zichzelf uitgestippeld en ons kennis laten maken met een weduwnaar die werd geholpen door zijn broer in law en zijn beste vriend, in een poging zijn drie dochters op te voeden. De show was een constante hit tot 1995, toen de serie tot een einde kwam. Full House gaf ons de Olsen-tweeling, gekke capriolen en de zin: "je hebt het, kerel", ten goede of ten kwade.

6 Wie was Jodie voordat ze het beroemdste middelste kind op tv werd?

Jodie Sweetin werd geboren in Los Angeles, in 1982Ze werd geadopteerd toen ze 9 maanden oud was, omdat haar ouders destijds werden opgesloten (daarover later meer natuurlijk) door haar oom, en ze sprak over haar gevoelens toen ze ontdekte dat ze was geadopteerd in een interview met Allison Kugel, "in -martelende manier" en dacht op een gegeven moment: "Oh, er was iets mis met mij." Ze legde verder uit: "Ik denk dat we dat allemaal een beetje opvatten. Maar ik heb mijn kijk op mezelf volledig veranderd." Nadat ze ballet had gestudeerd, speelde Sweetin een gastrol in de sitcom Valerie voordat ze de rol van Stephanie Tanner op Full House kreeg.

5 De show maakte van Jodie Sweet een herkenbaar gezicht

Het succes van Full House maakte Jodie Sweetin een heel bekend gezicht (ongeacht of Sweetin van haar tijd op de show genoot of niet.) Sweetin bereikte al op jonge leeftijd het sterrendom en hield het publiek gecharmeerd en aan het lachen als de sarcastische, enigszins irritante middelste zus Stephanie Tanner. Hoewel Sweetin in andere projecten zou verschijnen, was het haar rol in Full House waar ze het meest bekend om staat.

4 Jodie Sweetin had enkele grote problemen nadat de show was afgelopen

Sweetin ondervond grote ontberingen na Full House, raakte verslaafd aan zowel alcohol als andere zware drugs zoals crack en methamfetamine Dit zou doorgaan tot ver in de volwassenheid, totdat Sweetin eindelijk clean werd in 2008. Sinds ze haar strijd tegen verslaving heeft gewonnen, is Sweetin erin geslaagd een andere enorm beroemde acteur te helpen nuchter te worden en zelfs moeder te worden van een jonge dochter.

3 'Fuller House' zou het grootste deel van de originele cast herenigen

In 2016 zou Sweetin, samen met de meerderheid van de originele Full House-cast (behalve de Olsen-tweeling die besloot niet terug te keren) herenigen voor de Netflix-serie Fuller House. De serie was een vervolg op het originele Full House en zag de Tanner-zus en Kimmy Gibbler samenwerken om hun eigen kinderen op te voeden, in navolging van het origineel. Meer zelfbewust dan de originele serie, Fuller House omarmde zijn over-the-top corniness volledig voor 5 seizoenen.

2 Waarom de ouders van Jodie Sweetin in de gevangenis belandden

Er is niet veel informatie over Sweetins biologische ouders en wat ze hebben gedaan om in de gevangenis te belanden. Sweetin heeft verklaard dat haar vader is vermoord tijdens een gevangenisoproer en dat haar moeder een drugsgebruiker was, maar wat het ook was dat het paar in de gevangenis belandde blijft een mysterie. Ik hoorde verhalen over mijn moeder die me verliet om te gaan feesten. En jarenlang dacht ik: 'Fk haar. Hoe kan iemand dat hun kind aandoen?' Toen ik begon te zien dat mijn eigen verslaving het moederschap in de weg stond, begreep ik eindelijk: als je niet op de juiste plek bent om nuchter te worden, ben je nog niet klaar om moeder te zijn', zei Sweetin volgens naar Usmagazine.com.

1 Heeft Jodie Sweetin vandaag een relatie met haar ouders?

Sweetin heeft in interviews verklaard dat ze nooit contact heeft met haar biologische ouders. Volgens Vandaag.com, Sweetin had dit te zeggen over haar ouders: "Voor zover ik weet, leven ze niet, en daar ben ik het helemaal mee eens." Sweetin voegde er verder aan toe: "Er is een punt in je leven waarop je je eindelijk een beetje realiseert wat er is gebeurd. Dat het niet langer iets over jou wordt, dat het is als, 'Oh, ik was niet gewenst',' vervolgde ze, 'Het was alsof, 'Nee, ze hebben eigenlijk de gezondste beslissing voor me genomen door me te laten adopteren door een andere familie die beter zou kunnen voorzien.'”

Aanbevolen: