Krijgt 'Chucky' een tweede seizoen?

Inhoudsopgave:

Krijgt 'Chucky' een tweede seizoen?
Krijgt 'Chucky' een tweede seizoen?
Anonim

Horrorfilmpoppen zijn een griezelig, maar iconisch onderdeel van het genre, en door de jaren heen zijn fans doodsbang voor deze figuren. Misschien is geen enkele horrorfilmpop zo griezelig of iconisch geweest als de beruchte Chucky.

De Chucky-pop is in de loop van de tijd veel veranderd en de stemacteurs blijven hem een nieuw leven geven. Vorig jaar ging de iconische pop naar het kleine scherm, en het ontketende een horrorserie die een duivels goede tijd was voor fans.

Na het succes van het eerste seizoen van Chucky, beuken fans op de tafel voor een seizoen 2, en we hebben enkele belangrijke details over de toekomst van de show op het kleine scherm hieronder!

Krijgt 'Chucky' een tweede seizoen?

Als het gaat om de wondere wereld van horrorfranchises, zijn er maar weinig zo geliefd en zo oud als Child's Play. Deze franchise debuteerde in de herfst van 1988 en heeft de afgelopen 33 jaar onvergetelijke verhalen verteld en rillingen over de ruggen van horrorfans over de hele wereld bezorgd.

Chucky is natuurlijk de belangrijkste attractie voor de franchise. Hij is, net als Freddy en Jason, een iconisch figuur in de filmwereld. Alle filmfans, ongeacht hun liefde voor of bekendheid met het genre, kennen Chucky, en dit is te danken aan het succes dat de Child's Play-franchise heeft behouden gedurende zijn meer dan drie decennia van bestaan.

De franchise is vooral bekend om zijn films, ja, maar hij heeft van alles een beetje gedaan. Het heeft stripboeken, videogames en zelfs pretparkattracties gehad. Dit is allemaal het bewijs van hoeveel mensen van Chucky en zijn beste vrienden houden.

Vorig jaar kwam de Child's Play-franchise voor het eerst op het kleine scherm met een nieuwe serie om de franchise naar een nieuw tijdperk van welvaart te brengen.

'Chucky' had een enorm succesvol eerste seizoen

In oktober 2021 maakte Chucky zijn debuut op tv, en oude fans waren oprecht benieuwd hoe de franchise eruit zou zien op het kleine scherm.

Tot verbazing van velen was de serie een absoluut succes en verdiende het een dikke 91% met critici op Rotten Tomatoes.

De legendarische Jennifer Tilly kwam terug om haar iconische rol opnieuw te spelen, en ze schotelde haar voor wat haar terugtrok naar het personage, en het vermogen van de franchise om te slagen op het kleine scherm.

"Ik heb niet veel televisie gedaan, maar het bleek een zegen te zijn, want Don heeft nu acht afleveringen van een uur om alle personages uit te werken. Hij vindt het echt geweldig. Het is een luxe. Hij mag verhaallijnen inbrengen die hij misschien uit de film moet knippen. We hebben zoveel geld van het netwerk, zoals meer dan in de laatste twee Chucky-films. Het is een erg dure productie, "zei ze.

"Ik was gewoon blij om er deel van uit te maken. Ik denk dat ik dol ben op televisie. Ik denk dat ik het leuker vind om te doen dan een film te maken, omdat je zoveel meer tijd krijgt, en het is echt leuk om te zien wat "Ik ga door met Tiffany en alle andere OG's die allemaal terugkomen. Ik noem ons de OG's, de mensen daar in de originele films. We beginnen allemaal aan aflevering 5. Dus ik denk dat iedereen blij is om terug te zijn, "ze toegevoegd.

Het was echt opwindend om te zien hoe het debuutseizoen zich afspeelde, en tegen de tijd dat het eindigde, waren fans benieuwd naar meer. Dit roept natuurlijk één vraag op: krijgt Chucky een tweede seizoen?

Is seizoen twee onderweg?

Horrorfans, onze tijd is nu! Het is bevestigd dat Chucky terug zal komen voor seizoen twee. Om het allemaal nog zoeter te maken, komt Jennifer Tilly ook terug naar de serie.

"Het verhaal van Tiffany Valentine over Chucky gaat verder. Jennifer Tilly heeft een deal gesloten om terug te keren voor seizoen 2 van de USA Network/Syfy-serie, van de maker/schrijver van de filmfranchise Don Mancini, die als showrunner fungeert. Het tweede seizoen van de serie is gepland om in de herfst in première te gaan op de twee NBCUniversal-kabelnetwerken, waarschijnlijk in overeenstemming met de pre-Halloween-traditie die past bij de horrortitel, "meldde Deadline.

Het is zo'n opwindende tijd om fan te zijn van deze legendarische horrorfranchise. Seizoen één was een ware traktatie, en dankzij dit verwachten zowel critici als fans een nog beter seizoen twee. Als het tweede seizoen beter is dan het eerste, dan komt er vrijwel zeker een seizoen drie op tafel.

Het zal lang wachten zijn, maar seizoen twee van Chucky heeft een wereld van potentieel.

Aanbevolen: