Wordt 'Winter House' verlengd voor een tweede seizoen op Bravo?

Inhoudsopgave:

Wordt 'Winter House' verlengd voor een tweede seizoen op Bravo?
Wordt 'Winter House' verlengd voor een tweede seizoen op Bravo?
Anonim

Bravo besloot werelden te laten botsen toen ze de Summer House-cast en de Southern Charm-jongens rekruteerden voor een spin-offserie. De show werd gefilmd in Stowe, Vermont, waar de cast van Winter House genoot van een vakantie van twee weken vol plezier. Fans vragen Bravo al jaren om een crossover-serie te maken en 2021 was het jaar daarvoor! De spin-offshow was een enorme hit en fans vragen zich af… komt er nog meer?

Seizoen één van Winter House werd gefilmd in februari en uitgezonden in oktober 2021. Aangezien we nu in 2022 zijn, speculeren Bravo-fans de mogelijkheid van een seizoen twee. Het gerucht gaat dat seizoen twee binnenkort begint te filmen, en fans kijken uit naar tekenen die dit nieuws kunnen bevestigen. Als het waar is… moet er nog veel afgebroken worden voordat we weer diep kunnen duiken in een nieuw seizoen van iglo's en keg-stands.

6 Wie kunnen fans verwachten in The Winter House?

Het lijdt geen twijfel dat de kern vier aanwezig zal zijn op deze vakantie. Ons favoriete Bravo-paar Paige DeSorbo en Craig Conover keren terug samen met hun besties Austen Kroll en Ciara Miller. Deze twee zorgden voor een eigen romance in de show, maar Kroll kreeg koude voeten en ze verlieten de serie 'net als vrienden'.

Natuurlijk gaan Summer House pasgetrouwden Amanda Batula en Kyle Cooke ook naar de pistes. Jason Cameron zal ook terugkeren na zijn verschijning in het eerste seizoen van Winter House. Cameron kreeg een relatie met Lindsay Hubbard, maar het paar ging uit elkaar na een onverwachte miskraam.

5 Wie zal hoogstwaarschijnlijk niet terugkeren naar 'Winter House'?

Er is gespeculeerd dat het Italiaanse model Andrea Denver mogelijk niet terugkeert naar de franchise. Na zijn romance met Paige DeSorbo in de bergen, besloot hij afgelopen zomer ook met haar mee te gaan naar de Hamptons. Zoals we allemaal weten, hebben Paige DeSorbo en Craig Conover momenteel een relatie, maar er was een tijd dat Denver de leidende man in haar leven was. Het is veilig om te zeggen dat Andrea hun ontluikende romance niet goed opvatte en ze misschien niet samen in Vermont wilde zien knuffelen. Cast-mate Lindsay Hubbard is deze keer misschien ook geen vaste klant in de serie. De 35-jarige zou echter kunnen verschijnen met haar nieuwe babe Carl Radke.

4 Wanneer komt 'Winter House' seizoen 2 uit?

Het gerucht gaat dat Winter House eind februari begon met filmen in Vermont. Volgens het Nilson Report "zal het vervolg hoogstwaarschijnlijk in 2022 worden uitgebracht. De meest recente seizoenen van The Summer House en Southern Charm worden begin of midden 2022 uitgezonden. En aangezien het eerste seizoen van Winter House voltooid in minder dan een maand, is het veilig om te verwachten dat de serie eind 2022 in première zal gaan." Fans van de serie moeten wachten tot het netwerk het nieuws bevestigt!

3 Wat te verwachten op weg naar een ander seizoen van 'Winter House'?

De ogen van fans zijn op hun televisiescherm gericht terwijl ze kijken naar de verhaallijn van Paige DeSorbo en Craig Conover in Summer House. Paige en Craig hebben nog steeds contact met andere mensen en doen alsof ze hard to get spelen. Wanneer Southern Charm in première gaat, kunnen fans hun relatie op een serieuzere plek verwachten. Wat betreft seizoen twee van Winter House kunnen fans het duo ervaren in een volledige relatie. Het zal interessant zijn om te zien waar de relatie van Ciara en Austen staat, aangezien ze heeft toegegeven dat ze nog steeds gevoelens heeft voor de oprichter van Trop Hop.

2 Amanda en Kyle Cooke's status

Amanda en Kyle liepen in september 2021 door het gangpad in de achtertuin van het ouderlijk huis van Amanda in Hillsborough, New Jersey. De maanden voorafgaand aan hun huwelijk waren moeilijk te zien vanuit het perspectief van een buitenstaander. De negativiteit rond hun trouwdag deed iedereen en zelfs zichzelf twijfelen aan hun relatie. Summer House laat veel van het negatieve zien, dus hopelijk is Winter House een kans voor de pasgetrouwden om zichzelf te verlossen. Het is niet eenvoudig om de ins en outs van je relatie op de nationale televisie te laten zien. Fans hopen Amanda en Kyle samen gelukkiger te zien!

1 Waar staat de cast van 'Winter House' vandaag?

Sinds ze terug zijn gegaan en hun respectievelijke shows hebben gefilmd, heeft de cast contact gehouden. Ze hebben allemaal samen rondgehangen en evenementen gedaan en sommigen hebben zelfs serieuze relaties met elkaar aangewakkerd. Hoewel sommige paren de banden verbreken, beschouwen ze elkaar allemaal als één grote disfunctionele familie. Aan het eind van de dag weten ze hoe het is om op reality-tv te zijn. Het goede, het slechte en het lelijke.

Aanbevolen: