Zal de YouTube-serie 'Wayne' voor een tweede seizoen worden opgepikt nu het op Amazon Prime is?

Zal de YouTube-serie 'Wayne' voor een tweede seizoen worden opgepikt nu het op Amazon Prime is?
Zal de YouTube-serie 'Wayne' voor een tweede seizoen worden opgepikt nu het op Amazon Prime is?
Anonim

Youtube Premium, de streamingdienst van YouTube, heeft afstand genomen van het bedrijfsmodel om meer abonnees te krijgen en heeft in plaats daarvan de focus verlegd naar door advertenties ondersteunde inhoud.

Het is een van de redenen waarom de populaire originele YouTube-serie Wayne na slechts één seizoen werd geannuleerd. De actiekomedie, die begin vorig jaar werd uitgebracht, werd een van de grote slachtoffers van deze actie, zelfs met meer dan 40 miljoen views van de eerste aflevering.

Er kan echter enige hoop zijn voor Wayne. Vorige week werd het eerste seizoen opgepikt door Amazon Prime, waardoor het nieuwe kijkers krijgt en het potentieel voor een serievernieuwing.

Wayne wil in de voetsporen treden van Cobra Kai, een ander geannuleerd YouTube Premium-origineel. Sinds Cobra Kai is opgepikt door Netflix, is het vernieuwd voor een derde seizoen en is het een van de populairste shows van de streaminggigant.

Het feit dat Wayne's eerste seizoen werd opgepikt door Amazon Prime, garandeert echter niet automatisch een verlenging van de serie. Maar het cast- en productieteam, waaronder showrunners Shawn Simmons en hoofdrolspeler Mark McKenna, dringen erop aan op hun respectieve sociale mediaplatforms.

De serie gaat over de zoektocht van het titulaire personage om de gestolen Pontiac Trans Am uit 1979 van zijn overleden vader terug te vinden. Zijn roadtrip door het land wordt begroet met ultra-gewelddadige ontmoetingen en gevuld met donkere komische dialogen, geschreven door Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick.

Het geweld en de donkere humor zijn misschien niet ieders kopje thee, maar dat weerhoudt Simmons niet, die aan ScreenRant vertelde dat hij de eerste aflevering van seizoen 2 al heeft geschreven, wat betekent dat als Wayne wordt vernieuwd door Amazon Prime, het zou niet lang duren voordat de productie begon met filmen.

Voor nu kun je het hele eerste seizoen van Wayne bekijken op Amazon Prime.

Aanbevolen: