Hoeveel is 'Selling Sunset'-ster Amanza Smith waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'Selling Sunset'-ster Amanza Smith waard?
Hoeveel is 'Selling Sunset'-ster Amanza Smith waard?
Anonim

Netflix's Selling Sunset is een doorslaand succes voor het streamingplatform en het heeft alles waar mensen van houden in realityshows. Friendhispes worden getest, mooie huizen worden verkocht en dingen die mooi lijken komen tot stilstand.

Sinds de show debuteerde, heeft het castlid veel aandacht gekregen en hebben ze hun aanbiedingen en nieuwe kansen die op hun pad zijn gekomen kunnen verzilveren. Castleden van de show vergroten hun vermogen en fans willen wat meer weten over Amanza Smith en hoeveel ze tegenwoordig rockt.

Laten we Amanza Smith eens nader bekijken en hoeveel ze momenteel waard is op de financiële afdeling.

Hoeveel is Amanza Smith waard?

Sinds het officiële debuut in maart 2019, is Selling Sunset een van de populairste shows op alle televisie geweest. Netflix heeft het met deze show echt uit het park geslagen, en in een mum van tijd is het al vijf seizoenen op het kleine scherm gestraald.

Met een wilde cast van persoonlijkheden, waaronder namen als Chrishell Stause, Heather Young en de gebroeders Oppenheim, heeft de verkoop van Sunset alle juiste noten getroffen tijdens zijn tijd op tv. Het drama is altijd A+, de vetes zijn pittig en de huizen die in de show te zien zijn, zijn voor de overgrote meerderheid volledig buiten bereik. Desalniettemin kunnen mensen niet stoppen met het kijken naar de show wanneer een nieuw seizoen begint.

Er is bevestigd dat er een 6e seizoen van de show zal plaatsvinden, en er is veel opwinding omheen. Fans verwachten wild drama en er is hoop dat de show opnieuw kan waarmaken. Als dat zo is, kan er mogelijk een zevende seizoen in het spel komen, iets dat fans graag zouden zien gebeuren.

De show is vooral te bekijken vanwege zijn persoonlijkheden, die tegenwoordig allemaal veel geld verdienen.

De makelaars maken bank

In onroerend goed zitten kan een hoop geld opleveren, en zoals fans van de show hebben gezien, ligt er veel geld op tafel voor de mensen op Selling Sunset.

In plaats van een typisch salaris, is hun loon gebaseerd op commissie.

"Ik denk dat het moeilijkste in onroerend goed is om alleen voor commissie te werken. Soms maanden doorbrengen met een klant en dan veranderen ze van gedachten. Het beste deel kan ook zijn wanneer een klant onmiddellijk iets vindt waar ze van houden en ik maak een enorme commissie met heel weinig inspanning, "zei Mary Fitzgerald.

Hoewel het moeilijk is, kan het behoorlijk de moeite waard zijn.

As Capital FM merkt op: "De makelaars verdienen doorgaans een commissie van 3 procent op de kosten van elke aanbieding, de huizen op Selling Sunset lopen vaak in de hoge miljoenen. Een huis dat bijvoorbeeld voor $ 5 miljoen door een van de dames van de Oppenheim Group wordt verkocht, zou hen een commissie van $ 150.000 opleveren - niet slecht!"

Terwijl fans de makelaars in de show hebben leren kennen, zijn er veel details naar voren gekomen, waaronder details over hun respectieve vermogens. Zelfs degenen die niet zo vaak in de show voorkomen, verdienen veel geld.

Amanza Smith heeft een groeiend vermogen

Dus, hoeveel is Selling Sunset-ster Amanza Smith waard? Het blijkt dat de vastgoedster maar liefst $ 1 miljoen waard is.

Volgens PopBuzz, "wordt Amanza Smith geschat op een vermogen van $ 1 miljoen. Amanza begon te werken als interieurontwerper, maar trad toe tot The Oppenheim Group nadat haar ex-man, voormalig NFL-speler Ralph Brown, wegliep op haar en hun kinderen. Amanza is sindsdien een geweldige makelaar geworden."

Christine en Chrishell domineren misschien de schermtijd in de show, maar het is duidelijk dat Amanza haar brood heeft kunnen stapelen terwijl ze huizen verkocht en in de show te zien was.

Ondanks dat ze niet zo zwaar wordt weergegeven als sommige anderen, is Amanza's verhaal over de show vrij persoonlijk, en ze opende hierover in een interview met Today.

"Het is een zegen en een vloek dat mijn drama echt was - echt genoeg om mensen op de hoogte te houden. Helaas, ja, het was allemaal heel echt, en het was niet iets dat supergemakkelijk was om mee te delen de wereld. Maar toen ik in de situatie kwam waarin ik me bevind, had ik het contract al getekend. We begonnen met het filmen van seizoen twee en een maand later verdween de vader van mijn kinderen, "zei ze.

Met een nettowaarde van $ 1 miljoen en een status die blijft groeien, is de hemel de limiet voor wat Amanza Smith financieel kan bereiken.

Aanbevolen: