Zijn 'Selling Sunset'-sterren Amanza Smith en Christine Quinn vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn 'Selling Sunset'-sterren Amanza Smith en Christine Quinn vrienden?
Zijn 'Selling Sunset'-sterren Amanza Smith en Christine Quinn vrienden?
Anonim

Netflix's Selling Sunset gaat eigenlijk over de relatie van Christine Quinn met het nieuwe meisje van elk seizoen. Haar vete met seizoen 1 nieuw meisje Chrishell Stause is nu veranderd in een juridisch geschil. Dan is er het gedeelde ex-vrienddrama met seizoen 4 nieuwkomer Emma Hernan. Ondertussen heeft nog een seizoen 4-toevoeging Vanessa Villela de zelfverklaarde schurk niet opgegeven. Quinn staat ook op goede voet met de nieuwe agent Amanza Smith van seizoen 2, ondanks haar nauwe band met Mary Fitzgerald die een verhitte confrontatie had met Quinn in de finale van seizoen 4. Maar fans zijn sceptisch over de relatie tussen Smith en Quinn in het echte leven. Sommigen zeggen dat Smith alleen scènes met de nieuwe moeder doet "voor het geld." Dit is de waarheid over hun vriendschap.

Amanza Smith 'Got Paid More' om scènes te filmen met Christine Quinn

Na de reeks drama tussen Quinn en de meeste makelaars van de O Group, waren fans verrast om te zien dat Smith in seizoen 4 rondhing met het gemene meisje van de show. Het was raar gezien het feit dat ze nauwelijks buiten hangen- camera, voor zover Instagram laat zien. "Amanza was de enige van de hoofdcast die alleen met Christine scènes wilde opnemen en er meer voor betaald kreeg", aldus een Redditor. "Amanza was de enige van de hoofdcast die scènes alleen met Christine wilde opnemen en er meer voor betaald kreeg." In een interview met DailyMailTV in mei 2021 zei Smith dat ze "de enige is, afgezien van één andere persoon op kantoor, die kan opschieten met [Quinn]."

"Ik zal waarschijnlijk de enige zijn die echt naar de baby gaat en de baby ziet, hem vasthoudt en inbakert," voegde ze eraan toe. En dat deed ze. Ze was er ook met Villela toen Quinn opende over haar traumatische bevalling. Smith legde uit dat ze bevriend bleef met de glamoureuze makelaar omdat ze zich niet tegen haar had gekeerd. "Ik ben dol op haar. Maar je hoort zoveel", zei de moeder van twee. “Als sommige van de dingen die ze anderen heeft aangedaan, ze mij uiteindelijk aandoet, dan zullen we natuurlijk geen vrienden meer zijn. Dat gezegd hebbende, we zijn nu op een geweldige plek en ik hou van haar. Ze heeft net een baby gekregen. Ik ben opgewonden. Als ze me iets smerigs zou aandoen, dan zou ik natuurlijk een andere mening hebben." Redelijk. Het bevestigt de theorie van een andere fan dat "Amanza bereid is Christine een tweede kans te geven en met haar te filmen, betekent niet dat ze haar integriteit voor geld heeft verkocht."

Amanza Smith zei dat ze niet meer met Christine Quinn praat

Maar in een interview in december 2021, na de première van seizoen 4, zei Smith dat ze al gestopt was met praten met Quinn. "Ik praat niet eens meer echt met haar", vertelde ze aan Extra TV."We kenden een tijdje terug een heel andere Christine en die Christine zouden we graag terugzien." Vanaf de finale van het laatste seizoen lijkt het erop dat de groep alle hoop had opgegeven. Het seizoen werd afgesloten met een verhitte confrontatie tussen Quinn en Fitzgerald, terwijl Heather Rae Young en haar man Tarek El Moussa het feest verlieten na Young's poging om het uit te praten met de auteur How to be a Boss Btch.

"De sfeer die ik kreeg van Mary in s4 met Amanza, was meer een oh ik heb medelijden met je en alles wat je doormaakt … maar niet per se rijden of sterven", zei een fan over Smith's relatie op het scherm met Quinn. Smith onthulde onlangs dat de moeilijkste situatie bij het filmen van Selling Sunset was "omgaan met Christine". Ze zei dat ze "een beetje rundvlees hadden in [seizoenen] 2 en 3, dus het was een beetje moeilijk om dat te manoeuvreren omdat [ze] vrienden waren geweest voordat ze gingen filmen." Ze herhaalde in feite de gevoelens van Fitzgerald dat haar relatie met Quinn waarschijnlijk door omstandigheden veranderde - zoals het feit dat ze altijd camera's om zich heen had.

Amanza Smith is weer 'goede vrienden' met Christine Quinn

"De moeilijkste persoon om mee te werken aan de show, voor mij, was Christine," vertelde Smith aan OK! Magazine TV in december 2021. Maar ze zegt dat het komt omdat ze eigenlijk goede vrienden zijn. "Het is niet omdat we geen vrienden zijn. We zijn eigenlijk heel goede vrienden, vooral nu we al het vlees dat we hadden op hebben geruimd. Het was moeilijk omdat we zulke goede vrienden waren geweest, en dus was het gewoon een ongemakkelijk situatie." Dit interview werd uitgebracht een week nadat ze Extra had verteld dat ze niet meer met Quinn praatte. We vermoeden dat we ze in seizoen 5 weer zouden zien rondhangen. Dat is een drama.

Aanbevolen: