Hoe besteedt Amanza Smith van 'Selling Sunset' haar enorme vermogen?

Inhoudsopgave:

Hoe besteedt Amanza Smith van 'Selling Sunset' haar enorme vermogen?
Hoe besteedt Amanza Smith van 'Selling Sunset' haar enorme vermogen?
Anonim

Sinds de release in maart 2019 heeft Netflix's Selling Sunset de wereld stormenderhand veroverd. De realityserie volgt de levens en carrières van de meest glamoureuze makelaars in Los Angeles terwijl ze werken aan het verkopen van hun meest weelderige en dure eigendommen. Net als de eigendommen die ze proberen te verkopen, is het geen geheim dat de dames van Selling Sunset enorme vermogens hebben vergaard dankzij de show en hun consistente harde werk.

Onder deze dynamietvrouwen bevindt zich model- en zakenmagnaat Amanza Smith. Smith trad toe tot Selling Sunset in het tweede seizoen van de serie en bloeit sindsdien als onderdeel van het team. Door de jaren heen heeft ze haar ups en downs gezien, zoals haar breuk met haar ex Taye Diggs en de zure relatie die ze ooit deelde met de vader van haar kinderen, Ralph Brown. Tijdens deze moeilijke situaties is Smith er echter in geslaagd een indrukwekkend vermogen van een miljoen dollar te verzamelen en te behouden. Dus hoe besteedt deze glamoureuze moeder van twee haar indrukwekkende vermogen?

8 Amanza Smith houdt van een brutale vakantiereis

Het lijkt alsof Smith haar dollars graag uitgeeft door zichzelf te trakteren op een uitje. Of het nu gaat om een zonnige strandvakantie met haar besties of een ontspannen uitje bij het zwembad met de kinderen, Smiths Instagram staat vol met brutale kiekjes van haar overvloed aan vakanties.

7 Amanza Smith is een fashionista

Als je maar één blik werpt op de glamoureuze makelaar, zou iedereen kunnen zien dat ze een top fashionista is. Ze draagt grote merken als Dior en Chanel en volgt de laatste modetrends op de voet. Ze is erg gepassioneerd over haar kleding en is niet bang om haar keuzes en stijl te verdedigen. Zoals Daily Mail meldt, verscheen Smith in 2020 naast haar Selling Sunset-co-ster Mary Fitzgerald in een paarse en blauwe jurk met spaghettibandjes. Terwijl velen voor Smith kwamen en beweerden dat de jurk ongepast was, was de 43-jarige er snel bij om de trollen te stoppen.

In reactie op een specifieke trol zei ze: "Nou, we [sic] ben je niet een pittige en veroordelende? Dikke knuffel en God zegene!”

6 Amanza Smith is super in haar schoonheidsproducten en -regimes

Naast haar passie voor mode is haar liefde voor haar schoonheidsproducten en regimes. Iedereen zou aan haar Instagram kunnen zien dat de moeder van twee trots is op haar uiterlijk en voor haar uiterlijk zorgt. Het is duidelijk dat haar toewijding loont, want de 43-jarige wordt voortdurend geprezen om haar jonge uiterlijk.

5 Amanza Smith vindt het heerlijk om haar kinderen te verwennen

Het zal voor velen waarschijnlijk niet als een schok komen om te horen dat een van de belangrijkste dingen waar Smith haar geld graag aan uitgeeft, haar twee kinderen zijn. Of het nu gaat om het betalen voor balletlessen of het meenemen van een ijsje, Smith vindt het leuk om het leven van haar en haar kinderen vast te leggen op haar Instagram-account.

Afgaande op haar zware reis door het moederschap, is het niet verwonderlijk dat Smith haar kinderen zou willen behandelen. Ondanks hun breuk in 2012 hadden Smith en haar ex-man, Ralph Brown, contact gehouden vanwege hun gedeelde voogdij over hun twee kinderen. In augustus 2019 verdween Brown echter volledig zonder een enkel spoor achter te laten. Smith vertelde over deze verwoestende situatie tijdens een aflevering van Selling Sunset.

Ze verklaarde: Papa is een geweldige vader, hij is erg aanwezig, maar de afgelopen maanden hebben dingen de fans echt geraakt en hij is eigenlijk gewoon van de grid. En we weten niet echt wat er aan de hand is. Ik heb gewoon geen antwoorden voor ze.”

4 Amanza Smith begon en runt haar eigen bedrijf

Naast haar succes met Selling Sunset en haar modellenverleden, heeft Smith ook veel succes gevonden in haar eigen originele ontwerpbedrijf, AmanZa LLC. Ze heeft een apart Instagram-account buiten haar belangrijkste levensstijl, gewijd aan haar ontwerpen en geënsceneerde huizen onder het handvat Kidterior Design. Ze heeft ook veel van de stukken in haar eigen huis ontworpen, zoals haar familiebank.

3 Amanza Smith heeft een weelderig huis

Zoals eerder vermeld, geniet Smith enorm van alles wat met interieurontwerp te maken heeft. Dit komt vooral tot uiting in haar weelderige L. A.-huis. In een video op het YouTube-kanaal van Cosmopolitan UK konden fans overal de details van het huis van de makelaar zien. Dure meubels en decoraties sieren haar huis, zoals eigenzinnige Marokkaans geïnspireerde tapijten en een enorme inloopkast.

2 Amanza Smith heeft een klein puppy genaamd Bowie

Een andere monetaire uitlaatklep van Smith's is haar schattige pup, Bowie. Als de trotse eigenaar van een huisdier die ze is, is Smith dol op een speelse foto van zichzelf en haar puppy. Dit is overal op Instagram van de makelaar te zien. Volgens haar allereerste bericht met de puppy verwelkomde Smith Bowie in juni 2020 in haar familie.

1 Amanza Smith is een enorme foodie

En tot slot, zoals velen van ons, lijkt het alsof de ster van Selling Sunset zichzelf graag trakteert op een restaurantma altijd. Overal op haar Instagram staan foto's waarop ze geniet van brunches, lunches, diners, drankjes en alles daartussenin terwijl ze zit met een aantal zeer indrukwekkende uitzichten achter haar. Of het nu alleen is of met gezelschap, Smith houdt er zeker van om uit eten te gaan!

Aanbevolen: