This Kiss In Stranger Things was volledig ongeschreven en fans waren niet blij

Inhoudsopgave:

This Kiss In Stranger Things was volledig ongeschreven en fans waren niet blij
This Kiss In Stranger Things was volledig ongeschreven en fans waren niet blij
Anonim

Stranger Things is een doorlopende Netflix-tv-serie over een groep kinderen die door het leven navigeert, terwijl ze allemaal kwaadaardige wezens ontdekken en bestrijden die afkomstig zijn uit een alternatieve dimensie genaamd Upside Down. Samen met hun naaste familie en vrienden in de stad Hawkins, Indiana, werken ze samen om te overleven, de stad te beschermen en uitbuiting door de overheid aan het licht te brengen in hun onrechtmatige uitvoering van menselijke experimenten en andere smerige activiteiten.

Deze meeslepende sciencefictionshow met horrordrama is gemaakt door The Duffer Brothers, die veel kritiek kreeg nadat een aflevering van Beyond Stranger Things op Netflix was uitgezonden. In deze specifieke aflevering besprak de cast een onbekend feit voor veel Stranger Things-fans, namelijk dat de kus tussen het personage van Sadie Sink, Max Mayfield, en het personage van Caleb McLaughlin, Lucas Sinclair, tijdens de Hawkins Middle School Snow Ball-dans niet was geschreven en ook gedwongen ondanks ongemak van Sadie's kant.

In Beyond Stranger Things: Beyond 2, Episode 2 getiteld 'Mad for Max', bespreken Matt en Ross Duffer, Gaten Matarazzo die Dustin Henderson speelt naast Sadie en Caleb de finale van seizoen 2, met name de niet-gescripte kus tussen de personages Lucas en Max. Naarmate het gesprek vorderde, viel een aantal betreffende dialogen de fans op.

De ongeschreven kus tussen Lucas en Max

Op de eerste dag van het filmen van de Hawkins Snow Ball, kreeg Sadie Sink te horen dat ze Caleb zou moeten kussen voor een scène die ze deelden. Ze was erg overrompeld, op voorwaarde dat ze zich niet klaar voelde en niet voorbereid was aangezien de kus niet in het script stond.

Het was een van de Duffer Brothers die haar vanaf het begin deze stress bijbracht. Ross Duffer lachte Sadie uit terwijl ze op de set was en plaagde haar door te vragen of ze klaar is voor de kus op het scherm die tussen haar en Caleb zou komen.

Haar herinnering toont een duidelijk ongemak met de scène. Het laat zien dat ze de kus niet wilde filmen en wakkert het argument aan over hoe kinderen op de set en in de filmindustrie moeten worden behandeld.

Minderjarigen zouden geen scènes moeten spelen waar ze zich ongemakkelijk bij voelen, maar het was de intens ongemakkelijke reactie van de 15-jarige Sadie die Ross Duffer er nog meer toe aanzette om het des te meer te filmen.

Wat het in de ogen van de fans nog erger maakt, is dat Ross Duffer Sadie de schuld gaf van het opnemen van de kus. In de aflevering herha alt hij dat het alleen haar schuld is, omdat hij haar nervositeit grappig vond.

Het was zowel Caleb als Sadie's eerste kus. Caleb merkte ook op dat hij midden in de kus dacht "Dit voelt raar", maar er toch mee door moest gaan. Stel je voor dat je iets moet doen waar je je extreem ongemakkelijk bij voelt voor een groot publiek en een stel camera's die elke beweging van je vastleggen. Vooral zoiets sentimenteels als een eerste kus.

Verontrustend, toch? Dat is precies wat het jonge paar moest doormaken.

De kus moest een paar keer worden gefilmd voor de perfecte opname. Aangezien Sadie al nerveus was, versterkte dit scenario haar stress zeker.

Je kunt deze specifieke discussie van Beyond Stranger Things bekijken op Netflix of in de onderstaande clip.

Dus wat vind je van het hele scenario? Hebben The Duffer Brothers ongelijk omdat ze Sadie Sink, die toen pas 15 was, hebben gedwongen een kus op het scherm te geven die tegelijkertijd haar eerste kus was ondanks haar ongemak, of had ze het moeten verwachten en het als actrice hebben geaccepteerd, ook al was ze minderjarig?

Aanbevolen: