The Boys heeft een onwaarschijnlijke Adam Sandler-verbinding die fans zich niet realiseerden

Inhoudsopgave:

The Boys heeft een onwaarschijnlijke Adam Sandler-verbinding die fans zich niet realiseerden
The Boys heeft een onwaarschijnlijke Adam Sandler-verbinding die fans zich niet realiseerden
Anonim

De entertainmentindustrie heeft al eeuwenlang diepe en unieke connecties. Ze zijn misschien niet altijd voor de hand liggend, maar deze verbanden zijn altijd fascinerend om te ontdekken. Of het nu een Star Wars-show is die een band heeft met een legendarische rockband, of de connectie van een topsporter met boybands, er zijn altijd verrassende links te vinden.

The Boys en Adam Sandler lijken op het eerste gezicht niets gemeen te hebben, maar er is een verband tussen hen. Het is een kleinigheidje dat maar weinig mensen konden opvangen, maar we hebben alle details over deze verbinding hieronder!

'The Boys' is een geweldige show

Juli 2019 markeerde het debuut van The Boys op Amazon Prime Video. Mensen waren misschien sceptisch over een ander superheldenaanbod dat in de media kwam, maar het duurde niet lang voordat de fans in de eerste aflevering hoorden dat deze show anders zou zijn dan alle andere dingen op televisie.

Gebaseerd op het ongelooflijke stripboek van Garth Ennis, is de show een enorm succes geweest voor Amazon. Het was in staat om uitzonderlijk talent als Karl Urban en Antony Starr naar de hoofdcast te lokken, en dit, in combinatie met fantastisch aangepaste scripts, heeft ervoor gezorgd dat de show een must-see televisie is.

Krankzinnigheid, geweld en brutaliteit komen altijd aan bod in de show, maar er is ook geweldig karakterwerk hier. Spektakel is leuk, maar er is veel meer aan de hand dan alleen flitsen.

Seizoen drie van de show is onlangs van start gegaan en tot nu toe zijn de zaken op de best mogelijke manier chaotisch geweest. In plaats van alle afleveringen in één keer te laten vallen, brengt Amazon gestaag één aflevering tegelijk uit. Ja, in het streamingtijdperk kan dit een beetje frustrerend zijn, maar het geeft fans elke week iets om naar uit te kijken.

Op basis van wat we over de show hebben gezegd, kun je je alleen maar voorstellen dat deze weinig gemeen heeft met Adam Sandler.

Adam Sandler Is A Comedy Legend

Adam Sandler dateert uit de jaren negentig en is een van de grootste gezichten in de komedie. Saturday Night Live was het perfecte startpunt voor Sandler, maar toen hij eenmaal doorbrak met film, was hij in staat om talloze hits op het grote scherm aan elkaar te rijgen, wat zijn erfenis in het comedygenre verstevigde.

Tegenwoordig is Adam Sandler vooral gefocust op zijn Netflix-aanbod, maar op het hoogtepunt van zijn carrière was hij zeker aan de kassa. Fans konden genieten van films als Happy Gilmore, the Waterboy, 50 First Dates, Anger Management en nog veel meer. Met andere woorden, Adam Sandler kon niet missen toen hij op zijn hoogtepunt was.

Er zijn zeker dingen veranderd voor de acteur, maar uiteindelijk zullen mensen altijd afstemmen om te zien wat hij op tafel brengt. Met Uncut Gems wist hij alles goed te combineren, maar hij blijft vooral bij zijn comedy-roots en zijn films hebben de neiging om grote aantallen op Netflix te zetten.

Nogmaals, dit heeft weinig gemeen met The Boys, maar er is een unieke connectie die Sandler altijd zal delen met de show.

De link tussen de twee

Dus, wat is de link tussen The Boys en Adam Sandler? Het blijkt niemand minder te zijn dan Parkwood Estate, een prachtig stukje architectuur dat te zien was in de hitserie en in Billy Madison van Adam Sandler.

Volgens Looper: "Als je tegenwoordig naar "New York" of "Chicago" kijkt in een televisieserie of in een film, kijk je waarschijnlijk naar Vancouver - sorry dat je bubbel barst. Deze trend bestaat al geruime tijd en is ten goede gekomen aan het nu iconische Parkwood Estate. Zelfs een blik op de volledige lijst van producties die in Parkwood zijn gefilmd, onthult enkele zeer spraakmakende projecten: de eerste X-Men-film, Ready or Not, Queer as Folk, Monk and Covert Affairs (externe zustershows op USA Network), The Expanse, 12 Monkeys (de televisieserie) en de Adam Sandler-starrer Billy Madison."

Het publiek met een arendsoog kon Parkwood Estate in een mum van tijd spotten, en afhankelijk van de persoon deed het hen zeker denken aan een opmerkelijk project. Voor velen was het toevallig Billy Madison, een geliefde Adam Sandler-klassieker uit de jaren 90.

Dankzij Parkwood Estate zullen The Boys en Adam Sandler altijd een kleine link tussen hen hebben. Hoe cool dit ook is, het zou veel cooler zijn als Adam Sandler in de show te zien was. Zeer onwaarschijnlijk, maar een fan mag er zeker van dromen.

Aanbevolen: