Zal Britney Spears ooit weer optreden?

Inhoudsopgave:

Zal Britney Spears ooit weer optreden?
Zal Britney Spears ooit weer optreden?
Anonim

Britney Spears is niet voor niets de Princess of Pop genoemd! De 'Toxic'-zangeres heeft ons alles gegeven en nog wat meer sinds haar debuut in 1998. Terwijl ze als jong meisje het sterrendom bereikte, samen met Christina Aguilera, Ryan Gosling en Justin Timberlake in The Mickey Mouse Club, waren het haar knallers die haar naar wereldwijde faam en succes katapulteerde.

Ondanks dat ze een van de grootste artiesten aller tijden is, namen de carrière en het leven van Britney Spears een enorme wending toen ze in februari 2008 officieel onder curatele werd gesteld. en natuurlijk haar scheidings- en voogdijgevecht in 2007.

Nou, 13 jaar nadat haar vader de controle over alle aspecten van Britney's leven had overgenomen, kreeg de FreeBritney-beweging een enorm momentum, waardoor Brit werd bevrijd van de ketenen van Jamie Spears. Nu viert Britney haar verloving, werkt ze aan een roman en praat ze over kinderen, waardoor veel fans zich afvragen of ze ooit terug zal keren naar het podium?

De FreeBritney Movement

Toen in februari 2008 werd aangekondigd dat Britney Spears officieel onder curatele zou worden gesteld onder leiding van haar vader, Jamie Spears, gingen fans ervan uit dat dit op dat moment het beste was voor de 'Everytime'-zangeres. Aan dit sentiment kwam snel een einde toen duidelijk werd dat Britney niet werd opgevangen, maar uitgebuit.

Fans begonnen zich af te vragen of Britney in zo'n kwetsbare toestand verkeerde, zo erg dat ze een conservator nodig had om beslissingen voor haar te nemen, hoe verscheen ze dan in The X Factor? Vier studioalbums uitbrengen? De wereld rondreizen? Optreden in Vegas? Niets was logisch en de FreeBritney-beweging begon in de hoop Brit te bevrijden van de controle van haar vader.

Het einde van Britney's conservatorium

Eerder deze zomer sprak Britney Spears eindelijk rechtstreeks met een rechter over de status van haar conservatorium en maakte ze duidelijk dat ze eruit wilde! De FreeBritney-beweging kreeg wereldwijd een enorm momentum en zette het rechtssysteem onder druk om te doen wat juist was. Britney onthulde de gruweldaden waarmee ze werd geconfronteerd tijdens haar conservatorium, waaronder bedreigingen om haar kinderen te laten weghalen, niet in staat zijn om haar eigen auto te besturen, een toelage van $ 8.000 per maand en gedwongen worden een spira altje te hebben.

Spears beweerde verder dat ze zichzelf ervan had overtuigd dat het conservatorium de juiste keuze voor haar was, maar ze verbrak uiteindelijk haar stilzwijgen en verzocht haar vader officieel om af te treden als haar conservator. Nadat ze haar eigen juridisch adviseur naar keuze had gekregen, kwam Britneys verzoek in vervulling en werd Jamie Spears voorgoed ontslagen als haar conservator!

Zal Britney ooit nog optreden?

Hoewel dit een grote overwinning was voor Britney en haar team, zal ze onder curatele blijven, maar met iemand van haar keuze en toegang tot haar eigen geld en besluitvorming. Aangezien ze sinds 2017 uit de schijnwerpers is verdwenen, hebben veel fans zich afgevraagd of Britney ooit nieuwe muziek zal maken en weer op het podium zal staan.

Hoewel de terugkeer van de popprinses naar het toneel een uitkomst zou zijn, lijkt het er niet op dat Britney binnenkort de studio of het podium in gaat. PageSix onthulde dat Britney niet zal terugkeren naar het podium, ondanks dat haar conservatorium tot een bevredigend einde komt. Het gesprek over Britney die nooit meer zal optreden, kwam eigenlijk terug in maart 2020.

Britney's zoon, Jayden Federline, sprak zich uit over de situatie van Britney op Instagram Live en beweerde dat Britney nooit meer zal zingen! Fans waren er zeker van dat dit te wijten was aan Britney die haar conservatorschap niet langer wilde financieren, aangezien haar geld en het huidige vermogen van $ 70 miljoen werden uitgebuit, en met haar vermogen dat eerder op $ 350 miljoen zat, lijkt het alsof dat precies het geval was.

Met het trauma dat ze al die jaren heeft ondergaan, is het geen verrassing dat Britney deze tijd voor zichzelf wil nemen. Bovendien heeft Britney momenteel andere plannen, waaronder het plannen van een bruiloft samen met haar verloofde, Sam Asghari. Veel fans zijn opgetogen over Britney en vinden het niet erg dat ze de tijd neemt om even weg te zijn van de schijnwerpers om zich op haar en haar geestelijke gezondheid te concentreren.

De zangeres is naar verluidt ook van plan een boek te schrijven dat aansluit bij de cryptische en duistere gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens haar conservatorium. Hoewel het geen memoires of vertelling zal zijn, heeft Britney gesuggereerd op een roman die een personage volgt waarvan fans aannemen dat het gebaseerd zal zijn op haar leven.

Dus, hoewel ze het podium niet zal betreden, is het duidelijk dat Britney bezig zal zijn met het leven dat ze al 13 jaar niet heeft kunnen leiden.

Aanbevolen: