Eddie Redmayne's nettowaarde heeft een lange weg afgelegd sinds 'Fantastic Beasts

Inhoudsopgave:

Eddie Redmayne's nettowaarde heeft een lange weg afgelegd sinds 'Fantastic Beasts
Eddie Redmayne's nettowaarde heeft een lange weg afgelegd sinds 'Fantastic Beasts
Anonim

Vandaag de dag is Eddie Redmayne waarschijnlijk het best bekend voor zijn rol als de introverte tovenaar Newt Scamander in de uitgebreide Harry Potter wereld van de Fantastic Beasts-films. De franchise heeft de laatste tijd misschien te maken gehad met veel controverse (het vuurde maar Johnny Depp betaalde zich uit, toen hadden fans ook problemen met de titel van de derde film), maar er blijft toch veel lof over de prestaties van Redmayne. Dat zou kunnen verklaren waarom de eerste Fantastic Beasts-film, waarin Newt centraal stond, de film is die de meeste positieve reacties kreeg van zowel critici als fans.

Het is vermeldenswaard dat Redmayne een Hollywood-ster was lang voordat hij ooit in de wereld van tovenaars en spreuken terechtkwam. In feite is hij niet zomaar een andere ster, maar een A-lister met een Oscar-overwinning om op te starten. Hij is in wezen een van de meest succesvolle acteurs van vandaag. En hoewel Redmayne misschien niet de rijkste beroemdheid is die er is, is zijn vermogen nog steeds behoorlijk indrukwekkend.

Zijn eerste Hollywood-film heeft een all-star cast

Voordat hij een Hollywood-ster werd, maakte Redmayne behoorlijk naam in Londen. Hij kreeg zelfs een van de hoofdrollen in zijn allereerste film, het misdaadmysterie Murderous Intent, waarin hij een tiener speelde die ervan werd beschuldigd zijn klasgenoot te hebben vermoord. Kort daarna boekte hij zijn eerste grote Hollywood-film, en deze werd geregisseerd door niet minder dan tweevoudig Oscarwinnaar Robert De Niro zelf.

Voor Redmayne was het op zijn zachtst gezegd surrealistisch om het volwassen kind van Matt Damon en Angelina Jolie te spelen in The Good Shepherd. “Ik herinner me dat ik businessclass naar New York vloog, waar ik in een geweldig hotel werd ondergebracht. En je reed in een verduisterde auto om in Brooklyn te spelen', zei de acteur.

“En je ging de studio in en daar waren van die enorme sets. Je zag gewoon dat er overal geld werd uitgegeven. En er waren Angelina Jolie en Matt Damon die niet vriendelijker hadden kunnen zijn, maar ik was helemaal door de sterren getroffen."

De hele ervaring was een "vuurproef" voor de acteur. "Op dat moment was ik echt als een spons omdat ik zo weinig film had gemaakt", legde Redmayne uit. "Ik probeerde door middel van osmose zoveel mogelijk op te pikken van briljante acteurs om me heen." Het lijkt erop dat hij veel van de ervaring heeft geleerd, want al snel kwamen er meer Oscar-waardige films op zijn pad.

Kort daarna ging Eddie Redmayne meer veelgeprezen films maken en won hij een Oscar

Het lijkt erop dat castingregisseurs het leuk vonden wat ze zagen in Redmayne op The Good Shepherd dat ze hem in gedachten hielden voor enkele van de meest interessante filmprojecten van Hollywood. Zo is er de met een Oscar bekroonde biopic Elizabeth: The Golden Age waarin de acteur Thomas Babington speelde.

Enkele jaren later voegde Redmayne zich bij de cast van de biopic My Week met Marilyn. Deze keer speelde hij de assistent van Sir Laurence Olivier, Colin Clark. Niet lang daarna speelde de acteur de hoofdrol in de aanpassing op het grote scherm van Les Misérables, waar hij de minnaar Marius van Cosette (Amanda Seyfried) speelde. En voor Redmayne was de met een Oscar bekroonde film van groot belang om koploper te worden voor de hoofdrol in The Theory of Everything.

"Het was in een tijd dat ik Les Misérables had gedaan en die film was succesvol geweest", legde de acteur uit. "En ik denk dat ik in sommige opzichten een beetje meer financierbaar was geworden, wat dat ook betekent, wat kortstondig was."

Het lijkt erop dat de regisseur van de film, James Marsh, dit ook heeft bevestigd. "Zij (de Britse productie-outfit Working Title) werkten samen met Eddie aan Les Miserables", onthulde Marsh. 'Dus dat hielp me om Eddie te verkopen, als je wilt, terwijl ik er absoluut van overtuigd was dat hij degene was.' Redmayne won zijn eerste Oscar voor zijn rol als Stephen Hawking.

Later speelde Redmayne de hoofdrol in de met een Oscar bekroonde film The Danish Girl. Hoewel de casting van de acteur controversieel was, leverde zijn optreden in de film hem een Oscar-knik op. Niet lang daarna waagde Redmayne zich in de wereld van tovenaars nadat hij was gecast in Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Dit is waar het vermogen van Eddie Redmayne vandaag staat

Schattingen geven aan dat Redmayne momenteel maar liefst $ 15 miljoen waard is. Hoewel zijn salaris van de Fantastic Beasts-films nooit is bekendgemaakt, wordt aangenomen dat de acteur een van de best betaalde in de cast is, aangezien hij een hoofdrol speelt, en hij is een Oscar-winnaar. Bovendien is het waarschijnlijk dat zijn salaris voor de derde film gelijk is aan de $ 16 miljoen die Warner Bros naar verluidt aan Depp betaalde, zelfs als hij in de film werd vervangen.

Buiten films is Redmayne druk bezig geweest met een aantal grote merkpartnerschappen. Om te beginnen werd de acteur in 2016 benoemd tot Omega's nieuwste merkambassadeur, naast George Clooney, Nicole Kidman, Daniel Craig en Cindy Crawford."Hij is een geweldige acteur, zeer toekomstgericht, en de films die hij maakt zijn vrij modern en gewaagd", zei Omega-president en CEO Stephen Urquhart in een verklaring over Redmayne. "Bij Omega proberen we dat te bereiken - modern en gedurfd."

Meer recentelijk werd Redmayne een wereldwijde merkambassadeur voor het slimme apparaatbedrijf OPPO. Tot nu toe is een van de producten die de acteur heeft helpen promoten voor het merk de Find X2-smartphone.

Ondertussen zal Redmayne de volgende ster zijn in de komende misdaadbiopic The Good Nurse. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de verpleegster die seriemoordenaar werd, Charlie Cullen, die de acteur vertolkt. Naast Redmayne bestaat de cast ook uit mede-Oscarwinnares Jessica Chastain. The Good Nurse staat gepland voor streaming op Netflix, hoewel er nog geen echte releasedatum is aangekondigd.

Aanbevolen: