Wie is de Bestie van Nia Sioux, Jake Clark?

Inhoudsopgave:

Wie is de Bestie van Nia Sioux, Jake Clark?
Wie is de Bestie van Nia Sioux, Jake Clark?
Anonim

Nia Sioux, beroemd vanwege haar rol in Dance Moms en als actrice die optrad in The Bold and the Beautiful, Sunnyside Up en I Am Mortal, plaatst altijd dingen op sociale media met haar beste vriendin, Jake Clark. Van TikTok-video's tot uitstapjes naar Disneyland en gewoon rondhangen bij elkaars huizen, deze twee zijn duidelijk superstrak.

Fans vragen zich misschien af wie deze Jake Clark-man is en of hij beroemd is of in de branche zit. Blijkt dat hij in de industrie zit en een muzikant is die niet zo lang geleden kort op American Idol verscheen. Hij is ook een acteur die speelde in The Talent Show van het Brat-kanaal en een rol had in To The Beat! Back 2 School, met Hayden Summerall en Jayden Bartels in de hoofdrollen. Momenteel is hij bezig met het opnemen van muziek en het uitbrengen van singles. Lees verder om meer te weten te komen over Jake Clark.

6 Jake Clark is een acteur

Clark verscheen in de film To The Beat! Back 2 School in 2020 speelt het personage Miles. Hij verscheen ook in een aantal korte films met de titel "Something Better" en "It Counts". Hij maakte ook deel uit van de serie van het Brat-kanaal, The Talent Show in 2018. Hij verscheen voor het laatst in de Next Influencer-serie van AwesomenessTV, waarvan zijn moeder op Instagram zei dat hij uit zijn comfortzone was, en op Vibe Room, wat ook een serie is. geproduceerd door AwesomenessTV. Volgens Teens Wanna Know zei Clark dat het vreemdste dat hem in de entertainmentindustrie is overkomen, is dat hij wordt herkend door fans terwijl hij onderweg is. "Nooit in 1000 jaar had ik gedacht dat ik herkend zou worden."

5 Jake Clark is een muzikant

Clark is een muzikant die al een paar jaar singles opneemt en uitbrengt. Hij heeft muziekvideo's uitgebracht voor zijn nummers "LA Guys" en "Dark Circles", met optredens van enkele van zijn andere goede vriendinnen. Hij heeft ook een single genaamd "Happy" die in 2020 werd uitgebracht. Hij post veel over het werken aan zijn muziek op zijn TikTok-account en moedigt fans aan om zijn nieuwste singles vooraf op te slaan of te downloaden. Clark zong zelfs het nummer voor seizoen twee van AwesomenessTV's Next Influencer genaamd "Know My Name" en speelde in de videoclip ervoor. Hij vertelde Teens Wanna Know dat "een gewoonte die ik probeer te doorbreken, is mezelf disciplineren om superhard aan mijn muziek te werken. Ik heb altijd van muziek gehouden en het voor de lol gedaan, maar nu het een carrière wordt, moet ik om te beseffen dat het niet alleen een passie is, maar ook een baan. Maar je weet wat ze zeggen, doe waar je van houdt en je zult nooit een dag in je leven werken. En daarom ben ik je zo dankbaar."

4 Jake Clark verscheen op 'American Idol'

Fans van American Idol herinneren zich misschien Clark nog toen hij in de serie verscheen tijdens de audities van week 5 in seizoen 19. Hij maakte een parodie op het nummer "Sexy and I Know It" van LMFAO en zong de tekst "I sht in my pants and I ain't bang to show it, I'm sexy and I know it." Hij deed ook de WAP tijdens zijn optreden. De jury vond hem grappig, maar slaagde uiteindelijk voor zijn auditie. Clark reageerde op de rechters door te zeggen "een goed leven hebben, wat je ook doet." Oh, de sass!

3 Jake Clark is een TikTok-ster

Op het moment van schrijven heeft Clark in totaal meer dan 846 duizend volgers op TikTok. Hij zal in de nabije toekomst zeker de grens van één miljoen passeren. De acteur/muzikant plaatst allerlei soorten video's, waaronder previews van zijn muziek waar hij aan werkt, maar ook gekke video's met zijn vrienden en natuurlijk ook enkele dansvideo's. Hij heeft ook een heleboel video's met zijn beste vriend, Nia, en plaatst ook af en toe een gesponsorde video voor merken waarmee hij samenwerkt.

2 Jake Clark is geboren en getogen in Thousand Oaks, Californië

Clark is geboren en getogen in Thousand Oaks, Californië door zijn moeder, Hope. Hope heeft een Instagram-pagina en plaatst berichten over de nieuwste projecten van haar zoon en is supertrots op alles wat hij tot nu toe in zijn carrière heeft bereikt. Clark studeerde in 2018 af aan Thousand Oaks High School en behaalde in december 2020 een Associate's Degree in Communication and Media Studies aan Moorpark College. Hij bracht zijn eerste nummer "The Drive" uit in 2018, hetzelfde jaar dat hij afstudeerde van de middelbare school.

1 Jake Clark en Nia Sioux maakten samen een muziekvideo

Clark en Sioux namen samen een nummer op genaamd "First Date Kinda Nervous" en filmden er een videoclip voor in Santa Monica en gingen op een "first date" op de Santa Monica Pier. In de video hangen de twee op het strand en bij de pier en rond Santa Monica. De videoclip is super schattig en hoewel er in het verleden geruchten gingen dat de twee in het echte leven aan het daten zijn, lijkt het alsof ze gewoon super hechte beste vrienden zijn. In een interview met KIISFM zei Clark dat hij veel vrouwelijke vrienden had.

Aanbevolen: