Wie is de vrouw uit de commercials van 'Jake From State Farm'?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw uit de commercials van 'Jake From State Farm'?
Wie is de vrouw uit de commercials van 'Jake From State Farm'?
Anonim

Niemand had ooit gedacht dat verzekeringen leuk zouden zijn, maar State Farm heeft het spel in 2011 echt veranderd met hun 'Jake from State Farm'-commercial.

TV-kijkers kakelden toen 'de vrouw' haar man beschuldigde van chatten met een vrouw in de vroege ochtenduren toen hij State Farm belde over hun verzekeringspolis.

Letterlijk twee gesproken regels van de vrouw -- "Wat draag je, 'Jake van State Farm'?" en "Ze klinkt afschuwelijk" -- maakte de commercial tot een enorme hit en er werd geschiedenis geschreven.

Jake zelf was natuurlijk ook een aantrekkelijk personage, vooral omdat kijkers er later achter kwamen dat hij eigenlijk een callcentermedewerker van State Farm was. Helaas zou de originele Jake later worden vervangen, maar bijna een decennium lang bleven mensen giechelen over "Uh, khaki's…"

Maar wat sommige nostalgische kijkers willen weten, is wat er is gebeurd met de vrouw van de State Farm-commercials?

Wie is de vrouw van de Jake From State Farm Commercial?

Niet elke kijker is enthousiast over de nieuwe Jake van State Farm, maar de meeste mensen vonden de oorspronkelijke vrouw hilarisch. Gelukkig is ze (nog?) niet vervangen.

Maar wie was de badjas-dragende vrouw die haar man beschuldigde van een affaire met de in kaki geklede "afschuwelijke" vrouw?

Het blijkt Melanie Paxson te zijn, een actrice met veel meer bereik dan verzekeringsreclames. De iconische maar korte commercial van State Farm was slechts een vlekje op de radar van Paxson en haar cv is sindsdien enorm gegroeid.

Waar is Melanie Paxson nog meer in geweest?

Voordat ze doorbrak in het verzekeringsgenre, bleef Melanie Paxson vooral bij tv-shows en af en toe een filmrol. Haar IMDb-cv bevat een vroege periode in de serie 'Cupid', maar ze verscheen begin jaren 2000 in 'The Drew Carey Show' en was daarna meer dan 20 afleveringen in 'Happy Family'.

Daarna verscheen Paxson in verschillende andere series, waaronder 'CSI,' 'Medium' en zelfs 'True Jackson, VP.' En vlak voordat ze als "de vrouw" op de State Farm-spot verscheen, was Melanie een vaste klant in de serie 'Notes from the Underbelly'.

Wat doet Melanie Paxson nu?

Melanie Paxson hangt zeker nog steeds rond in Hollywood, hoewel het onwaarschijnlijk lijkt dat State Farm haar een van haar huidige optredens heeft verdiend. Nadat de spot in 2011 was uitgezonden, ging Melanie een personage inspreken voor 'American Dad!' en was in twee afleveringen van 'Cougar Town'.

Maar toen maakte ze een interessante omweg; om Fairy Godmother te worden in Disney's 'Descendants'.

Ze keerde later ook terug voor de tweede en derde film in de franchise. Maar Paxson heeft ook een gezin, waaronder een echte echtgenoot en twee kinderen. Ze heeft beslist een veel interessanter leven dan haar eerdere State Farm-dagen doen vermoeden!

Aanbevolen: