Wat is er met Taran Noah Smith gebeurd na 'Home Improvement'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Taran Noah Smith gebeurd na 'Home Improvement'?
Wat is er met Taran Noah Smith gebeurd na 'Home Improvement'?
Anonim

In het echte leven brengen veel mensen het grootste deel van hun tijd door met hun kinderen. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat de film- en televisie-industrie zoveel kindacteurs in dienst heeft. Hoe zouden films en tv-programma's immers de realiteit van het leven kunnen weerspiegelen als ze geen verhalen bevatten waarin jonge mensen te zien zijn?

Hoewel films en shows niet gemaakt konden worden zonder de bijdragen van kinderen, is dat in veel opzichten een schande. Het lijkt bijvoorbeeld niet juist dat veel van die kinderartiesten hun jeugd missen, omdat ze die tijd moeten besteden aan hun acteerverantwoordelijkheden. Erger nog, veel voormalige kindsterren leiden een extreem onrustig leven terwijl ze volwassen worden.

Taran Noah Smith Toen en Nu
Taran Noah Smith Toen en Nu

Toen Taran Noah Smith nog een heel jong kind was, werd hij ingehuurd om te schitteren in de show Home Improvement. In de jaren sinds die serie tot een einde kwam, zijn veel mensen uit het oog verloren wat Smith heeft uitgespookt. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat is er met Taran Noah Smith gebeurd na Home Improvement ?

Taran's acteercarrière

Toen Taran Noah Smith nog maar 6 jaar oud was, werd hij ingehuurd om te schitteren in Home Improvement. Gecast als Mark Taylor, de jongste zoon van de twee hoofdrolspelers van de show, Tim Allen en Patricia Richardson, was Smith zo'n schattig kind dat hij een sleutelrol speelde in het succes van de show. Met dat in gedachten is het een goede zaak dat Smith in alle acht seizoenen van de populaire show speelde, wat betekende dat hij in maar liefst 201 Home Improvement-afleveringen verscheen.

Terwijl er geen twijfel over bestaat dat Taran Noah Smith vooral bekend is vanwege zijn vele jaren in Home Improvement, verscheen hij wel in andere projecten. Het meest opvallend was dat Smith Rat Boy speelde in een aflevering van de animatieserie Batman Beyond en hij verscheen op een gegeven moment in de serie 7th Heaven.

Huisverbetering Cast
Huisverbetering Cast

Ondanks het acteersucces, genoot Taran Noah Smith al vroeg in zijn leven, sinds het jaar 2000 is hij alleen voor de camera verschenen om deel te nemen aan interviews. Hoewel je mag aannemen dat Hollywood zijn interesse in Smith verloor toen hij opgroeide, sprak hij tijdens een interview over zijn beslissing om te stoppen met acteren.

"Ik begon met Home Improvement toen ik zeven was, en de show eindigde toen ik 16 was. Ik heb nooit de kans gehad om te beslissen wat ik met mijn leven wilde doen. Toen ik 16 was, wist ik dat ik dat deed wil niet meer acteren." Aangezien Tim Allen onlangs heeft gezinspeeld op een mogelijke reboot van Home Improvement, zal het interessant zijn om te zien of Taran Noah Smith erbij betrokken is als dat project wordt gerealiseerd.

Controverse komt op gang

In de afgelopen jaren is Taran Noah Smith niet veel in het nieuws geweest. In plaats daarvan is Smith's voormalige co-ster Zachery Ty Bryan de Home Improvement-acteur die zichzelf in heet water heeft bevonden. Echter, in de onmiddellijke nasleep van het einde van Home Improvement, schokte Smith de wereld met de schokkende beslissingen die hij in zijn privéleven nam.

Toen Taran Noah Smith nog maar 17 jaar oud was, hoorde de wereld dat hij getrouwd was met een vrouw genaamd Heidi Van Pelt. Hoewel veel mensen verrast waren om te horen dat Smith op zo'n jonge leeftijd in het huwelijksbootje stapte, was het echt schokkende deel van het verhaal dat zijn vrouw 16 jaar ouder was dan hij. Na meer dan vijf jaar samen hebben Smith en Van Pelt een scheiding aangevraagd.

Taran Noah Smith en Heidi Van Pelt
Taran Noah Smith en Heidi Van Pelt

Terwijl de familie van Taran Noah Smith zijn huwelijk afkeurde, was geld het enige dat echt tussen de familie kwam. Toen Taran 18 jaar oud was, kreeg hij de controle over een trustfonds van $ 1,5 miljoen nadat hij zijn ouders had beschuldigd van het verduisteren van zijn geld door een landhuis voor zichzelf te kopen. Hoewel veel Hollywood-ouders geld van hun kinderen hebben afgenomen, lijkt het erop dat de beschuldiging van Taran volledig ongegrond was. In plaats daarvan probeerden zijn ouders gewoon zijn geld voor hem achter te houden vanwege zorgen dat zijn toenmalige vrouw mogelijk met hem zou trouwen voor zijn fortuin.

Taran Noah Smiths moeder reageerde later op de beschuldigingen van haar zoon door erop te wijzen dat zijn geld in een trustfonds zat, wat betekende dat ze het niet konden uitgeven, zelfs als ze dat zouden willen. Tot eer van Taran herriep hij later zijn beschuldiging en sprak over het goedmaken met zijn ouders. “Ik was uit de tienerfase gekomen en besefte dat mijn ouders niets verkeerds deden, maar me probeerden te beschermen. Ik verontschuldigde me bij hen, en ze waren erg vergevingsgezind en verontschuldigden zich ook.”

Andere ondernemingen

Als volwassene heeft Taran Noah Smith zijn tijd op behoorlijk interessante manieren doorgebracht. Toen hij bijvoorbeeld nog getrouwd was met Heidi Van Pelt, werd er veel gezegd over het feit dat het paar een in Californië gevestigde kaasfabrikant en -restaurant oprichtte. Hoewel dat interessant genoeg was, zijn de andere keuzes van Smith nog verbazingwekkender.

Taran Noah Smith en zijn moeder op zijn zeilboot
Taran Noah Smith en zijn moeder op zijn zeilboot

In 2014 reisde Taran Noah Smith naar de Filippijnen om als vrijwilliger te helpen bij een rampenbestrijdingsorganisatie genaamd Communitere. Naast die bewonderenswaardige inzet heeft Smith in de loop der jaren zijn passie voor het water meermaals bewezen. Hij creëerde bijvoorbeeld een 'drijvende kunstgalerie' en werd kapitein van een charterzeilboot in Santa Barbara. Bovendien waren mensen in Monterey Bay in 2019 verrast toen ze zagen dat Smith zijn onderzeeër had aangemeerd, die hij gebruikt om mensen te leren het onderwatervoertuig te besturen.

Aanbevolen: