Dit is waarom Camila Cabello ooit Chris Evans heeft afgewezen

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Camila Cabello ooit Chris Evans heeft afgewezen
Dit is waarom Camila Cabello ooit Chris Evans heeft afgewezen
Anonim

Chris Evans is een acteur die uitblonk in de sector waarin hij heeft gewerkt totdat hij werd gecast als Captain America voor Marvel Cinematic Universe, het belangrijkste deel van zijn carrière. Hij is zeer bekend en hij zal niet genegeerd worden waar hij ook verschijnt. Hij wordt veel gevraagd om een rol op het grote scherm te spelen, naast dat hij (aantoonbaar) buitengewoon aantrekkelijk is.

Er is toch geen manier waarop iemand Chris Evans niet kan aanbidden. Zijn opmerkelijke rol als Captain America heeft hij in de loop van de tijd veel volgers over de hele wereld verzameld. Verrassend genoeg schrok de acteur iedereen toen hij Jimmy Fallon vertelde dat Camila Cabello zijn crush was en dat hij met haar uit wilde gaan. Tot zijn ontsteltenis was de zanger helemaal niet geïnteresseerd.

Chris Evans onthult zijn ultieme verliefdheid

Hoewel Chris Evans nooit erg open is geweest over zijn liefdesleven, is de acteur in verband gebracht met verschillende beroemdheden zoals Selena Gomez en Alba Baptista. Fans van de A-lister hebben geprobeerd aanwijzingen te vinden die wijzen op een echte relatie tussen hem en Selena. Sterker nog, de geruchten over romantiek laaiden opnieuw op nadat de zanger werd gespot met een witte kabeltrui die erg lijkt op die van Chris.

Een Twitter-gebruiker gutste zelfs over het gerucht: "Eerlijk gezegd, als iemand met mijn man Chris Evans zou uitgaan, dan ben ik blij dat het Selena Gomez is." Het is duidelijk dat de vraag van fans er is om een stel te zijn, en het is misschien slechts een kwestie van tijd. Chris verraste echter iedereen toen hij bekende dat hij Jimmy Fallon presenteerde dat Camila Cabello zijn crush was en dat hij graag met haar uit zou gaan.

De hunk zei enige tijd geleden: "Camila Cabello, absoluut, als ik een date met haar zou kunnen hebben, zou ik het met veel plezier hebben." Hij bevestigde dat hij heel graag een date zou hebben met de zangeres, die een paar maanden geleden haar relatie met Shawn Mendes beëindigde.

De onverwachte verklaring van Chris Evans dook onlangs weer op na Camila Cabello's bezoek aan de Ellen DeGeneres-show, waar haar werd gevraagd of ze ja zou zeggen tegen een date met Chris. Velen zijn blij te weten dat de ultieme verliefdheid van de acteur de mooie zangeres was, maar Camila's reactie was helemaal niet wat verwacht werd.

Camila Cabello's reactie op Chris Evans

Het lijdt geen twijfel dat Chris Evans tegenwoordig wordt beschouwd als een van de knapste mannen die er zijn. Ondanks het feit dat hij meestal privé is met zijn relaties, had hij het lef om zijn verliefdheid op de beroemde zanger te onthullen.

In een recent interview vertelde de zangeres Ellen DeGeneres waarom ze Chris geen kans zou geven. Ze gaf toe: Hij is een erg knappe man en ik bewonder hem. Maar hij is niet mijn type man.” Haar afwijzing komt nadat het nieuws over de acteur die zijn verliefdheid onthult, weer opduikt op het net. Dit kan zijn vanwege haar recente breuk met Shawn.

Fans zullen zich herinneren dat Shawn een emotioneel nummer uitbracht na hun breuk, wat erop duidde dat het niet gemakkelijk was.

In 2021, na twee jaar samen, stopten Camila en Shawn ermee. Ze gingen in november naar sociale media met een gezamenlijke aankondiging, waarmee ze iedereen lieten weten dat ze hun relatie in "beste vrienden" veranderen terwijl ze hun romantische connectie beëindigen.

Ze plaatsten op Instagram: "Hallo jongens, we hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit. We zijn onze relatie begonnen als beste vrienden en zullen beste vrienden blijven. We waarderen uw steun vanaf het begin en in de toekomst enorm."

Camila Cabello is gelukkig vrijgezel

Hoewel Camila en Shawn trouw bleven aan hun woord om als 'beste vrienden' te blijven, vragen veel fans zich nog steeds af of ze gelukkig vrijgezel zijn. In Camila's geval lijkt ze te genieten van haar leven met een vriend. Ze werd onlangs gespot tijdens een dagje uit in het zonnige Los Angeles met haar Assepoester-collega Nicholas Galitzine.

De popster en Nicholas huurden Lyft-fietsen en reden over de promenade tussen Santa Monica en Venice Beach. Het paar kreeg ook ijs om de warme dag af te koelen. De acteur ging naar zijn Instagram om een selfie te delen die ze tijdens de lunch maakten. Hij onderschrift: "De zwervers herenigen."

Camila en Nicholas zijn niet alleen collega's geworden, maar ook de beste maatjes sinds ze elkaar op de set hebben ontmoet. Voor Camila's 24e verjaardag postte de rijzende acteur een lieve toewijding aan de zanger. Hij schreef: "Gelukkigste verjaardag voor de gekste kleine pooper die een prins zich kan wensen! Ik heb een partner voor het leven gevonden en ik kan niet wachten om zo snel mogelijk bananen te eten en Harry Potter te bingewatchen. Ik hou van je."

Aanbevolen: