Alles wat we weten over de vijf kinderen van Rapper Offset

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de vijf kinderen van Rapper Offset
Alles wat we weten over de vijf kinderen van Rapper Offset
Anonim

Kiari Kendrell Cephus, ook bekend als Offset,is het meest bekend als lid van hiphoptrio Migos en vanwege zijn turbulente liefdesleven. Beschuldigingen van bedrog, vaderschapstests en baby-mama-drama lijken allemaal deel uit te maken van het dagelijks leven van de 'Bad and Boujee'-zanger.

Offset is niet bepaald het type celeb dat ervoor zorgt dat vader zijn er goed uitziet, aangezien hij in een aantal schandalen is terechtgekomen waarbij zijn babymama's betrokken waren. De rapper weigerde te erkennen dat hij de vader was van twee van zijn vier kinderen, en hij vermeed het betalen van alimentatie. Is dat niet gewoon de kers op de taart, toch?

Offset staat met geen van zijn babymama's op goede voet, behalve met Cardi B, maar zelfs zij vroeg in september 2020 een echtscheiding aan, om later van gedachten te veranderen.

Bijgewerkt op 6 augustus 2021, door Michael Chaar: Offset is berucht als een van de populairste rappers van dit moment, en terecht! Na zijn succes met Migos en als solist had Offset lang niet zoveel succes als het op vaderschap aankwam. Ondanks dat hij ontkende dat hij de vader was van twee van zijn vier kinderen, is Offset sindsdien op het bord gestapt en heeft het ouderschap volledig op zich genomen, voornamelijk onder invloed van Cardi. Cardi en Offset delen hun dochter, Kulture, maar de rapper staat nu op het punt vader te worden van vijf kinderen nadat Cardi had aangekondigd dat zij en Offset hun tweede baby verwachten. Cardi onthulde het nieuws in juni tijdens een optreden met Offset bij de BET Awards.

10 Offset heeft vier kinderen met vier verschillende vrouwen

Hoewel hij het druk had met zijn carrière, vond Offset nog steeds genoeg tijd om met verschillende vrouwen te daten en een paar baby's te maken. Hij heeft vier verschillende babymama's - één voor elk van zijn kinderen.

Het lijkt erop dat Offset een goede relatie heeft met al zijn kinderen, maar hetzelfde kan niet gezegd worden over de moeders. Hij verliet bijvoorbeeld Oriel Jamie, de moeder van zijn tweede kind, om met Cardi B te trouwen. Hij sprong in wezen van de ene relatie in de andere, terwijl hij worstelde om trouw te blijven aan verschillende van zijn vrouwen.

9 Offset was 17 toen Jordan werd geboren

Jordan Cephus werd geboren op 18 november 2010, toen Offset net zijn carrière bij Migos begon.

Hij maakte geen deel uit van Jordan's leven toen ik opgroeide, wat hij noemt in 'Father Of 4': "Ik was 17 jaar oud toen ik jou had, ik probeerde mijn ziel te vinden toen ik jou had, ik was oh zo blut toen ik je had, opgesloten op de weg toen ik je had. Jordan, sorry dat ik er niet was voor al je verjaardagen, ik probeerde te slaan, ik was niet rijk en had geen werkplek."

8 Offset, jij BENT de Vader

Jordan's moeder, Justine Watson, begon te beweren dat Offset de vader is nadat Jordan al was geboren. Offset ontkende haar aantijgingen, maar ze gaf de strijd niet op.

Watson vroeg om kinderbijslag met terugwerkende kracht en daagde de zangeres "Clout" voor de rechter. Een vaderschapstest bevestigde dat Offset inderdaad de vader van het kind is, en sindsdien is hij opgestaan en heeft Jordan een deel van zijn leven gemaakt. Ze zien eruit als twee erwten in een peul.

7 Kody werd geboren in 2015

Vijf jaar nadat Jordan werd geboren, werd Offset voor de tweede keer vader. Kody werd geboren op 2 maart 2015. Zijn moeder is Oriel Jamie, een in Missouri gevestigde eigenaar van een haar- en wenkbrauwsalon.

Kleine Kody lijkt op zijn vader: hij zingt graag mee met de muziek van Offset en bedenkt zelfs zijn eigen teksten als hij rapt.

6 Zijn eerste dochter: Kalea Cephus

Offset werd vaak beschuldigd van vals spelen, maar hij kon zijn overtredingen nauwelijks ontkennen toen bleek dat hij in 2015 nog een baby had gekregen. Kalea Marie Cephus werd geboren op 23 maart 2015, slechts drie weken na Kody.

Kalea's moeder is Shya L'Amour, een collega-rapper. Ze had maar kort een relatie met Offset in 2014. Offset was ook niet aanwezig in het leven van de kleine Kalea, en hij zei publiekelijk dat hij niet eens zeker wist of hij echt haar vader was - hetzelfde verhaal dat hij uithaalde met Jordan. Volgens Your Tango verborg Offset Shya's zwangerschap zodat het zijn relatie met Oriel Jamie niet in gevaar zou brengen.

5 Kulture & The Cardi Chronicles

Kulture Kiari Cephus werd geboren op 10 juli 2018, en aangezien Cardi B meer geld verdient dan haar man en al zijn andere babymama's samen, leeft ze de meest weelderige levensstijl van allemaal.

Op de prille leeftijd van tweeënhalf heeft Kulture al haar eigen Instagram-account, beheerd door haar moeder. Toen het erop aankwam om het nieuws met Offset te delen, was Cardi er vrij nonchalant over en zei: "Ik denk dat ik zwanger ben, bro!"

4 Cardi B had een goede invloed op offset

Hoewel Oriel Jamie een beetje zout was over het feit dat Offset Cardi B ten huwelijk vroeg voordat ze haar aan Kody voorstelde, zei Shya L'Amour dat de ster 'Bodak Yellow' een goede invloed had op Offset als vader.

Sindsdien is het echter verhit geraakt tussen de twee moeders. Shya deelde de sms'jes die Offset haar een maand voor de geboorte van Kulture stuurde, met de vraag: "Mag ik het nog een laatste keer?", wat niet goed viel bij Cardi B.

3 Offset heeft de namen van zijn kinderen getatoeëerd

Steeds meer beroemdheden hebben gezichtstatoeages en Offset is geen uitzondering. Hij heeft 'Kulture' en 'Kody' op zijn kaaklijnen getatoeëerd, maar hij eerde ook zijn eerste drie kinderen.

Jordan's naam staat bovenop zijn linkerschouder, terwijl hij niet expliciet heeft laten zien waar hij Kalea's naam heeft geplaatst.

2 Offset poseerde met ze allemaal in 'Father Of 4'

Hoewel Offset niet de meest aanwezige vader voor zijn kinderen was, is hij erg trots op hen. In 2019 bracht hij zijn eerste solo-album uit, getiteld 'Father of 4', waarbij hij met alle vier poseerde.

In het nummer met dezelfde titel geeft hij toe dat hij veel fouten heeft gemaakt als vader en draagt hij een couplet op aan alle vier zijn kinderen.

1 Cardi & Offset in verwachting van baby nr. 2

Nou, het lijkt erop dat Offset op het punt staat vader van vijf kinderen te worden! De rapper en het talent Cardi kondigden aan dat ze hun tweede kind samen zouden verwelkomen.

Cardi onthulde het zwangerschapsnieuws tijdens een optreden met Offset en Migos tijdens de BET Awards in juni, en maakte duidelijk dat Cardi en Offset, ondanks hun onrechtmatige gedrag in het verleden, op een veel betere plek zijn.

Aanbevolen: