19 DCU-kostuums die nooit verlaten hadden mogen worden

Inhoudsopgave:

19 DCU-kostuums die nooit verlaten hadden mogen worden
19 DCU-kostuums die nooit verlaten hadden mogen worden
Anonim

DC heeft een aantal van de belangrijkste en meest iconische stripboekpersonages aller tijden in zijn selectie, en voor velen van hen is hun kostuum of algehele look een groot deel van hun aantrekkingskracht. Door de jaren heen hebben verschillende incarnaties van deze personages outfits aangetrokken die vergelijkbaar zijn of compleet anders zijn dan hun komische uiterlijk, ten goede of ten kwade. Deze outfits hebben de neiging om de mening van fans over de personages te beïnvloeden, en in deze lijst zullen we 20 hiervan bekijken die om de een of andere reden op de vloer van de uitsnijderij zijn beland. Laten we er op ingaan.

19 Wonder Woman (2017)

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl de Wonder Woman-outfit die we in de film ontvingen niets minder is dan iconische, concept art-shows waarvan we oorspronkelijk een paar kostuums zouden ontvangen. Dit gladiatorpak dat Diana aantrekt terwijl ze het opneemt tegen een andere Amazone, vervult me met een soort kracht. Toegegeven, ze kon me letterlijk door mijn hele staat Arizona gooien door alleen maar naar me te kijken, maar toch. De kracht.

18 Groene Lantaarn (2011)

Afbeelding
Afbeelding

Kijk, we weten allemaal wat er met deze is gebeurd, heel erg. Deze concept art maakt de film er echter gewoon leuk uit. Geen CG-pak, gewoon een goede ouderwetse Green Lantern-film. Hopelijk krijgen we een incarnatie van de Groene Lantaarn in de DCEU die ons na deze een mooie kleine gehemeltereiniger zal geven.

17 Tovenares (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Weet je wat betoverend is? Ziet eruit alsof je bedekt bent met vuil. Ik bedoel, dat is waar DC voor leek te gaan met het uiterlijk van de Enchantress in Suicide Squad. Ze zag er echt uit alsof ze een absolute puinhoop was. Deze stukken concept art geven ons een beter idee van hoe ze er op een bepaald moment in de productie van de film uitzag. Met andere woorden, beter.

16 Batman (1989)

Afbeelding
Afbeelding

Tim Burtons originele concept art voor zijn versie van de Caped Crusader was donker. De kunst schilderde Batman af als een broeierige, meer tegenstrijdige versie van zichzelf, en ik vind het er geweldig uitzien. Hoewel wat we uiteindelijk kregen niet slecht was, past het niet bij deze conceptkunst.

15 Omgekeerde flits (2014)

Afbeelding
Afbeelding

Ok, hoewel dit letterlijk niets lijkt op hoe een stripboek-nauwkeurige Reverse Flash eruit zou zien als op het scherm, is dit zo cool. Hij ziet eruit als een imposante schurk die, nou ja, er eerlijk gezegd waarschijnlijk uitziet als een CGI-puinhoop als hij wordt uitgevoerd in The Flash. Maar goed, de kunst is cool.

14 Superman (2013)

Afbeelding
Afbeelding

Dit is Zack Snyder, dus het is duidelijk dat de conceptkunst van Man of Steel donker en scherp is. Duh. De kunst beeldt meer uit van een … boze Superman? Het lijkt veel op het eindproduct, alleen een beetje scherper, en ik vraag me af hoe dicht we bij het krijgen van een ander eindproduct waren.

13 Joker (2008)

Afbeelding
Afbeelding

Ik weet dat ik hier waarschijnlijk gek van word terwijl ik typ, maar luister, The Dark Knight concept art voor de Joker is misschien beter dan het uiteindelijke product. Het doet me echt wensen dat we dit in de eigenlijke film hadden gekregen. Ik voel me ongemakkelijk als ik naar dit beeld kijk. Dat is wat we willen van een slechterik, niet?

12 Joker (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Ok, dames, jullie kunnen nu stoppen met doxxen. De concept art van Suicide Squad voor Joker is fantastisch, want één, deze twee leven hier letterlijk hun beste leven bij Taco Bell. Niemand is hier beschadigd. Ook staat die arme drive-in-medewerker waarschijnlijk op het punt van een zenuwinzinking, dus rekwisieten voor hen.

11 Batgirl (1997)

Afbeelding
Afbeelding

Dit is mijn favoriete stuk concept art uit deze lijst vanwege de pure onpraktischheid van dit alles. Ik hoef niet eens uit te leggen waarom dit allemaal zo belachelijk is om de misdaad te bestrijden, kom gewoon tot je eigen conclusies. Beloof me gewoon dat als ik ooit een burgerwacht word en ik niet precies deze outfit draag, schakel me dan uit.

10 Raaf (2003)

Afbeelding
Afbeelding

De meeste concept art voor Teen Titans werd uiteindelijk gesloopt, maar deze versie van Raven is fantastisch. Ze ziet er een stuk donkerder uit dan ze in de serie belandde (wat waarschijnlijk een deel is van de reden waarom dit ontwerp nooit is gebruikt), en je weet voor DC, donkerder betekent beter. Persoonlijk had ik dit graag gebruikt gezien.

9 Ares (2017)

Afbeelding
Afbeelding

Zou de eindstrijd van Wonder Woman minder een CGI-explosiefeest zijn als dit ontwerp was gebruikt? Waarschijnlijk niet. Is dit ontwerp echt cool? Ja. Deze versie van Ares voelt iets passender voor het laatste gevecht dan wat uiteindelijk werd gebruikt, maar gezien hoe teleurstellend deze schurk was, is het goed.

8 Vogelverschrikker (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Vogelverschrikker zou een geweldige toevoeging zijn geweest aan de cast van Suicide Squad, en deze concept art bewijst dat gewoon. Of deze conceptkunst me wel of niet geeft waarvan je weet dat ik het op 'em vibes moest doen, is niet relevant voor dit gesprek (dat is het echt).

7 Steppenwolf (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Justice League's Steppenwolf is overal een slecht uitziende schurk, dat is een bekend iets. En hoewel het gezicht van deze concept-art opmerkelijk veel op een huiskat lijkt, denk ik dat het… beter zou zijn geweest. Ik weet niet waarom we met deze slechterik moesten gaan, maar hey, het is een verbetering.

6 Joker (1989)

Afbeelding
Afbeelding

Ik weet niet hoe de concept art voor Tim Burton's Joker zou zijn vertaald naar het grote scherm, maar één ding is duidelijk: ik ben verontrust. Er is een breed scala aan verschillende looks die Burton voor ogen had voor deze slechterik, en elk van hen geeft me grote jongens-heebie-jeebies.

5 Deadshot (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Deadshot's in-movie look was helemaal niet slecht, maar de grotere nadruk van de concept art op de rode tinten van zijn kostuum duwt het echt over de rand voor een meer impactvolle look. Al deze concept art van Suicide Squad laat alleen maar zien wat een enorme ontwikkelingsrevisie deze film heeft doorgemaakt.

4 Aquaman (2017)

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Aquaman uiteindelijk zijn stripboek-nauwkeurige oranje kostuum aantrok in zijn solofilm, had hij het te druk als vader in Justice League om ooit een shirt aan te trekken. Hoewel ik zeker weet dat kijkers deze beslissing helemaal goed vonden, zou het leuk geweest zijn om de held op een bepaald moment nauwkeurig te zien.

3 Robin (2003)

Afbeelding
Afbeelding

Robin's concept art voor Teen Titans stra alt zware "boze jongen Robin" van de DCAU uit en past niet echt bij wie het personage uiteindelijk werd. Het kostuum zelf ziet er echter heel cool uit en zou leuk zijn geweest om in actie te zien.

2 Doomsday (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Ik kan me amper herinneren hoe Doomsday, de hoofdschurk van Batman v Superman, er in de film echt uitzag (ik heb het meeste toch geblokkeerd). De concept art laat veel meer indruk achter, en geeft hem een heel beestachtig uiterlijk. Hij heeft hier tenminste wat visueel onderscheid.

1 Cyborg (2017)

Afbeelding
Afbeelding

Cyborg van Justice League bleef eigenlijk relatief gelijkaardig aan zijn concept art in de uiteindelijke film, maar er zijn subtiele verschillen die gewoon te wensen overlaten in wat werd gebruikt als het eindproduct. Hoe dan ook, de laatste opname van Cyborg is nog steeds de beste van de drie.

Aanbevolen: