10 kussen op het scherm die niet hadden mogen gebeuren

Inhoudsopgave:

10 kussen op het scherm die niet hadden mogen gebeuren
10 kussen op het scherm die niet hadden mogen gebeuren
Anonim

Sommige van de meest iconische momenten in televisie en films waren niet gescript, en tot veel verbazing van veel fans zijn verschillende van deze momenten de gedenkwaardige kusscènes die volledig werden geïmproviseerd door de acteurs.

Er zijn een aantal beroemde kusscènes in films en tv-shows die nooit hadden mogen plaatsvinden en nooit in een script zijn opgenomen. Deze acteurs vonden echter dat ze nodig waren om de show of film veel krachtiger te maken, en zelfs hun medesterren te verrassen met een knuffel! Van een favoriete Star Wars-film tot ieders favoriete sitcom, The Office, deze kusscènes hieronder waren controversieel of maakten de scène veel beter.

10 'Lost In Translation'

verloren in vertaalfilm
verloren in vertaalfilm

Een van de meest memorabele scènes in Sophia Coppola's film Lost in Translation is wanneer het personage van Bill Murray, Bob, en het personage van Scarlett Johansson genaamd Charlotte, elkaar omhelzen in een kus die niet in het script stond.

In de scène fluistert Murray iets in het oor van Johansson, wat niemand tot op de dag van vandaag weet, en plant hij een kus op haar lippen. Coppola becommentarieerde Murray's uitstekende improvisatievaardigheden en deelde: "Ik herinner me dat [Murray] soms dingen op [Johansson] deed, en het was leuk om haar reactie te horen."

9 'Vreemde dingen'

film over vreemde dingen
film over vreemde dingen

In seizoen 2 van Netflix' hitserie Stranger Things omhelzen acteurs Caleb McLaughlin die de hoofdrol speelt als Lucas, en Sadie Sink, die Max speelt, een kus die showrunners Matt en Russ Duffer blijkbaar besloten op te nemen in de aflevering op de dezelfde dag van filmen.

Veel fans waren echter boos op de Duffers nadat het leek alsof ze Sink McLaughlin hadden laten kussen omdat ze zich niet op haar gemak voelde bij het idee. Maar Sink maakte duidelijk dat ze "nooit bezwaar" had tegen de kus.

8 'Star Wars: The Last Jedi'

star wars de laatste jedi
star wars de laatste jedi

Of fans nu van Star Wars: The Last Jedi hielden of ze haatten, een van de meest monumentale scènes is wanneer Luke Skywalker, gespeeld door Mark Hamill, tegen Leia, gespeeld door Carrie Fisher, vertelt: "Niemand is ooit echt verdwenen", voordat kuste haar op het voorhoofd.

De kus werd geïmproviseerd door Hamill die Entertainment Tonight vertelde dat het belangrijk was voor zijn personage om te doen "omdat Luke voor altijd afscheid van zijn zus nam." Fisher stierf helaas een jaar voordat de film werd uitgebracht.

7 'American Hustle'

Amerikaanse drukte film
Amerikaanse drukte film

In de film maakt de Amerikaanse Hustle-actrice Jennifer Lawrence ruzie met de minnares van zijn man, gespeeld door Amy Adams. In de verhitte uitwisseling kust het personage van Lawrence, Rosalyn op agressieve wijze Adams' personage, Sydney, en na het verbreken van de kus barst ze in een wrede lach uit.

De regisseur van de film, David O. Russell, gaf toe dat de kus was geïmproviseerd met Adams en voegde eraan toe dat de kus "niet alleen voelde als een moment waarop twee meisjes op het scherm gaan kussen", maar "het voelde emotioneel aan."

6 'Edge Of Tomorrow'

rand van morgen
rand van morgen

In Edge of Tomorrow speelt Tom Cruise de hoofdrol wiens personage wordt gedood in actie, maar vast komt te zitten in een tijdlus waarin hij herhaaldelijk zijn laatste gevecht herbeleeft, met zijn enige vriend, gespeeld door Emily Blunt, de enige persoon die zijn situatie.

Scenarist Christopher McQuarrie gaf toe dat hij moeite had om een rol in de film te vinden waarin hij de twee personages wilde kussen. Toen er echter een scène was waarin het personage van Blunt afscheid moest nemen van Cruise, plantte ze een onverwachte kus op de ster, waarbij Blunt zei: "Het voelde gewoon goed. Het voelde goed en ik deed het."

5 'Het Kantoor'

de kantoorscène
de kantoorscène

Elke fan van The Office kent de iconische scène in seizoen drie wanneer Michael Scott, gespeeld door Steve Carell, zijn werknemer Oscar Nunez kust nadat hij zich als homo uitte. Niet veel fans weten dat de scène waarin Scott een kus krijgt, eigenlijk niet in het script staat.

Nunez onthulde: "Het was de bedoeling dat we elkaar zouden omhelzen, en hij bleef me knuffelen. En die specifieke opname kwam hij echt dichtbij, en ik heb zoiets van, 'Waar gaat hij heen met dit?' Oh, schat, ja, daar gaan we.'"

4 'Game Of Thrones'

ellaria zand en yara van game of thrones
ellaria zand en yara van game of thrones

In seizoen 7 van HBO's Game of Thrones delen Yara Greyjoy, gespeeld door Gemma Whelan, en Ellaria Sand, gespeeld door actrice Indira Varma, een gepassioneerd moment voordat ze onderbroken worden na een aanval door Euron Greyjoy.

Beide vrouwen vertelden Entertainment Weekly dat hun kus geïmproviseerd was, terwijl Whelan deelde: "Het leek gewoon iets dat we moesten doen. Het was bedoeld als een suggestie [van flirten] en toen werd het seksueler dan we hadden verwacht omdat het goed leek."

3 'Jurassic World'

Kusscène in Jurassic World
Kusscène in Jurassic World

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard schitteren allebei in Jurassic World en de kus die ze deelden in de film was absoluut niet in het script. Volgens de actrice was de kus "spontaan", maar fans kwamen er later achter dat de regisseur, Colin Trevorrow, Pratt had gezegd Howard te kussen, maar hij vertelde het de actrice nooit.

"Het idee was dat we Chris Pratt [Howard] zouden laten verrassen voor 200 mensen", deelde de regisseur mee.

2 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2'

de hongerspelen spotgaai
de hongerspelen spotgaai

Acteur Woody Harrelson kreeg de kans om zijn Hollywood-liefde te kussen toen hij speelde in The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 met actrice Elizabeth Banks.

De acteur bekende dat de kus die ze in de film deelden nooit had mogen plaatsvinden, en deelde: "Ik ben verliefd op Elizabeth Banks. Ik ga niet liegen. Ik vind haar een mooie vrouw, ik denk ze is een geweldige actrice en ik hou gewoon van haar als persoon."

1 'Een kamer met uitzicht'

een kamer met uitzicht scene
een kamer met uitzicht scene

Helena Bonham Carter onthulde dat toen ze haar co-ster Julian Sands moest kussen in de film A Room With a View, het een van haar eerste keren was dat ze iemand kuste voor de camera en in het echte leven. Carter was toen 18 en gaf toe dat het niet moeilijk was om haar co-ster niet te kussen, maar om hem in de scene te krijgen.

"Het is heel moeilijk om op hoge hakken over een omgeploegd veld te lopen," vertelde ze en voegde eraan toe: "Ik wist gewoon dat ik bij hem moest komen zonder te vallen. En dan niet lachen toen hij me kuste."

Aanbevolen: