Alles wat Henry Cavill heeft gezegd over The Witcher

Inhoudsopgave:

Alles wat Henry Cavill heeft gezegd over The Witcher
Alles wat Henry Cavill heeft gezegd over The Witcher
Anonim

Voor Henry Cavill is The Witcher's Ger alt of Rivia een speciale rol. Hij is al jaren een fan van het spel - en het personage -. Het enorme succes van de Netflix-serie stuurde veel fans op zoek naar feiten over de cast van The Witcher.

Ondanks zijn Hollywood-uiterlijk en spraakmakende carrière in de film, blijkt zijn ideale avond in nerdstijl door te brengen met het spelen van videogames, naast andere verrassende feiten over Henry Cavill. Het is de combinatie van Henry's Superman-lichaamsbouw en gamer-credo die Cavill de ideale acteur voor de rol maakt.

Veel acteurs gaan op de pr-tredmolen voor een nieuwe film alleen omdat het moet, maar Cavill lijkt genoeg te zeggen over het spelen van Ger alt en de serie als geheel. Hier is een blik op enkele van zijn beste citaten.

10 Hij deed er alles aan om de rol te krijgen

Hij vertelde ETOnline over zijn vastberadenheid om de rol binnen te halen. "Toen ik hoorde dat ze The Witcher maakten, was ik natuurlijk ongelooflijk opgewonden, en ik irriteerde de levende daglichten van mijn agenten," zei hij. " Ik belde ze elke dag en zei: 'Jongens, nu? Ontmoeten nu? Hoe zit het nu?' En ze zeiden uiteindelijk: 'Kijk, ze hebben een showrunner binnengehaald, en we hebben ze gebeld, en ze zeiden: 'Kijk, we zijn nog niet eens in de buurt van dat proces', 'en ik bleef duwen, duwen, duwen, en uiteindelijk denk ik dat Netflix gewoon moe werd."

9 Hij voelt een echte connectie met Ger alt als een superfan van het spel

Hij vertelde Polygon dat hij een fan was van het personage lang voordat de rol erbij kwam, nadat hij de game had gespeeld en de boeken had gelezen. Ik voel echt een connectie met Ger alt en met wie hij is en zijn karakter, vooral uit de boeken. En nadat ik het spel vele, vele, vele uren had gespeeld, was het iets waar ik een connectie mee had. En dus ging het erom een versie van mij, een versie van Ger alt, in de show van Lauren te brengen.”

8 Het was belangrijk voor hem om het karakter van Ger alt te nagelen

“Ik wil het zo trouw mogelijk aan de overlevering doen. Voor mij ging het erom mijn liefde voor het personage naar de show te brengen, als fan - ik wil het beschermen. Het zou mijn hart pijn hebben gedaan om te horen dat er een show was waar ik niet op sprong, [vooral] als iemand anders een unieke en misschien zelfs briljante interpretatie van Ger alt had, maar een die ik als fan niet zie,” vertelde hij GQ Magazine in een interview in december 2019.

7 Hij heeft hard getraind omdat hij om Ger alt gaf… en ook om Clark Kent

Hij sprak met Men's He alth over wat hij ziet als zijn verantwoordelijkheid om het goed te doen - en als hij een Witcher of een Kryptonite uitbeeldt, betekent dat hard trainen. “Ik vertegenwoordig hier belangrijke personages. Ik wil geen dumpy Ger alt of een dikke Superman zijn, zegt hij.

Zijn toewijding om een echte versie van Ger alt te portretteren, omvatte het volgen van een uitdrogingsdieet om zijn ultragebeeldhouwde look voor de badscènes in Witcher te krijgen, samen met zijn gebruikelijke slopende trainingsroutine.

6 Hij praat over het vinden van de essentie van Ger alt om het personage naar film te vertalen

“Voor mij ging het erom het terug te brengen tot de essentie van wie Ger alt is. In de boeken zijn er complexiteiten en nuances in langdurige gesprekken, en als ik mijn eigen natuurlijke accent zou gebruiken, zou dat voor mij hebben gewerkt. Maar vanwege de aard van het feit dat er een selectie van verhaallijnen is, en die verhaallijnen enigszins werden aangepast en er minder gelegenheid was om buitengewoon, uitgebreid en genuanceerd te zijn in lange gesprekken, moest ik het neerleggen op Ger alts steenachtige buitenkant en directheid, vertelde hij aan Polygon.

5 Henry begrijpt de motivaties van Ger alt

Henry sprak met Rotten Tomatoes over waar Ger alt vandaan komt. “Ger alt is in wezen een supersoldaat zonder politieke inslag, die ontworpen is om monsters te doden. Dus als je in zo'n wereld leeft, word je een beetje een paria. Het is een beetje een donkere wereld, het is een wereld waarin mensen in angst leven, en er zijn op zijn zachtst gezegd reflecties van vreemdelingenhaat. En hij is een man die deze harde, koude buitenkant heeft gecreëerd, want dat is wat zijn hoofd hem vertelt te zijn.”

4 Uiteindelijk zegt hij dat Ger alt of Rivia net als wij is

Hij vertelde Men's He alth over zijn inzichten in het karakter van Ger alt, nadat hij hem jarenlang in videogames had gespeeld en vervolgens de rol voor Netflix had gespeeld.

“Het is grappig hoeveel hij eigenlijk op ons lijkt. Ger alt heeft dat ding van zo verdomd hard proberen en verkeerd begrepen worden of niet gewaardeerd worden - van mensen die een negatieve mening over je hebben, ondanks dat je echt probeert het juiste te doen, zei hij.

3 Hij heeft niet veel tijd voor vergelijkingen met GoT

Een interviewer bij NME vroeg Cavill naar het vergelijken van The Witcher met Game of Thrones, en hij had een gemengde mening over die kwestie - om te beginnen is het lang niet zo lang geleefd. “Het is heel vleiend. Ik weet nog niet of het een eerlijke vergelijking is", zei hij. "De tijd zal het leren, want de enige vergelijking die je echt kunt maken, is populariteit", zei hij.“Maar daar houden de overeenkomsten op. Ja, ze bestaan allebei binnen het fantasy-genre, maar het zijn heel verschillende uiteinden van dat spectrum.”

2 Cavill ziet Ger alt als de ultieme buitenstaander

Tijdens een interview met Jake's Takes werd Cavil gevraagd of er een parallel was in de manier waarop Ger alt vaak werd aangevallen door de samenleving, aan giftige fans die klaagden over zijn vertolking. Cavill zei echter dat het verhaal meer geïnspireerd was door de samenleving en Ger alts positie in de samenleving als een eenling. “Voor mij… is de vergelijking meer meta. Het heeft meer te maken met vreemdelingenhaat, en seksisme, en kolonialisme, en al die effecten die dat heeft op mensen – en dan op wie ze hun angst en energie richten. En dat is meestal Ger alt.”

1 Hij zei dat alleen het maken van de pruiken voor Ger alt hard werken was

Tijdens een interview met ETOnline sprak Cavill over het nauwgezette werk dat zijn team heeft geleverd om de iconische witharige look van Ger alt voor hem te creëren. “Het haar heeft een evolutie doorgemaakt. Het is echt gebeurd', zei hij. “We hebben hard gewerkt aan het onderzoek ervan, echt waar.” Hij zei dat er meerdere pruiken werden gebruikt voor verschillende soorten actie, sommige voor bijvoorbeeld vechtscènes en andere voor waterige scènes. "Er is enorm veel werk in gestoken."

Aanbevolen: