10 bekende bedrijven die faalden

Inhoudsopgave:

10 bekende bedrijven die faalden
10 bekende bedrijven die faalden
Anonim

Tal van beroemdheden waagden zich in bedrijven die ver buiten hun bereik lagen. Of het nu gaat om het creëren van hun modellijn of het openen van een restaurant, bepaalde beroemdheden nemen niet de moeite om twee keer na te denken over het harde werk dat gepaard gaat met het bezitten en onderhouden van een bedrijf, en uiteindelijk staan ze bekend om hun mislukte ideeën.

Veel celebs zoals Jessica Alba, die The Honest Company heeft opgericht, en Kate Hudson, die de populaire athleisure-lijn Fabletics heeft opgericht, zijn buitengewoon succesvol geweest. Maar sterren als Lindsay Lohan, die probeerde haar strandclub in Griekenland op te richten en Hulk Hogan's Pastamania-restaurant, faalden gewoon. Kijk eens naar deze 10 beroemde bedrijven die uiteindelijk niet zijn gaan werken.

10 Lindsay Lohan's' Beach Club is na 13 maanden gesloten

Toen Lindsay Lohan haar strandclub opende op het prachtige eiland Mykonos in Griekenland, leek het alsof het een topplek zou worden voor feestgangers. MTV creëerde zelfs een reality-tv-show genaamd Lindsay Lohan's Beach Club die zich richtte op zowel de arbeiders als Lohan terwijl zij de club leidde. MTV annuleerde de show echter na één seizoen en haar bedrijf zag er ook niet al te rooskleurig uit.

Volgens Vanity Fair leek het erop dat Lindsay niet genoeg klanten had die haar strandbar bezochten en in mei 2019 zag het gebied eruit als een spookstad. Na slechts 13 maanden werd de club gesloten, maar Lohan verklaarde dat het gewoon "van locatie veranderde".

9 De prepaid-betaalkaart van de Kardashian kwam met een hoop kosten

De Kardashian/Jenner-familie weet hoe ze een miljoenenbedrijf moeten opzetten, dus het is een schok om te horen dat er een bedrijf is dat volledig is gefaald. Zusters Kourtney, Kim en Khloe Kardashian hadden hun gezichten op een prepaid-betaalpas gepleisterd genaamd "The Kardashian Kard", die aanvankelijk was gericht op kwetsbare jonge mensen.

De MasterCard was een enorme flop omdat er een betaling van $ 99,95 bij inbegrepen was om er een te krijgen, samen met andere belachelijke kosten. Het was duidelijk dat de kaart werd verkocht aan jonge mensen die misschien niet veel weten over het bezit van een creditcard, en gelukkig hebben de drie zussen zich teruggetrokken uit de vreselijke deal nadat slechts 250 mensen de kaart hadden gekocht.

8 Kanye West's Pastelle Line is nooit gevallen

Voordat Kanye West zijn fans voorstelde aan Yeezy, was er Pastelle, zijn eerste kledinglijn waar niet veel mensen iets van weten.

De rapper plaagde de kledinglijn in 2004 in zijn videoclip voor het nummer 'The New Workout Plan' en werd zelfs gezien tijdens modeshows en openbare uitjes, maar na vijf jaar werd er niets vrijgegeven.

7 Veganistische schoenenlijn van Natalie Portman

Natalie Portman is een van Hollywood's beste actrices die een Oscar en Golden Globe voor Beste Actrice won voor haar ongelooflijke optreden in Black Swan. Het leek erop dat Portman uit films wilde stappen en haar hand in de mode wilde proberen, en creëerde in 2008 haar veganistische schoenenlijn genaamd Te Casan Footwear.

Hoewel het leek alsof vrouwen dol waren op de schoenen, was de veganistische trend misschien zijn tijd vooruit en was de prijs van een paar flats maar liefst $ 185. Portmans schoenenlijn mislukte datzelfde jaar, maar de actrice zet haar succes als filmster voort.

6 Blake Lively's Lifestyle-website zou nooit kunnen concurreren met Goop

Blake Lively leek geïnspireerd te zijn door Gwenyth P altrow's lifestyle-website Goop, en creëerde haar site in 2014, genaamd Preserve. Lively's website verklaarde dat ze ernaar streefde "een verschil te maken in het leven van mensen", maar het slaagde er niet in zijn identiteit te vinden en het verkocht veel producten waarvan mensen dachten dat ze het geld niet waard waren om aan uit te geven.

De website was minder dan een jaar in de lucht, waarbij Lively verklaarde dat het "zijn oorspronkelijke missie nooit had ingehaald".

5 Eva Longoria zag twee van haar restaurants mislukken

Eva Longoria ging de restaurantbranche in en faalde niet één, maar twee keer. De actrice opende haar eerste restaurant genaamd Beso, in Los Angeles in 2008, maar het kreeg harde pers en werd later gesloten voor renovaties. Het restaurant bleef gesloten tot 2017 toen het heropend werd met een nieuwe naam en zonder Longoria.

Longoria probeerde in januari 2013 een tweede restaurant in Las Vegas te openen, SHe genaamd, een steakhouse gericht op vrouwen, maar haar ideeën vielen tegen en het restaurant sloot in mei 2014 vanwege verschillende overtredingen van de gezondheidsafdeling.

4 Shaquille O'Neill's videogame die zijn athelisme en kungfu combineert, ging niet samen

Shaq Fu is een vechtvideogame die in 1994 werd uitgebracht door Sega Mega Drive/Genesis en Super Nintendo met Shaquille O'Neill als het personage dat zich afspeelt in Tokio, Japan, waar het zijn doel is om een jonge jongen te redden van een boze mummie.

De game kreeg vreselijke recensies en werd zelfs uitgeroepen tot een van de slechtste videogames ooit gemaakt. In 2018 was er een vervolg genaamd Shaq Fu: A Legend Reborn, dat net zo veel kritiek kreeg als de eerste met Playstation Lifestyle waardoor het slechts drie van de tien sterren kreeg.

3 Steven Spielbergs duik! Restaurants Sank

Directeur Steven Spielberg besloot de restaurantbusiness in te gaan en betaalde $ 7 miljoen om een heel gebouw te creëren dat eruitzag als een onderzeeër met sirenes en verduisterde ramen alsof het op het punt stond in het water te duiken.

Named Dive!, het restaurant werd geopend in 1994 en was gevestigd in Californië, maar het was niet een plek waar mensen vaak kwamen omdat het zo gimmicky was. Duiken! sloot zijn deuren in 1999.

2 Mandy Moore's modellijn Mblem duurde drie jaar

Talloze beroemdheden starten modellijnen en velen van hen zijn behoorlijk succesvol geweest, waaronder Jessica Simpson, Beyonce en Mary-Kate en Ashley Olsen om er maar een paar te noemen. Op 21-jarige leeftijd stapte Mandy Moore in de modewereld en lanceerde Mblem, maar de lijn duurde slechts ongeveer drie jaar.

Volgens Moore had ze niet veel creatieve controle en geloofde ze dat als ze dat wel had gedaan, de lijn veel succesvoller zou zijn geweest.

1 Hulk Hogan's Pastamania Restaurant was een mislukking

Hulk Hogan is niet bang om iets nieuws te proberen, maar zijn restaurant genaamd Pastamania was een totale mislukking. Pastamania is gemaakt en gefinancierd door Hogan en was gevestigd in de Mall of America in Minnesota.

Het restaurant had een pasta-thema en bevatte gerechten als Hulk-U's en Hulk-a-Roos. Er leken niet al te veel fans van Hogan's pasta te zijn en het restaurant sloot in minder dan een jaar.

Aanbevolen: