Beyoncé geeft zwarte bedrijven een boost door hun labels te dragen

Inhoudsopgave:

Beyoncé geeft zwarte bedrijven een boost door hun labels te dragen
Beyoncé geeft zwarte bedrijven een boost door hun labels te dragen
Anonim

Beyonce wordt opgemerkt elke keer dat ze naar buiten gaat, en ze gebruikt de straat als haar landingsbaan door zichzelf te versieren met kleding en accessoires die in wezen zijn gekocht van zwarte bedrijven een wandelend reclamebord worden ter ondersteuning van hun bedrijf.

Door labels van Black-eigendom bedrijven te dragen, zet ze ze op een heel andere manier op de kaart en gebruikt ze haar slagkracht om ervoor te zorgen dat ze de vruchten plukken van zeer spraakmakende marketing, zonder dat ze een investering hoeven te doen. Beyonce stimuleert de zwarte gemeenschap letterlijk bij elke stap en maakt gedurfde bewegingen en grote uitspraken.

Beyonce's knipoog naar zwarte bedrijven

Beyonce is zich terdege bewust van de kracht die ze afgeeft elke keer dat ze de openbare ruimte betreedt. De pers besteedt aandacht aan alles wat ze draagt, de portemonnee die ze vasthoudt en elk aspect van haar persoonlijkheid.

Beyonce heeft haar benarde situatie voor gelijkheid naar een heel nieuw niveau getild en stapte uit terwijl ze een Telfar-tas vasthield, en nu zoemen fans erover, waardoor het toch al hete product nog heter en wenselijker wordt.

Met één snelle beweging verhoogt Beyonce de verkoop van de Telfar-productlijn - een bedrijf dat uitsluitend eigendom is van en wordt beheerd door Black.

Dit is niet de eerste keer dat Queen Bee zichzelf in de schijnwerpers zet om zwarte organisaties te promoten. Ze had eerder een volledige lijst van Black-Owned-bedrijven op haar website gelanceerd, en fans hebben het als een soort directory gebruikt, verwijzend naar de lijst wanneer ze ervoor kiezen om een aankoop te doen die opzettelijk de groei en winst van de zwarte gemeenschap ondersteunt.

Maak een impact

Er is absoluut geen twijfel over hoe impactvol de acties van Beyonce werkelijk zijn. Haar opzettelijke keuzes bij het selecteren van haar garderobe en accessoires katapulteren in wezen zwarte bedrijven naar een heel ander niveau van succes.

Terwijl ze naar buiten stapte met haar Telfar-tas, zette het bedrijf zich schrap voor een opeenvolging van bestellingen, waardoor de toch al groeiende achterstand als gevolg van de grote vraag nog groter werd.

Beyonce droeg toevallig ook een broek van Christopher John Rodgers, ook een ontwerper van Black. Ze blijkt een economische krachtpatser te zijn door simpelweg de rol te kleden. Gecrediteerd voor het creëren van bewustzijn en het goede voorbeeld geven, zorgen de stijlkeuzes van Beyonce voor golven in de zwarte gemeenschap, vergroten ze de bekendheid van producten van Black-eigendom en stimuleren ze de verkoop vrijwel onmiddellijk.

De macht en invloed die elke beroemdheid heeft, is nog nooit zo duidelijk geweest, aangezien de hele financiële structuur van een aantal bedrijven een enorme omzetstijging kent, grotendeels dankzij de stille, maar zeer effectieve ondersteuning van Beyonce.

Aanbevolen: