10 zomerkapsels die alle maagden minstens één keer zouden moeten proberen

Inhoudsopgave:

10 zomerkapsels die alle maagden minstens één keer zouden moeten proberen
10 zomerkapsels die alle maagden minstens één keer zouden moeten proberen
Anonim

Blij om weg te kruipen met een boek of een-op-een tijd te hebben met een vriend, Maagd-tekens zijn een beetje stiller dan andere tekens in de dierenriem. Ze houden niet van flitsende materiële dingen of massale feesten, maar houden van intellectuele bezigheden en hard werken.

Met de zomer in volle gang, zullen Maagden nerveus zijn over het proberen van bepaalde kapsels, maar ze willen nog steeds enkele ideeën die niet te lang zullen duren en die hun verlegen karakter zullen aanspreken. Er zijn veel kapsels die passen bij de klassieke zomergarderobe die ze hebben, en dit sterrenbeeld zal veel plezier hebben om deze ideeën in daden om te zetten.

10 Een vlechtkroon is mooi

Afbeelding
Afbeelding

Deze look lijkt wel zomer. Het is gemakkelijk en mooi en zal aantrekkelijk zijn voor Maagden, die niet zeker zijn of ze iets te intens proberen.

Trek wat haar naar achteren en vlecht het, en knip het uiteinde van de vlecht terug zodat het verborgen is. Maagden kunnen online een aantal tutorials vinden, en aangezien ze slim zijn en zichzelf graag uitdagen, zullen ze het met veel plezier proberen.

9 Een half-up, half-down-stijl is eenvoudig en chic

Afbeelding
Afbeelding

Maagden willen geen aandacht, maar ze hebben toch een schattig zomers kapsel nodig. Maagden kunnen een half-omhoog, half-omlaag-stijl proberen.

Als ze geïnspireerd willen worden door deze foto's, kunnen ze creatief worden en wat vlechten maken aan de zijkant van hun hoofd en ze dan vastbinden. Deze look kan ook worden bereikt door gewoon gelijke hoeveelheden haar van elke kant te nemen en het naar achteren te trekken met een paardenstaarthouder of een mooie clip.

8 Probeer een klassieke topknoop

Afbeelding
Afbeelding

De bovenste knoop is een van de beste kapsels die er zijn voor warme dagen, sporten of gewoon thuis rondhangen. Het is een volledig klassiek kapsel en met een goede reden, want het ziet er geweldig uit, wat er ook gebeurt en het werkt voor veel verschillende haartypes, van golvend tot steil.

Maagden in het bijzonder zullen genieten van de bovenste knoop omdat het niet lang duurt, dus het is een no-nonsense stijl. Ze zullen er niet uitzien alsof ze te hard hebben geprobeerd en ze kunnen zich concentreren op belangrijkere dingen, zoals het vinden van de beste zomerleeslijst.

7 Staartjes zijn altijd schattig

Afbeelding
Afbeelding

Zomer vraagt gewoon om staartjes, en Maagden kunnen dit superleuke kapsel zeker dragen.

De sleutel is om ze laag te maken, niet hoog, zodat ze er niet te kinderlijk uitzien. Maagden zullen het op prijs stellen om dit kapselidee in hun achterzak te hebben als de hitte dit seizoen te veel wordt en ze dezelfde oude paardenstaart beu zijn.

6 Ga voor een casual zijvlecht

Afbeelding
Afbeelding

Het leuke van een zijvlecht is hoe casual en chill het is. Het trekt niet al te veel aandacht en het is eenvoudig te maken in slechts een paar minuten.

Maagden zouden dit zomerkapsel eens moeten proberen, want het past bij elke outfit die ze aan hebben. Het is een heel mooie stijl die niet te veel is.

5 Een eenvoudig broodje vastgebonden met een mooie scrunchie is een must

Afbeelding
Afbeelding

Blijf uit de hitte is een grote must in de zomer en het is een geweldig idee om het haar terug in een knot laag in de nek te trekken. Haar vastbinden met een mooie scrunchie is wat deze look onderscheidt.

Maagden zullen dol zijn op dit kapsel omdat het niet veel ogen naar hen zal trekken, maar ze zullen nog steeds het gevoel hebben dat ze bij elkaar passen.

4 Hoe zit het met een paardenstaart die gevlochten is?

Afbeelding
Afbeelding

Maagden zijn het type mensen dat vaak voor een paardenstaart gaat, omdat het niet tijdrovend is en niet opv alt, dus nog een stap verder gaan met een gevlochten paardenstaart klinkt als een geweldig idee.

Dit zal er altijd heel mooi en elegant uitzien, en Maagden zullen deze zomer graag een wat chiquer kapsel hebben om te proberen.

3 Een supernetjes broodje met een clip

Afbeelding
Afbeelding

Maagden zijn een sterrenbeeld dat graag naar de achtergrond verdwijnt en zeer logische mensen zijn. Ze zullen ook geïnteresseerd zijn in een kapsel dat die eigenschappen heeft.

Maagden kunnen hun haar in een nette knot trekken die geen lokken loslaat en vastzetten met een clip.

2 Maagden kunnen een paardenstaart proberen

Afbeelding
Afbeelding

De zomer vraagt om haar uit dat gezicht te halen en klassieke looks met een twist te proberen. Maagden kunnen een paardenstaart aan de zijkant proberen en ze kunnen de look een beetje interessanter maken door wat lokken uit de pony te laten.

Dit is ook een goede kans om die krultang tevoorschijn te halen en mooie, romantische golven te creëren.

1 Nederlandse vlechten zijn een ander geweldig idee

Afbeelding
Afbeelding

Nederlandse vlechten zijn een leuke haartrend en Byride.com beschrijft het als "het haar onder secties kruisen versus over."

Maagdentekens kunnen negatief over zichzelf denken en ze kunnen zeker zelfspot zijn, maar ze zullen trots op zichzelf zijn omdat ze deze look onder de knie hebben. Ze kunnen online veel informatie vinden over hoe ze het moeten maken en het zal een heel leuk project zijn om dit zomerseizoen aan te pakken. En aangezien Maagd-tekens veel loyaliteit hebben, houden ze misschien zo veel van dit kapsel dat ze het de hele zomer zullen dragen.

Aanbevolen: