Taylor Swift's 10 vetste Instagram-berichten

Inhoudsopgave:

Taylor Swift's 10 vetste Instagram-berichten
Taylor Swift's 10 vetste Instagram-berichten
Anonim

Taylor Swift is een muzieklegende. Absoluut een koningin van de pop, deze bom heeft jarenlang de industrie verslagen. Met haar veelzijdigheid door genres, haar carrièreprestaties en haar stem voor activisme, heeft deze vrouw haar durf en kracht gevonden.

Hoewel ze niet de meest actieve is op Instagram, maakt dat elke post alleen maar krachtiger. Elke keer dat ze berichten plaatst, stromen miljoenen fans binnen om te liken en te reageren. Natuurlijk is het beste deel voor Swifties om van haar charisma en haar geest te houden. Ze is een sterk vrouwelijk rolmodel en haar stem is luider dan ooit. Om het te bewijzen, gooit deze lijst het terug naar haar 10 meest gewaagde Instagram-berichten.

10 Klauwen uit (in het rood)

Elke afzonderlijke foto die Taylor Swift plaatst is absoluut verbluffend, maar de echte betekenis is altijd verborgen in haar bijschrift. Dit was voor de première van Cats en Swift realiseerde haar dromen door een echte kat te spelen.

Rood is de perfecte kleur voor deze bom, omdat ze vol vuur, kracht en passie zit. Er is zoveel om van te houden aan deze post - inclusief hoe brutaal ze eruitziet (en is).

9 Van slang tot vlinder

Nadat Taylor Swift haar 'Reputation'-album uitbracht, explodeerde haar kracht. Ze was niet bang om luid te zijn, en dat had ze ook nooit moeten zijn.

"Lover" was echter haar volgende album en haar overgang van slang naar vlinder was zo mooi en sterk als maar kan. Ze is beide dingen, en dat laat maar weer eens zien hoe sterk en geweldig ze werkelijk is.

8 The Bold & The Beautiful

Het is niet ongelooflijk vaak dat fans een glimp opvangen van slechts een bericht met niets anders dan Taylor Swift zelf. Deze Billboard-opname staat vol met alles wat we ooit nodig hadden.

Van felroze tot gloeiend blauw, fans zijn geobsedeerd door deze post - die meer dan 2 miljoen likes opleverde. Deze bom is gedurfd en mooi, en dat staat niet ter discussie.

7 Vrouwen van het Jaar

Als er niet genoeg bewijs was om te bewijzen dat Swift een koningin is, dan zou deze Time Magazine-omslagfoto het lukken. Deze krachtige stemmen hebben een verandering teweeggebracht, en ze noemen ze de "stiltebrekers".

Deze eenvoudige post en eenvoudige omslag zijn zo gedurfd en krachtig als maar kan, en het is gewoon een andere reden dat Swift het verdient om een feministisch icoon te zijn.

6 We moeten kalmeren

Elke post die haar nieuwe muziek promoot, is absoluut vuur, maar deze foto is uitzonderlijk krachtig en verbluffend. Swift slaagde erin veel van haar beroemde vrienden te rekruteren - de meesten van hen vertegenwoordigen de LGBTQ+-gemeenschap - en creëerde een totaal gewaagd nummer en video.

Ze gebruikt haar bekendheid voor activisme, en deze hele look zorgt ervoor dat fans voor haar buigen. Ze is zo brutaal als ze komen, maar dat is precies wat we allemaal nodig hebben.

5 Een advocaat zijn

Iedereen die Swift al jaren volgt, of degenen die haar documentaire op Netflix hebben gezien, ze weten dat Swift altijd werd aangemoedigd om neutraal te blijven over politieke zaken.

Echter, ze sprak zich eindelijk uit - en sindsdien is ze een sloopkogel geweest. Ze heeft luid en trots gepleit en zich uitgesproken tegen ongelijkheid. Dit bericht is een gewaagde zet, en het is absoluut bewonderenswaardig.

4 The Award Queen

Voor iedereen die niet zeker weet of deze vrouw getalenteerd is, het duurt maar een seconde om ALLE prijzen op te zoeken die ze heeft gewonnen, en spoiler, het is VEEL. Taylor Swift is echter bescheiden en heel dankbaar voor al haar fans.

Toch maakt deze prachtige roze en gouden outfit zeker een statement, net als al die prijzen die ze om haar heen heeft. Vet en mooi.

3 30 zijn

Taylor Swift verschuilde zich niet achter het feit dat ze 30 werd - ze vierde het liever. Ze deed een fotoshoot en interview met Elle en onthulde alle kennis die ze in haar 30 jaar had opgedaan.

Het kan moeilijk zijn om deze mijlpaal toe te geven, maar Swifts vertrouwen en eerlijkheid is alles wat haar fans nodig hebben om aangemoedigd te worden. Deze lessen zijn voor het leven.

2 She's The (Wo)Man

Swift's single, The Man, is een totale oproep aan seksisme in de wereld, met name die van de muziekindustrie. Ze is zo sterk en getalenteerd geweest, en toch heeft ze zeker haar wegversperringen gehad.

Deze Billboard-fotoshoot is helemaal compleet door haar bijschrift - en fans moeten het er volledig mee eens zijn. Dit is een gewaagde uitspraak, maar het wordt tijd dat ze vertrouwen krijgt in haar talent.

1 Helemaal echt zijn

Waarschijnlijk het brutaalste aan Taylor Swift is hoe ze zo onbeschaamd is in wie ze is. Ze is zelfverzekerd, rauw en echt. Haar liefde voor haar katten is slechts een eigenzinnige manier om dit te bewijzen.

Ze is niet bang om grappig en eerlijk te zijn, en ze is een perfect voorbeeld van hoe kracht, zelfvertrouwen en vriendelijkheid samen kunnen komen om een krachtige sfeer te creëren. Er is niets brutaler dan jezelf te zijn, en Taylor Swift heeft ons dat allemaal geleerd.

Aanbevolen: