10 Beroemde Maagd-acteurs, & Waarom ze een echte Maagd zijn

Inhoudsopgave:

10 Beroemde Maagd-acteurs, & Waarom ze een echte Maagd zijn
10 Beroemde Maagd-acteurs, & Waarom ze een echte Maagd zijn
Anonim

Elke liefhebber van astrologie die er is, weet dat Maagden een aardeteken zijn, wat betekent dat ze goed geaard zijn. Natuurlijk staan ze ook bekend als super georganiseerd, analytisch en hardwerkend. Maar als ze hun grote brein niet gebruiken, zijn ze heel aardig en indrukwekkend intuïtief.

Er zijn talloze beroemdheden die er zijn, en de kans is groot dat veel van onze favorieten aller tijden ook lid zijn van dit sterrenbeeld. Het is tijd om erachter te komen welke beroemdheden eigenlijk zoals jij zijn, en misschien zelfs een verjaardag met je delen. Dus, hier zijn 10 beroemde Maagden en waarom alle andere Maagden zich met hen kunnen identificeren en van hen kunnen houden.

10 Keanu Reeves - 2 september

Als Hollywood-fans er niet al van overtuigd zijn dat Keanu Reeves de liefste, nederigste en meest intuïtieve beroemdheid is die er is, dan kunnen ze deze mening bevestigen door te leren dat hij een Maagd is.

Deze filmlegende is gek op het grote scherm, maar hij staat bekend als de liefste en meest nuchtere celeb die Hollywood kent. Elke Maagd zou trots moeten zijn om het teken met deze man te delen.

9 Blake Lively - 25 augustus

Deze prachtige, eigenzinnige en vrijgevochten actrice is eind augustus jarig en dat maakt haar een echte Maagd. Ze is misschien een beetje extravert voor dit aardeteken, maar ze is zeker eigenzinnig en aardig zoals alle andere.

Ze is ook helemaal mooi en haar huwelijk met Ryan Reynolds bevestigt alleen maar dat Maagden supersterke relaties kunnen hebben.

8 George R. R. Martin - 20 september

Dat klopt - het briljante brein achter een van de meest populaire en geliefde franchises die er zijn, is een echte Maagd. Dit is zo logisch, maar er is een perfectionistische, analytische en georganiseerde geest voor nodig om de meesterlijke wereld van Game of Thrones te creëren.

Hoewel hij misschien niet de meest met sterren bezaaide beroemdheid is, is elke Maagd die er is niets dan trots om zelfs maar iets gemeen te hebben met deze legende.

7 Lea Michele - 29 augustus

Deze gedenkwaardige en mooie actrice uit Glee is ook lid van deze dierenriem. Net als een echte Maagd is er iets superintelligent en intuïtief aan Lea Michele.

Bovendien is ze zeker een perfectionist, en het spreekt voor zich dat haar personage in Glee ook een duidelijke Maagd was. Elke liefhebber van dit fandom, en deze getalenteerde actrice, is meer dan blij om een dierenriem met haar te delen.

6 Tom Hardy - 15 september

Voor alle fans van Peaky Blinders, Mad Max: Fury Road, Venom of knappe beroemdheden, deze man is voor jou. Tom Hardy is een Maagd! Deze getalenteerde en rokende acteur deelt de hardwerkende houding en de mysterieuze sfeer van de Maagd.

Tom Hardy is een duidelijk rolmodel voor alle leden van deze dierenriem, en ze zouden trots moeten zijn als ze zo vastberaden, eigenzinnig en lief zijn als deze Maagd.

5 Lili Reinhart - 13 september

Deze Riverdale-ster heeft de televisiewereld stormenderhand veroverd en is zeker een verbluffende en hilarische beroemdheid geworden waar iedereen een grote fan van is.

Deze jonge blonde bom past in de Maagd-sterrenbeeld, en het is veilig om te zeggen dat ze goed in dit aardeteken past omdat ze een perfectionist is. Ze is eigenzinnig en helemaal zichzelf, maar ze draait ook om perfectie - zoals, durf het maar te zeggen, Betty Cooper.

4 Idris Elba - 6 september

Voor iedereen die een knappe, verfijnde en absoluut knappe beroemdheid wil zijn, kan elke Maagd die er is net als Idris Elba zijn. Het is eigenlijk helemaal niet verwonderlijk dat deze stille en intelligente man dit aardeteken is.

Natuurlijk verslaat hij ook het spel en laat hij alle Maagden er nog beter uitzien omdat hij cooler en slimmer is dan waarschijnlijk alle anderen op deze planeet.

3 Zendaya - 1 september

Zendaya is een koningin geweest op het gebied van televisie, muziek en film, en deze jonge vrouw heeft keer op keer haar talent bewezen. Het is eigenlijk heel logisch dat haar verjaardag in het teken van de Maagd v alt.

Ze is een perfectionist, maar ze is ook nooit de luidruchtigste in de kamer. Ze werkt hard voor wat ze heeft, en heeft een sfeer vol vriendelijkheid en intuïtieve aard.

2 Nick Jonas - 16 september

Nick Jonas is een lid van ieders favoriete jongensband uit zijn kindertijd. Deze Jo-Bro is misschien wel je favoriet van de drie, en het blijkt dat hij lid is van dit aardeteken.

Nick is misschien een beetje heethoofdig of spontaan voor deze dierenriem, maar hij is ook een enorme perfectionist, en hij is super competitief en ambitieus. Dat maakt dit bord trots.

1 Beyoncé - 4 september

Deze absolute koningin is niets anders dan een Maagd! Dit is een totale overwinning voor dit aardeteken, en niemand kan beter zijn dan deze absolute bom. De koningin zelf heeft gezegd dat ze een totale Maagd is omdat ze superkritisch is en altijd aan het denken is.

Ze stelt hoge eisen aan zichzelf, maar ze is ook volledig vastberaden en zal zich volledig in een taak steken. Als je op deze Maagd lijkt, ben je ook een koningin.

Aanbevolen: