De echte reden waarom beroemde vrouwen zich aangetrokken voelen tot Pete Davidson

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom beroemde vrouwen zich aangetrokken voelen tot Pete Davidson
De echte reden waarom beroemde vrouwen zich aangetrokken voelen tot Pete Davidson
Anonim

Hoewel hij probeert een meer privéleven te leiden, is het internet geobsedeerd door Pete Davidson. Buiten Saturday Night Live (SNL) kunnen mensen niet anders dan praten over de datinggeschiedenis van The King of Staten Island-ster.

De komiek/acteur is een van de meest begeerde vrijgezellen in Hollywood geworden en was betrokken bij onder meer Ariana Grande (ze waren eerder verloofd), Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber en Phoebe Dynevor. Er gaan zelfs geruchten dat hij een relatie heeft met Emily Ratajkowski. De laatste tijd gaan er geruchten dat Davidson nu met Kim Kardashian aan het daten is.

Davidson's spraakmakende romances hebben de afgelopen jaren zeker veel aandacht getrokken. En hoewel sommige van deze relaties na enkele maanden eindigden, is het ook vermeldenswaard dat de komiek vriendschappelijke relaties heeft onderhouden met veel van zijn exen. Het is begrijpelijk dat er tegenwoordig veel meer interesse is in het datingleven van Davidson. Tegelijkertijd vragen fans zich af waarom vrouwen niet anders kunnen dan voor hem vallen.

Ariana Grande zei dat Pete Davidson een 'geweldige afleiding' was

De wervelende romance tussen Davidson en Grande begon kort nadat de zangeres brak met haar ex-vriend, wijlen rapper Mac Miller. Grande was diepbedroefd en toen ontmoette ze Davidson nadat vrienden haar hadden overgehaald om voor een tijdje Los Angeles te verlaten en naar New York te gaan. “Mijn vrienden zeiden: ‘Kom! We gaan een leuke zomer tegemoet', herinnert de zangeres zich tijdens een interview met Vogue. "En toen ontmoette ik Pete, en het was een geweldige afleiding."

En hoewel Grande en Davidson erg verliefd leken terwijl ze samen waren, wist Grande op de een of andere manier dat het achteraf niet goed zou komen tussen hen."Het was frivool en leuk en krankzinnig en hoogst onrealistisch", legde ze uit. "En ik hield van hem, en ik kende hem niet." Het paar verloofde zich zelfs kort nadat werd bevestigd dat ze aan het daten waren. Ze gingen slechts enkele maanden later uit elkaar.

Professionals hebben ook gewogen op de romantische aantrekkingskracht van Pete Davidson

Hoewel de meeste vrouwen die met Davidson te maken hebben gehad, in de loop der jaren hebben gezwegen, hebben sommige professionals de komiek graag geanalyseerd. Om te beginnen gelooft neuropsycholoog Sanam Hafeez dat vrouwen het leuk vinden dat Davidson de antithese is van een typische ster.

"Dat is zeldzaam om te vinden in een succesvolle [persoon], laat staan iemand die de top van een komische carrière heeft bereikt", vertelde Dr. Hafeez aan Well + Good. "Voor andere vrouwen in de showbusiness kan dat een buitengewoon aantrekkelijke eigenschap zijn, dat een man zeker genoeg is van zichzelf om een beeldbewuste industrie niet te laten veranderen wie hij is."

Ze gelooft ook dat vrouwen de kwetsbaarheid van Davidson sexy vinden. In de loop der jaren is de komiek openhartig geweest over zijn geestelijke gezondheidsproblemen (SNL-bedenker Lorne Michaels zei hem zelfs een tijdje vrij te nemen nadat Davidson had toegegeven zelfmoordgedachten te hebben). Davidson was ook open geweest over zijn revalidatieperiodes.

Meer recentelijk onthulde hij ook dat hij de diagnose borderline-persoonlijkheidsstoornis had. "Terwijl veel jonge mannen van in de twintig proberen coolheid en Instagram-perfectie op de voorgrond te plaatsen, doet Davidson het tegenovergestelde met pijnlijk rauwe eerlijkheid", legde ze uit. "Hij is open over zijn lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen, en dat is iets wat veel mensen echt moeten horen."

Aan de andere kant gelooft klinisch psycholoog Aimee Daramus dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot Davidson omdat hij ze aan het lachen maakt. "Hij heeft een geweldig gevoel voor humor en grappig is altijd aantrekkelijk," merkte ze op.

Dit model begrijpt ook de aantrekkingskracht van Pete Davidson

Emily Ratajkowski is misschien nog nooit met Davidson uitgegaan, maar ze begrijpt zeker waarom veel vrouwen dat wel hebben gedaan. Simpel gezegd, de komiek is het hele pakket. 'Allereerst moet je dat van Pete weten. Pete, hij heeft de lengte. Het is duidelijk dat vrouwen hem erg aantrekkelijk vinden , ” merkte ze op tijdens Late Night With Seth Meyers.

“Ik heb het gevoel dat alleen andere mannen voelen [dat hij niet aantrekkelijk is]. Jongens hebben zoiets van: 'Wauw. Wat heeft die vent?' En ik heb zoiets van, ik bedoel, hij lijkt super charmant.” Net als Dr. Hafeez wees Ratajkowski er ook op dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot de kwetsbaarheid van Davidson.

Tegelijkertijd zei het model ook dat vrouwen van Davidson houden omdat ze het feit bewonderen dat hij een 'goede relatie met zijn moeder' heeft. “We vinden het geweldig, gaf Ratajkowski toe. "het is moeilijk om ze te vinden."

In het verleden heeft Davidson zelfs onthuld dat hij bij zijn moeder, Amy, woonde. "We hebben samen een huis gekocht, maar niemand gelooft dat", zei de komiek tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Davidson onthulde echter dat hij eerder dit jaar uit hun ouderlijk huis was verhuisd.

En terwijl iedereen het geheim van Davidsons charme probeert te achterhalen, zou de echte verklaring misschien echt van Davidson zelf moeten komen. "Mijn liefdestaal, als ik een relatie heb, is dat ik de persoon met wie ik ben als een prinses behandel", vertelde de komiek ooit aan Paper. "Als je een relatie met iemand hebt, moet je die persoon zich zo speciaal mogelijk laten voelen."

Aanbevolen: