Desperate Housewives: 10 meest wanhopige dingen die ze ooit hebben gedaan

Inhoudsopgave:

Desperate Housewives: 10 meest wanhopige dingen die ze ooit hebben gedaan
Desperate Housewives: 10 meest wanhopige dingen die ze ooit hebben gedaan
Anonim

Desperate Housewives was destijds een van de meest hilarische, emotionele en dramatische shows op televisie, en we missen het zeker! Of je nu een fan was of niet, de magie die Gaby, Susan, Lynette en Bree konden creëren, v alt niet te ontkennen en we kunnen geen betere vriendengroep bedenken om alles aan te pakken wat ze doen op Wisteria Lane. Desperate Housewives debuteerde in 2004 en tekende bij Marcia Cross, Teri Hatcher, Eva Longoria en Felicity Huffman om onze geliefde wanhopige vrouwen te spelen.

De dames van de baan hebben het allemaal meegemaakt, van moord, verraad, vreemdgaanschandalen tot het 10 jaar lang in de vriezer houden van je man, er is echt geen gebrek aan wanhopig op Desperate Housewives. De show, die in 2012 werd afgesloten, blijft een favoriet bij de fans, en terecht! De hele serie zat vol met dramatische en wanhopige momenten, en we duiken in alle onzin die deze vrouwen allemaal hebben uitgespookt om dat perfecte beeld te behouden. Dit zijn de 10 meest wanhopige momenten op Desperate Housewives.

10 De tijd dat Susan per ongeluk Edie's huis afbrandde

Susan Desperate Housewives
Susan Desperate Housewives

Susan, gespeeld door actrice Teri Hatcher, is in een aantal compromitterende situaties terechtgekomen. Een van haar meest wanhopige momenten was inbreken in het huis van haar buurman om te zien of ze sliep met Susan's ex-vriend, Mike. De vrouw in kwestie is niemand minder dan Edie Britt, die een beetje een reputatie heeft op Wisteria Lane.

Nadat Susan bij Edie inbrak om te zien of ze met Mike sliep of niet, bleek dat niet zo te zijn! Nou, Susan realiseerde zich helaas dat nadat ze al een kaars had omgedraaid, waardoor Edie's huis volledig in brand vloog en afbrandde. Hoera!

9 Waardoor Edie later werd aangevallen door een zwerm bijen

Edie Britt Desperate Housewives
Edie Britt Desperate Housewives

Hoewel Edie Britt op straat misschien een reputatie had als populair bij mannen, was ze ook een van de meest intelligente en oplettende echtgenotes op straat. Nadat ze voelde dat er iets aan de hand was toen haar huis afbrandde, wist Edie dat Susan erachter zat.

Edie bond haar een recorder vast en was klaar om Susan op te nemen die bekende dat ze haar huis had afgebrand. Toen ze Susan naderde, begonnen de twee te vechten, waardoor Edie in een boom viel met een nest bijen. Terwijl ze Susan op haar plaats wilde zetten, kreeg Edie alleen maar een bezoek aan het ziekenhuis en veel zwelling.

8 Katherine adopteert een look-alike van haar dochter

Katherine Mayfair Desperate Housewives
Katherine Mayfair Desperate Housewives

Katherine Mayfair werd gespeeld door de o zo lieftallige Dana Delany, die drie keer de rol van Bree Van de Kamp kreeg aangeboden. Hoewel ze pas in seizoen 4 van de show bij de rest van de vrouwen kwam, was Katherine een oude vriendin die lang voordat de andere dames dat deden op de Wisteria Lane had gewoond. Tijdens haar tijd beviel Katherine van haar enige dochter, Dylan.

Nou, toen het noodlot toesloeg en Dylan werd gedood door een aangeklede val in haar kamer, besloot Katherine de dood van haar dochter te verdoezelen en een meisje uit Roemenië te adopteren dat op Dylan leek. Toen ze met Dylan terug op de baan kwam, merkten haar buren dat ze niet hetzelfde meisje was, maar Katherine deed de ene wanhopige poging na de andere om het tegendeel te bewijzen.

7 Toen Lynette haar zoon online catfished

Lynette Scavo Desperate Housewives
Lynette Scavo Desperate Housewives

Lynette Scavo, gespeeld door actrice Felicity Huffman, was gemakkelijk een van onze favoriete personages. Niet alleen omdat ze de uitgeputte moeder van vijf kinderen was, maar ze had gewoon het talent om ons aan het lachen te maken. Nou, toen het erop aankwam haar zoon te bespioneren, deed Lynette zich online voor als een liefdesbelang van hem.

Na een paar dagen haar zoon te hebben gecatfisht, begonnen de twee poëzie uit te wisselen, waardoor Lynette zich realiseerde dat haar zoon goed van hart was en dat ze de grens overschreed. eerst uit.

6 Mevrouw McCluskey houdt haar man in de vriezer

Kathryn Joosten Desperate Housewives
Kathryn Joosten Desperate Housewives

Mevr. McCluskey, die van het eerste tot het laatste seizoen in de serie verscheen, werd gespeeld door wijlen Kathryn Joosten, die altijd een speciaal plekje in het hart van elke Desperate Housewives-fan zal innemen. Mevrouw McCluskey was niet altijd de aardigste, maar als ze lief was, jongen, deed ze ons ooit het hart bezwijmen.

Nou, soms kan het loslaten van een geliefde moeilijker zijn dan verwacht, en dingen kunnen een wending nemen voor de wanhopigen als je ze in de buurt wilt houden. In het geval van mevrouw McCluskey liet ze haar overleden echtgenoot jarenlang in de vriezer in de kelder achter, allemaal om die pensioencheques te blijven ontvangen.

5 Toen Gaby haar gazon maaide in een baljurk

Lynette Scavo Desperate Housewives
Lynette Scavo Desperate Housewives

Gabrielle Solis zal ons voor altijd aan het lachen maken, en dit moment is precies waarom! Tijdens haar tijd dat ze een affaire had met haar tuinman, deed Gaby wat ze moest doen om het geheim te houden voor haar man. Op een avond op weg naar een chique etentje had Gaby's man, Carlos, het gevoel alsof het gazon niet was gemaaid en dreigde hij hun tuinman te ontslaan.

Gaby was echter eerder die dag echt met hem naar bed geweest, dus het gras moest wachten. Nadat ze op het feest was aangekomen, kocht Gaby een ober om om Carlos zo druk en dronken mogelijk te houden, zodat ze naar huis kon ontsnappen en het gras kon maaien in een jurk tot op de grond. Iconisch!

4 Bree doet alsof haar zwangerschap een dekmantel is

Bree Van De Kamp Prenger
Bree Van De Kamp Prenger

Marcia Cross, die het ultraconservatieve personage Bree Van de Kamp speelde, bevond zich in de hele serie ook in een wanhopig moment of tien. Wanneer Bree's tienerdochter, Danielle, zwanger wordt, stuurt Bree haar naar een non's verbond om de zwangerschap af te wachten.

Het plan was dat Bree haar eigen zwangerschap zou faken en de baby van haar dochter als haar eigen baby zou claimen, allemaal om het oordeel van anderen over het hebben van een zwangere tienerdochter te vermijden.

3 Toen Gaby een non in een bos kaarsen duwde

Desperate Housewives Nun Candles
Desperate Housewives Nun Candles

Heb je ooit een non in een stel brandende kaarsen geduwd? Nou, Gabrielle Solis wel. Zoals gezegd heeft Gaby een aantal hilarische momenten beleefd, waaronder deze wanhopige poging om erachter te komen of haar man, Carlos, haar bedroog met zuster Mary Bernard.

Na haar confrontatie in de kerk, kregen Gaby en zuster Mary Bernard een fysieke woordenwisseling die Gaby ertoe bracht de non in een stel kaarsen te duwen en vlam te vatten.

2 De tijd dat Susan zichzelf naakt buitensloot

Susan Desperate Housewives
Susan Desperate Housewives

We maakten voor het eerst kennis met Susan op een heel interessante manier. Hoewel Susan in feite de onhandige en verspreide huisvrouw was, was ze best een schoonheid. Nadat ze ruzie heeft gemaakt met haar ex-man, Carl, verlaat Susan haar huis en slaat de autodeur dicht terwijl Carl wegrijdt, maar haar handdoek bleef tussen de deur hangen!

Als ze teruggaat naar haar voordeur, merkt ze dat ze zichzelf buitengesloten heeft. Het volgende plan was om door het zijraam te kruipen, maar het aan onhandige Susan over te laten om in een struik te vallen, net op het moment dat haar buurman en toekomstige liefdesinteresse, Mike Delfino, haar naakt aantreft.

1 Edie Britt wast haar auto een aantal keren

Nicollette Sheridan wast haar auto
Nicollette Sheridan wast haar auto

Edie Britt is erin geslaagd zichzelf op veel wanhopige momenten te bevinden, maar dat is wat Edie, dus… Edie! Het wordt duidelijk dat zowel Edie als Susan achter Mike Delfino aan zitten, dus neemt ze het heft in eigen handen en besluit ze voor de tweede dag op rij haar auto te wassen om Mike's aandacht te trekken.

Terwijl het begint te werken en Mike verbijsterd is door de aanblik van een verbluffend kletsnatte Edie, vindt Susan een brief in haar huis die bedoeld was om naar Mikes te gaan, dus ze walst verder en neemt wat van haar is.

Aanbevolen: