10 echte huisvrouwen die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 echte huisvrouwen die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
10 echte huisvrouwen die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
Anonim

Wat zou er gebeuren als Bravo's The Real Housewives de sorteerhoed op zou zetten en het zijn magie zou laten doen? The Real Housewives zijn een groep dynamische en complexe individuen, met kleurrijke en diverse persoonlijkheden. Het is vrij duidelijk om ze allemaal te ontdekken door naar de shows te kijken, maar wat als de sorteerhoed van Harry Potter het voor ons deed?

Terwijl de meeste van hen in hun respectievelijke huizen zouden worden geplaatst, zouden sommigen van hen dat niet doen, omdat het plotwending … het zijn squibs of Dementors. De creatieve en schijnbaar intelligente huisvrouwen zouden worden ingedeeld in Ravenklauw. En zou Rowena Ravenklauw, de oprichtster van het huis, ongetwijfeld enorm trots op maken!

10 RHONY: Luann De Lesseps

Luann draagt een glinsterende jurk met één schouder
Luann draagt een glinsterende jurk met één schouder

Wat de meeste mensen leuk vinden aan Luann de Lesseps, is dat ze, in tegenstelling tot de meeste van haar RHONY-castgenoten, niet bang is om haar mening te uiten. Luann is bijna altijd nuchter. Toegegeven, ze gedraagt zich soms verwaand, maar ze is ook humoristisch en heeft een hoog intellect.

De gravin is niet alleen het toonbeeld van klasse, maar is ook logisch en slim - twee Ravenklauw-eigenschappen die Luann tot een favoriet maken onder de fans van Real Housewives of New York.

9 RHOA: Kandi Burruss

Kandi Burruss draagt een sprankelende gouden en zwarte top
Kandi Burruss draagt een sprankelende gouden en zwarte top

Real Housewives of Atlanta-ster Kandi Burruss is een van de weinige huisvrouwen die al onmetelijk succes had behaald toen ze door BRAVO werden gecast. Ze is buitengewoon artistiek en getalenteerd, Kandi is niet alleen een bekroonde zangeres, maar is ook een bekroonde songwriter.

Er is een bepaald soort intelligentie voor nodig om beroemde chat-topping-tracks te schrijven voor enkele van de beroemdste muzikanten ter wereld. Het lijkt erop dat deze veelzijdige ster niet veel kan doen, voeg ook een slimme zakenvrouw toe aan haar cv.

8 RHOBH: Garcelle Beauvais

Afbeelding
Afbeelding

Model en actrice zijn nu echte huisvrouw geworden, Garcelle Beauvais maakte onlangs deel uit van de cast van The Real Housewives of Beverly Hills. Samen met collega-actrices Eileen Davidson en Lisa Rina. Garcelle is een echte Ravenklauw, ze heeft haar verstand.

Ze bewijst absoluut dat de vaak valse en schadelijke stereotypen over mensen in de modellenindustrie onjuist zijn, Garcelle is een buitengewoon intelligente vrouw. Haar rustige en kalme houding herbergt wijsheid, en we zijn verheugd om te zien wat ze de echte huisvrouwen brengt.

7 RHOC: Heather Dubrow

Heather Dubrow draagt antracietgrijs
Heather Dubrow draagt antracietgrijs

Wat echte huisvrouwen betreft, behoorde Heather Dubrow tot het neusje van de zalm: verfijnd, glamoureus en slim. Natuurlijk kwam ze soms over als een weet het allemaal, maar dat komt omdat ze buitengewoon goed geïnformeerd is.

Een houder van een BFA van de Universiteit van Syracuse, Heather is een veelzijdige vrouw en dat maakt haar een Ravenklauw. We vragen ons af hoe ze met Hermelien Griffel zou hebben kunnen opschieten als ze eigenlijk naar Zweinstein was gegaan.

6 RHOP: Gizelle Bryant

Afbeelding
Afbeelding

Het is gemakkelijk in te zien waarom veel mensen denken dat Gizelle Bryant een Zwadderich is, omdat ze soms stiekem en gemeen kan zijn. Bij nadere inspectie zul je echter merken dat Gizelle snel op de been is, oplettend en intelligent.

Er is tenslotte intelligentie voor nodig om je vijanden te plotten en uit te roeien. Bovendien is haar bachelor in marketing aan de Hampton University al het bewijs dat we nodig hebben.

5 RHOD: D’Andra Simmons

Afbeelding
Afbeelding

Ravenklauwen staan erom bekend geestig te zijn en buiten de gebaande paden te denken, en als D'Andra Simmons op Zweinstein was, zou ze hoogstwaarschijnlijk in Ravenklauw zijn ingedeeld omdat ze meer dan één van de eigenschappen van het huis bezit.

D'Andra Simmons is geen favoriet bij fans, de ster van Real Housewives of Potomac komt vaak over als besluiteloos en lui. Je moet beter kijken om te zien dat ze zelfbewust is en de emotionele intelligentie bezit die de meeste van haar castmates niet hebben. D'Andra is veel slimmer dan ze wordt toegeschreven.

4 RHONY: Dorinda Medley

Dorinda Medley draagt zwarte pailletten
Dorinda Medley draagt zwarte pailletten

Ravenclaw-leden worden niet alleen gekenmerkt door intelligentie, maar ook door wijsheid… en Dorinda Medley druipt van de wijsheid. Ze is misschien wel een van de meest relaxte, goed afgeronde en nuchtere huisvrouwen.

En normaal gesproken zorgt een persoonlijkheid als de hare niet voor goed kijken, maar Dorinda is een verademing en is vaak de stem van de rede onder haar leeftijdsgenoten. Ze is authentiek en veroordeelt zelden, en deze eigenschappen zijn de reden waarom fans van haar houden.

3 RHONJ: Jackie Goldschneider

Afbeelding
Afbeelding

Critici hebben Jackie Goldschneider, de nieuwkomer van Real Housewives van New Jersey, ervan beschuldigd elitair te zijn, maar dat is het helemaal niet. Jackie lijkt goed thuis en welbespraakt en als ze op Zweinstein was, zou de sorteerhoed haar in Ravenklauw plaatsen.

Een voormalig advocaat met een diploma van Fordham University School of Law, Jackie is zeer zeker een intelligente vrouw en zal zeker de zaken opschudden voor de huisvrouwen. Ze is extreem opmerkzaam en lijkt geen overdosis te hebben genomen van de Teresa Guidice Kool-Aid, wat haar een buitengewoon goede toevoeging aan de cast maakt.

2 RHOBH: Eileen Davidson

Afbeelding
Afbeelding

Dit zou geen verrassing moeten zijn, actrice en voormalige echte huisvrouw, Eileen Davidson zou zeker in Ravenklauw zijn ingedeeld. De ster is verfijnd en ontspannen.

Eileens intelligentie scheen door elke keer dat ze met haar castmates omging. Ze wedijvert met Lisa Vanderpump in hersens en elegantie en dat zegt veel, want Lisa is extreem slim.

1 RHOC: Shannon Beador

Afbeelding
Afbeelding

Shannon Beador is een van de meest onderschatte van The Real Housewives of Orange County, ze is gevoelig en dat wordt niet altijd goed ontvangen door de andere huisvrouwen.

Ze is echter ook geestig, heeft een geweldig gevoel voor humor en ging naar verluidt naar de Universiteit van South Carolina (USC). Dus je ziet, er is meer aan de reality-ster dan op het eerste gezicht lijkt. Ze is niet alleen slim, maar ook emotioneel intelligent.

Aanbevolen: