Maddie Ziegler's 10 beste Instagram-outfits

Inhoudsopgave:

Maddie Ziegler's 10 beste Instagram-outfits
Maddie Ziegler's 10 beste Instagram-outfits
Anonim

Beroemdheidsdanseres Maddie Ziegler begon haar carrière op ongelooflijk jonge leeftijd tijdens haar rol in de reality-tv-serie Dance Moms. Sinds de release van de show is Maddie gaan werken met zangeres Sia, als haar favoriete meisje, in al haar muziekvideo's en dansend op tournee met de zangeres. Ze heeft een uiterst succesvolle carrière opgebouwd door in films te acteren, te dansen en zelfs haar eigen make-uplijn te creëren.

Haar gevoel voor mode is ook iets dat haar fans inspirerend vinden, en ze plaatst vaak berichten op haar sociale-mediaplatforms om haar unieke stijl te laten zien. Blijf lezen om 10 van Maddie's beste outfits op Instagram te zien.

10 Muts

Afbeelding
Afbeelding

Maddie houdt haar stijl vaak simpel, zoals te zien is in deze Instagram-post. Deze post pronkt met een casual outfit, terwijl ze poseert met een van haar beste vrienden. De outfit toont haar zwarte ensemble van een oversized T-shirt gecombineerd met een zwarte muts. Deze look is gemakkelijk en comfortabel, maar de beanie is een leuke toevoeging die de outfit een scherpere uitstraling geeft. Dit is absoluut een van haar beste looks.

9 Polka Dot Set

Deze look van Maddie's laat een extreem trendy paar zien, zoals ze een bijpassende set laat zien in deze Instagram-post. Bijpassende sets zijn momenteel een rage, en dit is het perfecte voorbeeld van hoe je ze kunt stylen. Op deze foto wordt Maddie gezien met een paarse, zijden polkadot tanktop in combinatie met een bijpassende wikkelrok met hoge taille. De eenvoud van deze look is benijdenswaardig en ze heeft het perfect gestyled.

8 Schooluniform

Zoals fans van Maddie's zich herinneren, ging ze op jonge leeftijd niet meer naar de traditionele school en kreeg ze jarenlang thuisonderwijs. Deze Instagram-outfit is daar een verwijzing naar, aangezien ze een schooluniform nabootst.

Deze look bestaat uit een oversized trui en een geplooide schoolmeisjesrok. Ze combineerde witte sneakers en enkelsokken met de outfit, en voegde een dikke, witte hoofdband in haar haar toe. Deze details maakten de uniform-geïnspireerde outfit compleet.

7 Neon Groen

Maddie houdt haar outfits vaak neutraal gekleurd, maar deze outfit is een voorbeeld van hoe ze met succes kleur in haar garderobe verwerkt. Deze foto van haar Instagram-pagina toont Maddie die poseert voor de camera en pronkt met een unieke en leuke look. De outfit bestaat uit een neon groen gekleurde bh top met pofmouwen, ze combineerde de sierlijke top met een lange, witte, denim short. Het contrast tussen de saaie korte broek en de witte top is geweldig.

6 Statement broek

Maddie maakte een reis naar Japan en documenteerde de reis op haar Instagram-pagina, waarbij ze de iconische outfits liet zien die ze koos om te dragen tijdens haar tijd daar. Deze look is een van de vele die ze op haar sociale media-pagina liet zien en is de perfecte combinatie van eenvoudig en statement. Ze combineerde een cropped, grijze tanktop met een felrode, opvallende broek. De broek is het middelpunt van deze look en voegt een leuk element toe aan deze casual outfit.

5 Coachella

Coachella, een van de grootste muziekfestivals in Californië, is een muziekfestival voor modeliefhebbers. Dit festival kan een aantal buitensporige outfits aantrekken, en bezoekers van het festival bereiden hun festivaloutfits meestal maandenlang voor. Maddie hield het echter koel met haar festivaloutfit, en deze simpele look is schattig.

De outfit, die bestaat uit een Dior-sja altop, gecombineerd met een denimshort met hoge taille, was perfect gecombineerd met Doc Marten-laarzen.

4 Leren jas

Een zwart leren jack zoals op deze foto van Maddie's Instagram is een nietje in de kast dat op zoveel manieren kan worden gedragen. Maddie droeg dit oversized leren jack met een cropped, rood T-shirt en een jeans met hoge taille. De jas hier is gestileerd als een statement-stuk, wat een andere sfeer geeft aan een anders casual outfit. Ze heeft dit leren jack perfect gestyled, en de foto is daar het bewijs van.

3 Tie-Dye

Maddie voegde een kleurrijk element toe aan deze look, terwijl ze pronkte met de toevoeging van kleur aan deze neutrale outfit. Deze look toont een van Maddie's meest klassieke outfits, een lichte wassing, jeans met hoge taille en een cropped, witte tanktop. Deze twee basisstukken kunnen met zo ongeveer alles worden gedragen, en het tie-dyed jack dat Maddie voor deze look koos, voegt een uniek element toe aan dit modestatement.

2 cropped sweatshirt

De Instagram-foto die hier wordt getoond, toont een broek die Maddie veel heeft laten zien op haar sociale media-pagina, maar deze combinatie is mogelijk een van haar beste. Deze witte broek is ongelooflijk veelzijdig, maar Maddie's keuze voor een top voor deze outfit zorgt voor een geweldig contrast tussen het wit van de broek en het frisse, heldere blauw van het cropped sweatshirt. De Nike schoenen maken deze look compleet.

1 Sportief

Maddie poseerde voor de camera op deze Instagram-foto om te pronken met een van haar beste outfits tot nu toe. Deze look combineert zoveel stijlen die normaal niet bij elkaar zouden passen, maar ze liet deze stukken echter verbazingwekkend werken. Ze stylede deze outfit met een zwarte bikershort met hoge taille en een cropped t-shirt, hoge sneakers en een oversized leren jack. Deze look is de belichaming van sporty chic en wordt feilloos uitgevoerd.

Aanbevolen: