Vin Diesel & De cast wordt openhartig over het maken van de snelle & Furious-films

Inhoudsopgave:

Vin Diesel & De cast wordt openhartig over het maken van de snelle & Furious-films
Vin Diesel & De cast wordt openhartig over het maken van de snelle & Furious-films
Anonim

In de afgelopen jaren viel de 'Fast &Furious'-filmfranchise op door zijn bloedstollende actiescènes, verhaallijnen en een ensemble van supersterren. Tegelijkertijd zijn zijn films ook een kassucces geworden. Gezamenlijk heeft de franchise al maar liefst $ 5,9 miljard verdiend, volgens schattingen van de industrie. Je kunt verwachten dat dit aantal zal groeien wanneer de volgende ‘Fast & Furious’-film op het grote scherm verschijnt.

Voor nu is het misschien leuk om een herhaling te maken van de negen films van de franchise. Tegelijkertijd kan het interessant zijn om alles te bespreken wat de cast heeft gezegd bij het maken van de films:

10 Michelle Rodriguez: Ze zei nee tegen een liefdesdriehoek voor Letty

Michelle Rodriguez
Michelle Rodriguez

Aanvankelijk dachten ze aan een liefdesdriehoek met Letty, Dominic en Brian. Rodgriguez was er echter fel tegen. De actrice zei ook dat ze er niet achter kon komen hoe de verhaallijn zou passen in de film. “Het is gewoon dom. Stel je voor dat Dominic Toretto erachter zou komen dat die blonde jongen met zijn meisje aan het rommelen was', vertelde Rodriguez aan Entertainment Weekly. “Het is niet logisch. Je bent niet de meest alfamannetje dat je zal beschermen en een kogel voor je opvangt en hem dan verlaat voor een man die door hem in elkaar kan worden geslagen.'

9 Gal Gadot: Ze werd gecast na het verliezen van een James Bond-rol

Gal Gadot
Gal Gadot

Tijdens een gesprek met Interview merkte Gadot op dat ze "zeer goede chemie" had met de casting director voor beide filmfranchises. Interessant genoeg was het het castingproces dat haar ook deed beseffen dat acteren "veel interessanter zou zijn dan rechten studeren." En dus besloot Gadot om zichzelf daarbuiten te stellen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. " Ik zei tegen mijn agent: 'Als er iets anders opkomt, laat het me dan weten. Ik ben geïntrigeerd.' Een maand later kreeg ik de hoofdrol voor een tv-serie in Israël. En twee maanden later castte dezelfde casting director mij voor Fast &Furious."

8 Tyrese Gibson: de familie van Paul Walker gaf hen hun zegen om de franchise voort te zetten

Paul Walker en Tyrese Gibson
Paul Walker en Tyrese Gibson

Walker, een van de originele sterren van de franchise, verloor op tragische wijze het leven bij een auto-ongeluk in november 2013. Op dat moment had de cast een pauze genomen van het filmen van Furious 7. Na zijn dood geloofden sommigen dat de franchise zou eindigen.

Maar voor Gibson was het belangrijk dat ze doorgingen. “Mensen zullen zeggen dat Paul er niet in zit, dus waarom gaan jullie door? Dat is precies waarom we doorgaan, want we hebben de verandering in mijn gedachten gemaakt door te zeggen dat we dit voor Paul moeten doen, vertelde Gibson aan Cinema Blend.

7 Elsa Pataky: Vin Diesel en Paul Walker hielpen haar karakter te ontwikkelen

Elsa Pataky
Elsa Pataky

“Het is ook heel belangrijk om veel met de anderen te praten om je rol optimaal vorm te geven”, vertelde Pataky aan Filmreporter. “Paul en Vin hebben me geholpen om mijn rol geloofwaardig te maken. Beide personages hebben hun grote liefde verloren, ze hebben me geholpen om de diepte van mijn karakter te achterhalen. Pataky's personage, Elena, kon aanvankelijk niet echt opschieten met Dominic. Op een gegeven moment werden ze echter verliefd en kregen ze een baby Pataky ging door met het hernemen van haar personage in de franchise totdat haar personage werd gedood door Cipher.

6 Tyrese Gibson: zijn personage moet naar Afrika gaan Volgende

Tyrese Gibson
Tyrese Gibson

“Ik wil naar Afrika. Ik denk dat het voor mij tijd is om naar Kaapstad, Johannesburg te reizen', vertelde Gibson aan Collider.“Ik denk dat het tijd wordt dat we ons naar Kaapstad en Johannesburg brengen en die energie daar echt aanboren. Ik zou het heel graag willen doen, dus ik blijf ervoor campagne voeren. Dus we kunnen het naar een hoger niveau tillen. En ja, behalve dat, ik weet het niet … Gibson maakte zijn debuut in de franchise in de film 2 Fast 2 Furious uit 2003 tegenover Walker. Zijn karakter, Roman Pearce, is een jeugdvriend van Walker's Brian O'Connor.

5 Dwayne Johnson: Deelnemen aan de franchise was een ‘uitdagend proces’

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

“Het was een uitdagend proces, omdat ik vanaf de eerste dag, toen ik voor het eerst bij de cast kwam, van plan was om hopelijk binnen te komen, plezier te hebben en een personage te creëren dat mensen hopelijk leuk zullen vinden en proberen te verheffen de franchise, legde Johnson uit tijdens een gesprek met Entertainment Weekly.

Aanvankelijk werd het personage van Johnson, Lucas "Luke" Hobbs, geïntroduceerd als een leidende federale agent die vastbesloten is om Walker en al zijn medewerkers op te sporen. Naarmate de franchise vorderde, werden Hobbs en Dom echter sterke bondgenoten.

4 Jason Statham Said Furious 7 Regisseur James Wan vond het leuk om te experimenteren

Jason Statham
Jason Statham

Ik realiseerde me dat hij vanaf de eerste dag aan het experimenteren was, omdat hij me aan de telefoon had en hij zei 'luister, ik heb een openingsscène, je gaat er f van houden, '” vertelde Statham aan Collider. “En ik was aan het luisteren, ‘goh, deze man is een f filmmaker, hij heeft dit echt onder de knie.’.” Als het op films aankomt, lijkt Statham altijd aangetrokken te zijn tot mensen met bloedstollende actie. Zoals je misschien weet, werd Statham zo'n beetje beroemd nadat hij de hoofdrol speelde in de Transporter-franchise, waar hij veel stunts en gek rijden deed.

3 Jordana Brewster: ze speelde een moeder voordat ze een echte moeder werd

Jordana Brewster
Jordana Brewster

"Ik speelde eigenlijk een moeder voordat ik moeder werd en ik snapte het een beetje, maar niet echt", vertelde Brewster aan Entertainment Weekly.“Toen, op het moment dat ik Julian had, begreep ik het echt. Toen ik de scène filmde met Jack en hij in de auto zit en er is een enorme explosie, werd alles zo veel meer visceraal, de inzet werd zo veel hoger, dus het is echt leuk om dat element in de serie te brengen." Vandaag is Brewster een toegewijde moeder van twee kinderen. Ze is getrouwd met producer Andrew Form.

2 Helen Mirren: Ze kende Jason Statham lang daarvoor

Helen Mirren
Helen Mirren

“Qua karakter ontmoette ik Jason [Statham]. Hij zat in een film die mijn man regisseerde', legde Mirren uit tijdens een gesprek met Entertainment Weekly. “Ik hield echt van hem als persoon, als acteur. Zijn arbeidsethos is spectaculair en hij is een geweldige kerel. Ik vond het geweldig dat ik een scène met hem zou spelen." Mirren is een echte Hollywood-veteraan en heeft tegenwoordig meer films dan wie dan ook. Enkele van haar meest memorabele films zijn Collateral Beauty, National Treasure en Calendar Girls.

1 Vin Diesel: Fast and Furious 10 zou in tweeën worden gesplitst

Vin Diesel
Vin Diesel

"Ik begon met het plannen van Fast 10 voordat we Fast 9 begonnen te filmen", vertelde Diesel aan Total Film, volgens de zusterpublicatie Games Radar. “Universal verdient het vanwege hoeveel ze hebben geïnvesteerd in deze kleine saga, en het zou goed zijn om iets terug te geven aan Universal. En voor de fans, als Fast 10 deel één en twee de conclusie zou zijn, zou het leuk zijn voor deze wereld om nog generaties lang door te gaan.” Voor het geval je je afvraagt, gelooft de hoofdster van de franchise ook dat spin-offs "volledig haalbaar" zijn. Dus misschien zien we een verdere uitbreiding van het Fast & Furious-universum.

Aanbevolen: