10 boeken geschreven door Bravolebrities om deze zomer te lezen

Inhoudsopgave:

10 boeken geschreven door Bravolebrities om deze zomer te lezen
10 boeken geschreven door Bravolebrities om deze zomer te lezen
Anonim

Bravolebrities zijn beroemdheden in de Bravo-wereld. Ze zijn misschien begonnen als 'normale' mensen, maar ze hebben nu een aanhang van hun werk in een van Bravo's vele reality-tv-shows. Deze Bravolebrities hebben in de loop der jaren een lange weg afgelegd en zijn nu uit de Bravo-wereld vertakt en zijn hun eigen weg naar succes begonnen door te schrijven.

Het lanceren van een boek is de perfecte manier om meer fans te krijgen, hun verhalen naar buiten te brengen en hun kant van dingen te delen die niet altijd op de camera worden getoond. Voor degenen die dol zijn op Bravo en dol zijn op het lezen van memoires en autobiografieën van hun favoriete beroemdheden, slaap niet met deze boeken geschreven door Bravolebrities.

10 Pretty Mess Door Erika Jayne

Erika Jayne werd een wereldwijde sensatie nadat ze huisvrouw werd in The Real Housewives of Beverly Hills. Hoewel ze een aardige aanhang van haar muziek creëerde, was haar echte claim op roem van Housewives. Om haar fans meer van haar leven te geven, bracht ze Pretty Mess uit in 2018. Erika's boek was zo'n hit dat het de NY Times Bestsellers-lijst bereikte!

Pretty Mess beschrijft het leven van Erika dat niet op tv te zien is. Lezers komen meer te weten over haar huwelijk met haar echtgenoot Tom, haar advocaat, haar vriendschappen met andere Real Housewives en hoe het was om een alleenstaande moeder te zijn die haar uiterste best deed om in de schijnwerpers te staan. Het is een sappig boek voor fans van Erika Jayne.

9 Rennen tegen de stroom in door Kapitein Lee

Captain Lee is een van de sterren van Below Deck. Hij is de no-nonsense kapitein die zegt waar het op staat en voor elke charter een professioneel schip eist.

Om fans van Below Deck meer te vertellen over zijn verhalen op zee en hoe hij kapitein werd, bracht hij in 2018 zijn boek Running Against the Tide uit. Het mooie van dit boek is dat je niet fanatiek Benedendeks hoeft te zijn om het te lezen. De ervaring van Captain Lee in de jachtwereld is een eye-opener en ongelooflijk uniek voor iedereen die nieuwsgierig is naar de jachtwereld.

8 De kunst van zuidelijke charme door Patricia Altschul

Als er één persoon op Southern Charm was die een boek verdient, dan is het Patricia Altschul. De vrouw is iconisch. In de show is ze meer dan Whitney's moeder - ze is in wezen het hoofd van de tafel; de ouderfiguur van de groep die ook de pot roert tijdens het hosten van de feesten. Ze stra alt elegantie en verfijning uit en weet alles over de geschiedenis van Charleston.

The Art of Southern Charm werd uitgebracht in 2017 en geeft details over etiquette. Ze gaat over de standaard voor het hosten van feesten, aankomen op feestjes, wat te dragen, hoe te handelen - noem maar op en Patricia neemt het met veel Zuiders detail door.

7 Wat overblijft: een herinnering aan het lot, vriendschap en liefde door Carole Radziwill

Toen Carole Radziwill bij Real Housewives of New York kwam, was ze al een grote naam aan de oostkust. Ze was de weduwe van prins Anthony Radziwiłł, de neef van John F. Kennedy Jr. Als een ongelooflijke journalist schreef Carole over haar rouwproces van Anthony in What Remains.

De memoires uitgebracht in 2007 en sprak over de kindertijd tot aan het trouwen met een prins en lid worden van de Kennedy-familie. RHONY-fans waren dol op Carole tot haar vertrek in seizoen 10.

6 Meest spraakzaam: verhalen uit de frontlinies van de popcultuur door Andy Cohen

Andy Cohen (ook bekend als de vader van Bravo) heeft niet slechts één boek op zijn naam - hij heeft er drie! Als je niet zeker weet waar je moet beginnen met Cohens boeken, begin dan met zijn eerste: Most Talkative: Stories from the Front Lines of Pop Culture. Het boek kwam uit in 2012 en schotelt persoonlijke verhalen en essays uit zijn leven voor voor de camera. Cohen vertelt hoe hij zijn start op tv kreeg en wat leidde tot zijn interesse in journalistiek en popcultuur als kind. Het is een prachtig inzicht in de man die Bravo-fans zoveel heeft gegeven.

5 Drinken en tweeten en andere Brandi-blunders door Brandi Glanville

Brandi Glanville is die ene huisvrouw die het drama brengt, of ze het nu wil of niet. Haar tijd als hoofdrolspeler in Real Housewives of Beverly Hills was kort, maar ze duikt nog steeds zo nu en dan op als een vriend van de crew.

Tijdens haar tijd bij RHOBH maakte Brandi haar voormalige huwelijk met acteur Eddie Cibrian bekend en haar drama met Lisa Vanderpump stond in de frontlinie van Twitter. In navolging van haar liefde voor tweeten tijdens het kijken naar Bravo, schreef ze een boek genaamd Drinking & Tweeting and Other Brandi Blunders. De memoires zijn heel eerlijk en vanuit het hart - ze houdt niets achter en lijkt transparant als het gaat om haar fouten en groei.

4 A Simple Girl: Stories My Grandmother Told Me Door Josh Flagg

Josh Flagg is een onroerend goed op Bravo's Million Dollar Listing Los Angeles. Flagg, gevestigd in LA, staat bekend als een van de beste agenten in Amerika en verkoopt luxe onroerend goed. Zoals fans op tv hebben gezien, weet Flagg huizen te verkopen, maar hij had ook een ongelooflijk ontroerende relatie met zijn grootmoeder Edith Flagg. Edith's charmante persoonlijkheid was een groot deel van de show tot ze stierf in 2014. Zijn boek A Simple Girl beschrijft haar ongelooflijke leven en hoe ze hem inspireerde.

3 Lucky Charming door Kate Chastain

Kate Chastain was zes seizoenen op Below Deck met Captain Lee. Ze kondigde onlangs aan dat ze de show zou verlaten, waardoor de opening voor Chief Stew open stond voor het volgende seizoen onder toezicht van Captain Lee.

Grappig genoeg, voordat Chastain groot werd in de wereld van Bravo en zeilen, schreef ze al een boek over haar ervaringen in de zeilwereld. Het is zo'n unieke levensstijl dat degenen die de show niet kijken het ook interessant zouden vinden. Lucky Charming gaat over Kate's start in de industrie, wat haar daarheen leidde en wat zeilen haar heeft geleerd.

2 De rollen omdraaien: van huisvrouw naar gevangene en weer terug Door Teresa Giudice

Is er meer over een huisvrouw gesproken dan over Teresa Guidice van RHONJ? Ze is een OG voor RHONJ en werd nog meer het gesprek van de dag toen zij en haar man Joe huwelijksproblemen begonnen te krijgen. Huwelijksproblemen waren echter de minste van haar zorgen omdat Teresa in de gevangenis belandde dankzij de plannen van haar man.

Nadat ze in de gevangenis had gezeten, werd Teresa vrijgelaten en schreef ze Turning the Tables: From Housewife to Inmate and Back Again, waarin ze haar tijd in de gevangenis beschrijft en hoe ze omging met het feit dat ze weg was van haar opgroeiende dochters en de aandacht van de tv.

1 Secrets Of The Southern Belle: Hoe aardig te zijn, hard te werken, er mooi uit te zien, plezier te hebben en nooit een moment van rust te hebben Door Phaedra Parks

Miss Phaedra Parks was zes seizoenen in The Real Housewives of Atlanta voordat ze uit de show werd ontslagen vanwege serieuze geruchten die ze verspreidde tussen Kandi en Porsha. Echter, tijdens haar tijd in de show toen ze goede genaden had, bracht Phaedra (ironisch genoeg) Southern Belle uit: How to Be Nice, Work Hard, Look Pretty, Have Fun en Never Have a Off Moment. Het boek is in wezen een levensgids voor hoe je als een Zuiderling in elkaar kunt blijven zitten.

Aanbevolen: