Daniel Radcliffe maakt opnieuw contact met fans door Harry Potter and the Sorcerer's Stone te lezen

Daniel Radcliffe maakt opnieuw contact met fans door Harry Potter and the Sorcerer's Stone te lezen
Daniel Radcliffe maakt opnieuw contact met fans door Harry Potter and the Sorcerer's Stone te lezen
Anonim

What's in a name? Voor sommigen definieert een naam jou als persoon. Soms bedenken mensen bijnamen die beter bij hun persoonlijkheid passen. Eén zo'n persoon, Harry Potter, is wereldwijd beter bekend als The Boy Who Lived. JK Rowlings populaire boeken hebben generaties dreuzels geïnspireerd om te omarmen wat hen speciaal maakt, en te geloven in de kracht van magie. Daniel Radcliffe, die de hoofdpersoon van het verhaal speelt, kwam onlangs samen met een aantal andere beroemdheden om fans te vermaken door het boek, Harry Potter en de Steen der Wijzen, voor te lezen aan fans. Hij las het eerste hoofdstuk, getiteld "The Boy Who Lived", vanaf zijn bank en andere beroemdheden zullen het verhaal de komende weken voortzetten.

Fans willen het boek graag vanuit verschillende perspectieven horen lezen, maar velen kijken er het meest naar uit om Radcliffe het eerste hoofdstuk te horen vertellen. Radcliffe werd op 11-jarige leeftijd ingehuurd om de tovenaar Harry Potter te spelen, en hij speelde bijna een decennium lang de jonge, ambitieuze tovenaar. Volgens Cheat Sheet merkt Radcliffe op dat het was toen hij op de set van Harry Potter and the Sorcerer's Stone was, waarin hij zich realiseerde dat acteren voor hem was. Hij besloot zijn andere ambities opzij te zetten en zich te concentreren op zijn acteercarrière. Hij speelde de rol van de jonge Harry en verscheen zowel in televisieshows als in Broadway-shows. Fans zijn dol op hem en zijn dol op zijn karakter en de beproevingen en beproevingen waarmee hij in de loop van de serie wordt geconfronteerd. Radcliffe doet opmerkelijk werk door de essentie van een personage vast te leggen en zijn innerlijke worstelingen, motivaties en gedrag tot leven te brengen.

Gerelateerd: hier is hoe deze 15 Harry Potter-momenten hadden moeten gebeuren

De boeken en films van Harry Potter zijn een nietje in de metaforische voeding van talloze fans. Er is actie, gelach, conflict en liefdesverdriet in één en er is voor elk wat wils. Radcliffe hoopt dat hij, door uit het boek te lezen, nieuwe generaties Potter-heads zal inspireren om niet alleen verliefd te worden op het boek, maar ook op lezen in het algemeen. De boeken zijn gezinsvriendelijk, ondanks dat er overal volwassen thema's en geweld zijn. Baby's uit de jaren 90 groeiden op met de serie, en nu beginnen kinderen die in de jaren 2000 zijn geboren de boeken ook te lezen, erop te reageren en ervan te houden.

Rowling en Radcliffe zijn geïnspireerd door de enorme invloed die de boeken op het publiek hebben gehad. De boeken dienen als een boodschap van hoop die het potentieel heeft om Potter-liefhebbers voor de rest van hun leven te inspireren en motiveren. Radcliffe wil dat het verhaal een hoogtepunt blijft in het leven van lezers en filmfanaten en gelooft dat door de kans te krijgen om het eerste hoofdstuk aan fans voor te lezen, het een positieve impact zal hebben op iedereen die luistert … op grote en kleine manieren, en zal fans inspireren om in het ongelooflijke te geloven.

Aanbevolen: